Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

FC Barcelona – Levante

Tipp: félidő 1 (FC Barcelona)
Odds: 1.53

Akárcsak a Mallorca és a Rayo Vallecano esetében, itt is adott egy motivált és egy motiválatlan csapat. Igaz, némileg sántít az állítás, mert ugyan a Levante esetében nyugtázni lehet, hogy a középmezőnyben van, se nemzetközi szereplési, se pedig kiesési gondjai nincsenek, és minden bizonnyal a középmezőnyben fogja zárni az élvonalbeli spanyol bajnokságot. Ez tehát sima liba, kérdőjelek a Barca esetében vannak. Jelenleg a katalán gárda a spanyol bajnoki cím első számú várományosa, az aranyérem megszerzésére jobbára csak neki lehet reménye, s a hátralévő fordulókban nagyon-nagyon rosszul kellene szerepelnie ahhoz, hogy ne legyen bajnok. Konkrétan: hét forduló alatt legalább kétszer annyi vereséget kéne szenvednie, mint ahányszor 31 forduló alatt kikapott.

Abban motivált a Barca, hogy szerzett gólok és pontok tekintetében is száz fölé juthat, ám mivel a Bajnokok Ligájában már az elődöntőben jár a csapat, minden további nélkül elképzelhető, hogy az fontosabb számára. Fontos ugyan a hazai bajnoki cím, de az már kartávolságon belül van, néhány év múlva pedig oly mindegy lesz, hogy 101 vagy 99 ponttal nyert bajnokságot a katalán csapat, ám egy újabb BL-címet viszont mindig számon fognak tartani a szurkolók.

Nem tudom, hogy kiket pihentethet a hazaiak trénere, azt viszont igen, hogy a Barca cserejátékosokkal is sokkal erősebb ellenfelénél. Úgy saccolom, hogy legalább két-három gólnyi különbség van a Barca-tartalék és a Levante között. Talán több is, elég csak a Mallorca elleni meccsre gondolni. Ráadásul a Barca nagyon jó a mérkőzések első félidejében. E tekintetben is első a spanyol bajnokságban: a 15 hazai mérkőzésen 12 alkalommal vezetésük tudatában mentek pihenni a játékosok, kétszer döntetlenre és egyszer vesztésre álltak 45 percnyi játék után. A Levante rosszul szerepel idegenben, nem csak a teljes mérkőzéseken, hanem az első félidőkben is. Nem csak rosszul játszik, de kevés gólt is szerez ilyenkor (16 mérkőzésen 5 gól), cserébe viszont Katalónia büszkesége átlagban két gólnál is többet szerez az első játékrészben. BL- elődöntő ide, pihentetés oda, azt várom, hogy Bárca-előny legyen a szünetben. Sőt, a BL-mérkőzés miatt arra is számítok, hogy a katalán csapat megpróbálja minél korábban lerendezni a Levante elleni találkozót.