Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Grödig – Horn

Tipp: Grödig 1,5 gól fölött
Odds: 1.66

Nagy lehetőség előtt áll a Grödig: hazai pályán le kell győznie a Horn csapatát, s a megszerzett három ponttal utoléri a listavezető Austria Lustenau együttesét. Mivel erre egy korábbi időpontról elhalasztott és most bepótolandó mérkőzésen kerülhet sor, a feljutásra eddig nagy favoritnak tekintett Austria Lustenau minden előnye szertefoszlik.

A Grödig könyörtelenül kihasználta az éllovas gyenge teljesítményét: 2013-ban már öt bajnokit játszott az Austria Lustenau, de még egyetlen egyet sem sikerült megnyernie. Míg az Austria immár öt forduló óta nyeretlen, s az év eleje óta mindössze két pontot sikerült összegyűjtenie, a Grödig négy meccset nyert meg az utóbbi öt fordulóban, csak a 3. helyezett Altach otthonában szenvedett egygólos vereséget (a mérkőzés hosszabbításában kapta a gólt).

Gólarányban valószínűleg nem éri utol riválisát (e tekintetben +26 az Austria Lustenau mutatója, a Grödigé pedig +19), a második helyen marad, de pontszámban egyenlő lehet az állás, s ezzel új fejezetet nyithat az élvonalba való feljutásért vívott küzdelemben. A ma esti találkozón még a számok is a vendéglátóknak kedveznek. A Grödig jó otthon? hét győzelem, egy döntetlen és három vereség az eddigi mérlege, hazai pályán 20 gólt szerzett és mindössze nyolcat kapott. A Horn viszonylag gyenge idegenben, s a tíz mérkőzésen elért 3-2-5-ös mérlegéhez 12-20-as gólarány társul.

Nem csak fontos a mérkőzés a hazaiak számára, de az is sokat jelent nekik, hogy meghatározó játékosaikkal léphetnek pályára. Dobras és Trdina hagyja ki a mérkőzést, de egyikük sem nevezhető érzékeny veszteségnek. Zündel játéka egyelőre kérdése, s némi veszteség lesz, ha a középpályás végül nem játszhat. Viszont a góllövők harcra készek: Witteveen és Salamon játszani fog és bízni lehet abban, hogy gólt vagy gólokat szereznek.

A vendég Hornnak nincsenek problémái, a másodosztály középmezőnyében foglal helyet és se kiesési gondjai, se feljutási reményei nincsenek. Számára tökmindegy, hogy milyen eredménnyel zárul a mérkőzés. A Grödig számára nem mindegy az eredmény. Várható, hogy a Horn egyszer betalál, tehát a hazai győzelemhez nem lesz elég egyetlen gól. Szerintem legalább három gólt fog szerezni a Grödig.