Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Arsenal – Wigan Athletic

Tipp: 4,5 gól fölött
Odds: 3.75

Angol kupagyőztes a Wigan, majd néhány nappal később azért lép pályára, hogy kiharcolja az élvonalban maradást. Brithonban ilyen (is) az élet. Nem csak azért lehetnek büszkék az angolok, mert ők találták fel a labdarúgásnak nevezett játékot, hanem azért is, mert ezzel a sportággal kapcsolatban olyan tudás birtokában vannak, mely csakis rájuk jellemző, ami senki másra nem jellemző ezen a földkerekségen.

Ugyan másik országban is előfordul olykor, de nagyon valószínű, ha azt kérdeznék, hogy melyik az az ország, ahol az élvonal utolsó helyezettje vagy az alacsonyabban rangsorolt csapat legyőzheti nevesebb ellenfelét, akkor 100 focirajongóból 99 szurkolónak Anglia lesz a válasza. Gondolkodás nélkül és azonnal válaszolja ezt a kérdésre. Két példa az utóbbi napok történéseiből: 1. A rekordbajnok hazai pályán búcsúztatja a csapatot több mint negyedszázada irányító menedzsert (aki nem mellékesen a focitörténelem egyik legnagyobb edzője), az ellenfél pedig nem más, mint egy újonc kiscsapat. Mi történik? Hazai gólszüret helyett az utolsó percekig döntetlen az állás, benne van a pakliban, hogy talál egy gólt és idegenben győz a kiscsapat, de végül – stílszerűen – az utolsó pillanatok egyikében gólt szerez a rekordbajnok, így szurkolótábora győzelemmel búcsúzik el a legendás trénertől. 2. A kiscsapat végigbekkeli a neves gárda elleni kupadöntőt, az utolsó pillanatban talál egy gólt és Dávid legyőzi Góliátot.

Utóbbi eset épp a mostani mérkőzésen résztvevők egyikével történt meg. Angol Kupa-győztes lett a hétvégén a Wigan, most pedig azért lép pályára, hogy az első osztályban maradjon. Ha azt írom, hogy számára fontos ez a mérkőzés, akkor nem tulajdonítok jelentőséget az összecsapásnak. A Wigan számára ez a mérkőzés nem csak egyszerűen fontos, hanem sokkal több annál: létfontosságú. Az Arsenal számára úgyszintén az. És mindkét csapatnak csak a három szerzett pont a jó megoldás: a Wigan csak győzelemmel tarthatja életben reményeit, míg az Arsenal csak győzelem révén juthat közelebb a BL-selejtezőt (tehát rengeteg pénzt) jelentő 4. helyhez.

Jelenleg a Wigan 18. helyezett és kieső, négy pont választja el az előtte lévő Sunderlandtől. Az Arsenal az 5. helyen áll és két ponttal gyűjtött kevesebbet, mint a 4. helyezett Tottenham. Diaby sérülés, Giroud eltiltás miatt hiányzik a londoniaktól. A vendégek hiányzói: Beausejour, Figueroa, Miyaichi, Stam, Ramis, Pollitt (mind sérültek).

Úgy vélem, hogy a nagy tét miatt vagy nagyon gólgazdag vagy igencsak gólszegény lesz a mérkőzés. Én a sok gólra tippelek. Mégpedig arra, hogy négy gólnál is több lesz a mérkőzésen. A hazaiaktól 3-4 gólt, a vendégektől 1-2 gólt remélek. Azaz gólban gazdag mérkőzésen győz az Arsenal. A hazai gárda nemrégiben megtapasztalta. hogy milyen érzés kupadöntőt bukni egy kiscsapat ellenében. A vendégcsapat friss FA Kupa-győztes, de szerintem nem a játékának, hanem elsősorban az ellenfél nagyképűségének köszönheti a sikert. Ha az Arsenal nem követi el a Manchester City hibáját, akkor a Wigan személyében ősszel másodosztályú csapat is képviselni fogja Angliát az európai kupaporondon. Szerintem az Arsenal nem fog nagyképűsködni, hanem odapörköl alaposan a Wigannek. Walcott két gólt szerez, Podolski pedig legalább egyet.

Tipp: 4,5 gól fölött.