Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

FC Basel – Chelsea

Tipp: Chelsea
Odds: 2.50

Akkora fix 2-es ez a mérkőzés, mint ide Baktalórántháza. Mármint nekem fix kettes, mert biztos vagyok abban, hogy például a svájci gárdának nem az. EL-elődöntőbe jutott a csapat és karnyújtásnyira van a trófea. Merjünk nagyot álmodni, gondolhatják. Legalábbis mifelénk Kelet-Közép-Európában ezt mondogatják: merjünk nagyot álmodni. Például a Videoton is mert nagyot álmodni, így tehát az álomból felébredve elmondhatja, hogy Európa Liga elődöntőjében szereplő csapatot győzött le Székesfehérváron. Sőt, mivel errefelé nem érdemes foglalkozni a tényekkel, csak nagyon ritkán lesz említve, hogy a Videoton a csoportkör végén búcsúzott az Európa Ligától, a Basel pedig továbblépett és bejutott az Európa Liga elődöntőjébe. Itt az a lényeg, hogy mi lett volna, ha. Egekig magasztalom tehát a csoportkör végén búcsúzó, de természetesen kitűnő, kiváló, egyszerűen tökéletes magyar focicsapatot, s visszatérek az Európa Liga elődöntőjébe jutott harmatgyenge svájci együtteshez. 🙂

Bobadilla nem játszik a londoniak ellen, de a jelek szerint Degen sem teljesen egészséges, s elképzelhető, hogy ő is kihagyja a találkozót. Bobadilla hiányzása talán már megszokottnak is mondható a Baselnél, ráadásul ez nem okoz gondot a svájci csapatnak, hiszen Streller gólerős és nagyon eredményes. Szóval csak Degen hiányozhat a Basel kezdőjéből, de szerintem ő sem fog, mert ugyan meccskezdésig lesznek még hírek vele kapcsolatban, ám ott lesz ő a pályán. Naná, hogy igen.

Bevallom őszintén, hogy mivel csak felületesen követem a Basel bajnoki szereplését, azt gondoltam, hogy a keretet és a várható kezdőcsapatot böngészve kevés ismerős focista nevével. Picit meglepve tapasztaltam, hogy a meghatározó játékosok többsége ismerős arc. Naná, hogy azok, hiszen jobbára válogatottak, s bármennyire nem figyelem a svájci bajnokságot, a focihírekben gyakran óhatatlanul is belefutok a Baselbe. Sommer például jó kapus, s csodálkozok is nagyon, hogy még nem igazolta le valamelyik németországi élvonalbeli csapat. Degen sem rossz védőnek, mint ahogyan Dragovic sem az. Fabian Frei olyan középpályás, aki az ellenfél kapuja előtt sem érzi elveszettnek magát, míg a két csatár, Streller és Stocker, nem véletlenül tartozik hazája legjobb labdarúgói közé.

Biztos, hogy szerencsében nem szenvedett hiányt ebben az EL-sorozatban a Basel, de tény, hogy eddig túllépett minden ellenfelén és az Európa Liga elődöntőjében van. És ha már ott van, biztosra veszem, hogy nem adja ingyen a bőrét. Egyáltalán nincs veszíteni valója, viszont némi szerencsével Európa Liga-győztes lehet.

Az angol csapat szezonja felemásra sikeredett. Minden bizonnyal rosszabbra, mint ahogy azt az idény elején tervezte. Túl korán esett ki a Bajnokok Ligájából, ráadásul mivel címvédő, elmarad az újrázás. Ligakupát már nem nyerhet, ugyanis éppen a trófeát megnyerő Swansea búcsúztatta az elődöntőben. Angol kupát már nem nyerhet, mert a ManCity kiütötte az elődöntőben. Angol bajnok már nem lehet, mert a ManUnited nyerte a bajnokságot. Ebben az idényben csak egyetlen serleget nyerhet a Chelsea: az Európa Ligát. Az angol bajnokságban még harcban van a BL-t jelentő helyért, de ha nyerni akar valamit ebben az idényben, akkor az csakis az Európa Liga lehet. Mindezek mellett valószínűleg edzőt is cserél az angol csapat: a jelenlegi edző, Rafael Benitez nyert már Bajnokok Ligáját, UEFA Kupát, európai szuperkupát és klubvilágbajnokságot, most pedig lehetősége van, hogy az UEFA Kupa utódját, az Európa Ligát is megnyerje. Szerintem hajtani fog az újabb trófeára.

Romeu és Demba Ba sérülés miatt hiányzik az angol együttesből, míg Marko Marin, Ashley Cole és Gary Cahill játéka nem vehető biztosra.

Játéktudásban, tapasztalatban és minden más téren akkora előnye van az angol együttesnek, hogy a Basel tényleg az esélytelenek nyugalmával vághat neki a párharcnak. Mint már írtam, a Chelsea számára már csak az EL az egyetlen nyerhető trófea. Szerintem az angol élvonalban nem áll olyan rosszul, hogy ezután kizárólag csak arra koncentráljon és az elődöntőben adja fel az Európa Ligát. Ha akarja, simán megnyeri az Európa Ligát. Szerintem megnyeri. Minden oka megvan a végső győzelemre. Kettős győzelem a Basel ellen, majd újabb győzelem a döntőben, mégpedig a Benfica ellen.

Tippem a Basel-Chelsea mérkőzésre: győznek az angolok.