Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Torino – Juventus

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.90

Semmi meglepő nincs a két csapat helyezésében, hiszen az utóbbi évtizedekben általában ehhez hasonló volt a szereposztás : a Juve a bajnoki címért, a Torino a kiesés elkerüléséért harcolt. Mármint abban az esetben volt hasonló a szereposztás, amikor mindkét csapat az élvonalban szerepelt. Jelenleg is az a helyzet, hogy a Juventus a Serie A listavezetője, 11 pontos előnnyel vezeti a bajnokságot és jó úton halad a címvédés felé. A Torino a kiesőzóna környékén tanyázik, egészen pontosan a 16. helyen, 7 pontra van a kieső helyen lévő Palermótól és nagyon kell vigyáznia a hátralévő fordulókban, hogy megőrizze élvonalbeli tagságát.

A két csapat eddigi mérlege: 1. Juventus 24-5-4 64-20 77, 16. Torino 8-13-12 43-49 36. Írnám én, hogy a Torino FC játszik hazai pályán, és ez igaz is, mármint a „bikák” hazai pályája (a „zebrák” egy ideje már a tulajdonukban lévő Juventus Arénában rendezik hazai mérkőzéseiket), de annyi ideig volt társbérletben a két csapat, hogy a Juventus ellenfeléhez hasonlóan jól ismeri a torinói olimpiai stadiont. Szóval csakis a történeti hűség kedvéért álljon itt a két csapat hazai, illetve idegenbeli statisztikája, Torino FC otthon: 6-4-6 21-22; Juventus idegenben: 11-3-2 30-11.

Akár nézem a számokat, akár figyelmen kívül hagyom azokat, ugyanarra a következtetésre jutok: lényegesen jobb csapat a Juventus. Minden tekintetben jobb csapat. A hazaiaknál Brighi sérülés, Vives és Darmian eltiltás miatt, a vendégeknél pedig Anelka, Giovinco és Pepe eltiltás miatt hagyja ki a városi rangadót. Brighi és Vives hiányában várhatóan Basha és Gazzi szerepel a Torino középpályáján, míg D’Ambrosio jobb-, Masiello pedig balhátvéd lesz. A vendégeknél nyilván Vucsinics lesz az első számú gólfelelős, őt elsősorban Marchisio, Pogba és természetesen Pirlo fogja támogatni.

A Torino március vége óta nyeretlen, a Juventus február közepe óta veretlen az olasz bajnokságban. Az egyik azért örülhet az idény végén, mert nem esett ki a másodosztályba, a másik azért örülhet, mert újabb bajnoki aranyérmet nyert. Annyira a Juve mellett szól minden, hogy nagyon. Ám nem felejtem el, hogy ez városi rangadó, és lehet bármilyen gyenge a Torino, erre a mérkőzésre össze fogja szedni magát. Nálam egy gólra mindenképpen jó a Torino, ennyire képesnek tartom a Juventus ellen. A vendégcsapat? Szerez 2-3 gólt és megnyeri a mérkőzést.

Tipp: mindkét csapat szerez gólt.