Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

AC Milan – Catania

Tipp: 2,5 gól fölött
Odds: 1.65

Menekülés a győzelembe! – ez lehet a harci kiáltás Milánó vörös-fekete részében. Naná, hogy ez a jelszó, vagy valami ehhez hasonló, hiszen a Bajnokok Ligájában való indulás a tét, s egy olyan eredményes klubnál, mint amilyen az AC Milan, ez alapszinten elvárás. Bajnok már nem lehet a csapat, idén (is) jobbnak bizonyult a Juventus, de a BL-indulás kiharcolásával még meg lehet menteni a szezont. Utóbbi három bajnokiján összesen két pontot szerzett a Milan, s ugyan tény, hogy a Fiorentina, a Napoli és a Juventus személyében könnyűnek nem nevezhető ellenfelei voltak, de az is tény, hogy egyetlen pontra csökkent a Fiorentinával szembeni előnye (59, illetve 58 pont).

Nincs más választása, mint az, hogy nyernie kell a szicíliai alakulat ellen. Például még akkor is, ha Abbiati kapus könnyebben megsérült a Juventus elleni mérkőzésen, és előfordulhat, hogy kihagyja a Catania elleni mérkőzést. Ha szükség lesz a kapuscserére, akkor sincs nagy baj, mert Amelia jól tudja helyettesíti a kezdőkapust. Szerintem Abbiati marad a kezdőben, időben meggyógyul. Mivel Zapata eltiltását tölti, Bonera kaphat helyet a milánói védelemben. Balotelli eltiltását rövidebbre szabták, így Allegri rendelkezésére állhat. Nem kérdés, hogy kezdőjátékos lesz.

Hiányzók: Ambrosini, de Jong (sérült), Zapata (eltiltott), illetve Pablo Alvarez, Izco, Sciacca, Terracciano, Ricchiuti (sérült), Andujar, Spolli, Bellusci (eltiltott).

A kapuscsere egyelőre csak lehetőség a hazaiaknál, ám tény a vendégeknél. Az eltiltott Andujar helyett Frison áll a gólvonalra, s a cserekapusról érdemes tudni, hogy egyetlen percet sem védett ebben a bajnoki idényben. Mivel Izco sérült, Lodi lehet Almiron társa a középpályán, Legrottaglie pedig nyilván kezdeni fog, hiszen Spolli és Bellusci is el van tiltva.

Egyik csapatnak sem sikerült jól az utóbbi három bajnokija, ám mivel a hazaiak számára létfontosságú a három pont begyűjtése, az AC Milan győzelmére tippelek. Vagyis pontosabban: arra tippelek, hogy két gólnál több lesz a mérkőzésen. Valószínűleg nem számíthatnak könnyed győzelemre a hazaiak, ugyanis a Catania jól és általában eredményesen kontrázik. Számolni kell – és én számolok is – azzal, hogy a Catania gólt szerez Milánóban. Ha így lesz, akkor elvileg sikeres lesz a tippem, hiszen a hazai együttesnek két gólt kell szereznie a győzelemhez. A 2-1-es eredmény nekem tökéletesen megfelelne, hiszen tippem a következő: 2,5 gól fölött.