Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Athletic Bilbao – FC Barcelona

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 2.51

Búcsúzni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes. József Attila ezt a munkával kapcsolatban jelentette ki, de ha már idézem, nem okoz gondot a dolgozni szó helyett búcsúznit írni. Szóval búcsúzik a San Mames, a katedrális, az 1913-ban átadott stadion, Bilbao egyik legismertebb épülete. Lebontják. Újat, másikat építenek helyette. Az a stadion is San Mames lesz, egészen pontosan San Mames Barria. A régiben már nem fog koncertezni az ACDC, az újban talán igen.

A Barcelona 13 ponttal előzi meg a Real Madridot és ha a baszkföldi összecsapáson legyőzi a Bilbaót, a királyi gárda pedig vereséget szenved az Atletico elleni városi rangadón, akkor már bajnoki címet ünnepelhet. Jelenleg fontosabb dolga is van ennél, elvégre előbb-utóbb úgyis bajnok lesz, s teljesen mindegy, hogy a 32., a 33. vagy a 34. forduló után lesz spanyol bajnoki aranyérmes. Most fontosabb, hogy kiheverje a Bayerntől kapott sallert, összeszedje magát és a németek elleni visszavágón úgy szerepeljen, ahogy az elmúlt években megszokták tőle.

Hiányzók: Inigo Perez, Laporte (sérült), Iturraspe (eltiltott), illetve Mascherano, Puyol, Busquets (sérült).

Messi belenézett a labdába az egyik edzésen, méghozzá annyira, hogy fényképeket nem mostanában fog készíttetni magáról, de elképzelhető, hogy nem emiatt lesz kispados, hanem inkább a Bayern elleni meccsre gondolva pihenteti (óvja az esetleges sérüléstől) őt Vilanova. Fabregas játszik a helyén, legalábbis azt látom minden internetes hírforrásban, hogy az Arsenal egykori kiválósága lesz a helyettes. Valószínű, hogy Villa is több játéklehetőséget kap, mint amennyi mostanában jutott neki, de az is benne van a pakliban, hogy Sanchez helyett Tello jut szerephez a katalánoknál. Röviden: tartalékos lesz a Barcelona.

A baszk együttest talán úgy lehetne jellemezni a legjobban, hogy nyomokban sem hasonlít tavalyi önmagára. Gyenge a védekezése, gyenge a középpályája, gyenge a támadósora, gyenge az egész csapat. Egyáltalán nem az, ami az előző idényben volt. Talán annyi maradt meg ebből, hogy továbbra is gólokban gazdag meccseket játszik a csapat. Kevesebbet szerez, többet kap, ilyesmi. Most például Iturraspe eltiltása miatt valószínűleg Mikel San Jose lesz a védekező középpályás Ander Herrera társa, de hogy ez előny avagy hátrány, csak a meccsen derül ki.

Egy dolog biztos: a Bilbao előszeretettel szívatja a spanyol bajnokság két „nagy” csapatát. Ez főleg a Real esetében igaz. (Ez ügyben hasonlít a két csapat, hiszen Baszkföld és Katalónia kirakatcsapata is az önállóságért küzdő két spanyol tartomány egyik legfontosabb hírvivője szerte a világban.) Mint ahogy ilyen meccsek előtt mindig, most is nagyon fogadkoznak a baszk focisták, hogy darabokra szedik a katalánokat. Nem tudom, hogy ebből mi valósul meg, de annyit tudok, hogy a Bilbao is, a Barca is elöl-hátul gólveszélyes.

Baszkok és katalánok fociznak egy spanyol bajnokin. Bulimeccs ez, s egyben a legendás “katedrális” búcsúja. Szerintem a hazai gárda két vagy három gólt szerez, a Barcelona pedig ugyanannyit. Vagy egy-két góllal többet, összesen talán négyet-ötöt.

Tipp: 3,5 gól fölött.