Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Hoffenheim – FC Nürnberg

Tipp: Hoffenheim 1,5 gól fölött
Odds: 1.90

Három pont választja el a Hoffenheimet a megváltástól. Jelenleg 24 ponttal az utolsó előtti (17.) helyen áll, ez kieső pozíció, de az előtte lévő 27 pontos Augsburg már osztályozós helyen van. Persze, az osztályozót is célszerűbb elkerülni (főleg annak tudatában, hogy a Kaiserslautern vagy az FC Köln lesz az élvonal osztályozós csapatának ellenfele), de legalább karnyújtáson belül van a cél és egyáltalán nem elérhetetlen.

Hiányzók: Gomes, Vukcevic, Derdiyok (sérült), Polanski (eltiltott), illetve Stephan, Gebhart, Klose (sérült), Nilsson (eltiltott).

Nem játszik a hazaiaknál az Angliában bakijairól elhíresült, de Németországban magára találó Gomes kapus. Elképzelhető, hogy az egykor szebb napokat látott Wiese fogja helyettesíteni, de amondó vagyok, hogy Casteels előnyben van, s ő fogja védeni a Hoffenheim kapuját. A védelem tengelyében elvileg nem Delpierre, hanem Vestergaard kap bizalmat, ő lesz Abraham társa, s ezzel talán magabiztosabb lesz a hazai hátvédsor. Talán.

A csatársorban Schipplock, de Camargo és Joselu is jelölt a kezdőbe, s közülük valószínűleg Schipplock lesz pályán az első sípszónál. A vendégeknél nyilván a Schäfer, Simons, Balitsch, Pekhart tengelyre építi fel csapatát Wiesinger edző.

Leginkább abban bízhat a hazai együttes, hogy gólerős hazai pályán, s a Nürnberg szeret gólt kapni idegenben. Picit abban is bízhat a Hoffenheim, hogy a Nürnberg inkább vereséget szenvedni, mint győzni jár vendégségbe. Mindkét csapat bukott az előző fordulóban: a Hofi Leverkusenbe látogatott, ahol fél óra elteltével már kétgólos hátrányban volt, végül pedig 5-0-ás vereséget szenvedett; a Nürnberg fontos pontokat vesztett, ugyanis hazai pályán kapott ki az élvonaltól búcsúzó fürthi csapattól.

A Hoffenheim számára nagyon fontos a három pont, s fogalmazhatnék úgy is, hogy a bennmaradásért folytatott küzdelemben csakis a három pont megszerzésében gondolkodhat. A Nürnberg olyan helyzetben van, hogy a Greuther Fürth elleni baki után talán egy Hoffenheim elleni vereség is belefér a pakliba. Ettől függetlenül szerezhet gólt a Hofi ellen, főleg annak tudatában, hogy gyenge a hazai védelem és cserekapus áll a gólvonalon. A hazai együttesnél egyértelmű a helyzet: ha élvonalbeli akar maradni, akkor nyernie kell. Egynél több gólt kell szereznie, mivel a győzelméhez valószínűleg nem lesz elég egyetlen gól.

Tipp: Hoffenheim 1,5 gól fölött.