Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Reading – Manchester City

Tipp: Manchester City 2,5 gól fölött
Odds: 2.62

Tétje egyáltalán nincs ennek a mérkőzésnek. A vendégcsapat felülről a második, a hazai csapat alulról a második, az egyik már nem lehet bajnok, a másik már nem maradhat bent az élvonalban. Nem ennek a mérkőzésnek a végeredménye érdekli a drukkerek zömét, hanem az, hogy Mancini után ki lesz a dúsgazdag ManCity következő edzője. Bocs, nem edzője, hanem menedzsere, majdnem elfelejtettem, hogy Angliában vagyunk.

A Wigan elleni hétvégi kupafiaskó után Mancini megkapta azt, amire – szerintem – az utóbbi időben nagyon rászolgált. Szerződést bontottak vele. Mehet Franciaországba, a másik tétova tréner, Ranieri helyére. Az az igazság, hogy a kupadöntőben látottak alapján elsősorban a játékosokat kellett volna szélnek ereszteni, de ugyebár egyszerűbb a tucatnyi játékos helyett egy edzőt elzavarni. Nem baj, így legalább néhány napig lehet találgatni, hogy ki lesz az új menedzser. Ferguson még nincs a jelöltek között. 🙂

Így állnak most a mérkőző felek: 19. Reading 6-10-20 41-67 28, 2. Manchester City 22-9-5 62-31 75. Hiányzók: Kébé, Roberts (sérült), illetve Sinclair (sérült), Zabaleta (eltiltott).

Jelzem még egyszer, hogy semmi tét nincs. A házigazda már kiesett, a vendégcsapat pedig minden bizonnyal ezüstérmes lesz. Talán a szép búcsú miatt lesz némi hajtás: a Reading utolsó hazai meccsét játssza az élvonalban, a ManCity pedig Mancinit búcsúztathatja. Akárhogyan is nézzük a dolgokat, az olasz mégiscsak beírta nevét a City történetébe, angol bajnoki címet nyert az egyesületnek.

Le Fondre játékát nem veszem biztosra, csatárposzton Pogrebnyak és McAnuff szerepeltetését várom elsősorban. A vendégcsapatnál főleg Teveztől várok jó teljesítményt. Úgy hírlik, hogy végre elmehet Manchesterből, hátrahagyja az esős, szeles időjárást és a napsütötte francia Riviérára teszi át székhelyét. Ha ez igaz, akkor már csak két mérkőzése van a ManCity mezében. Emlékezetessé teheti angliai végnapjait. Ő olyan focista, akiből simán kinézek két parádés meccset. Ez lehet az egyik. Két gólt szerez a Reading ellen? Három gólt szerez a Reading ellen? Hm, hm, hm, nem valószínű, de egyáltalán nem kizárt a dolog.

Arra tippelek, hogy lesz két Tevez-gól, társai pedig Mancini búcsúztatásáról gondoskodnak. Tipp: Manchester City 2,5 gól fölött.