Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Fenerbahce – Benfica

Tipp: Benfica
Odds: 2.45

Caner Erkin, Emre és Stoch, illetve Luisao, Enzo Perez és Andre Almeida szerepel a kimaradók listáján. Erkin hiányzása érzékeny veszteség lehet a törökök számára, hiszen olyan játékosról van szó, aki olykor fontos gólt tud szerezni (mint például Rómában, a Lazio elleni 1-1-es mérkőzésen).

A portugálok fontosabb hiányzót kénytelenek elkönyvelni: a csapatkapitány Luisao el sem utazott Isztambulba. A középhátvédet valószínűleg Jardel fogja helyettesíteni. Az eltiltott Andre Almeida helyén Maxi Pereira kap játéklehetőséget, középpályán pedig az ugyancsak eltiltását töltő Enzo Perez hiányzása nem okozhat különösebb gondot. Aimar játékra kész és nem hiszen, hogy rosszabb játékos lenne Pereznél. Sőt, jobb, szerintem.

Moussa Sow visszatér a Fener kezdőjébe, s így bizony a Webo, Sow, Kuyt, Raul Meireles, Mehmet Topal ötösfogat komoly problémákat okozhat a portugáloknak. Jól hangzik ez a névsor, de nem biztos, hogy annyira eredményes tud lenni, mint amennyire várható. Fontos a Benfica elleni mérkőzés, hiszen mégiscsak EL-elődöntőről van szó, de arra is érdemes gondolni, hogy a török csapat játékosai ebben az idényben már több alkalommal is elmaradtak a tőlük elvárt teljesítménytől. A legutóbbi török bajnokin például gólt sem bírt szerezni a Fenerbahce, és 2-0-ra kikapott a Genclerbirligi otthonában.

Mint az utóbbi években mindig, a vendégek ezúttal is komolyan veszik az Európa Ligát. Méghozzá nagyon. Ha lesz rá lehetőségük, Lisszabonba viszik a trófeát. Cardozo és Lima most is a kezdőcsapatban van, de Jorge Jesus edző amúgy sem tököl, hanem a lehető legjobb felállásban küldi pályára csapatát. Már korábban is többször kijelentette, hogy kupát akar nyerni. Kiváló formában van a Benfica, négy ponttal vezeti a portugál bajnokságot, hazája pontvadászatában 26 forduló után is veretlen, ősztől tutira BL-szereplő lesz, ám addig megnyerheti az Európa Ligát.

A hazaiak nem kispályások és biztosra veszem, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek a győzelemért, ám mégis a vendégek győzelmére tippelek. A Benfica jobb formában van és benne jobban érzem a győzni akarást. Gondolkodtam még a DNB-s portugál sikeren, de úgy vélem, hogy némi kockázatot megér a döntetlenes óvatosság kihagyása: sima Benfica-győzelemre tippelek.