Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Borussia Dortmund – Bayern München

Tipp: Bayern München hendikep -1
Odds: 2.90

Perverznek kellene lennem ahhoz, hogy német focicsapatnak szurkoljak. Szóval ezt a BL-döntőt is – mint 2005 óta mindegyiket – szurkolás nélkül, amolyan hátradőléses és ölbe tett kezes módszerrel fogom nézni. Akkor, 2005. május 25-én a Liverpool FC bebizonyította, hogy a lehetetlen lehetséges. Most, 2013. május 25-én a Borussia Dortmund számára adott a lehetőség a bizonyításra. A Klopp-csapatnak nincs háromgólos hátránya, mint ahogy anno Rafa Benitez legénységének volt, ám szerintem a Dortmund akkor sem nyerné meg a Bajnokok Ligáját, ha gólelőnnyel vágna neki a döntőnek.

Dortmundi részről Mario Götze, a müncheniektől pedig Toni Kroos és Holger Badstuber nem játszik a BL-döntőben. Mindhárman sérülés miatt kénytelenek kihagyni az idény legfontosabb mérkőzését. Götze hiányozni fog a Dortmundnak, sokkal inkább, mint Kroos és Badstuber a Bayernnek, de ha játszana is Götze, akkor se lenne más a véleményem: győzni fog a Bayern. Nem kicsit. Nagyon.

Nem azért hangoztatom azt, hogy nyer a Bayern, mert BL-döntőbe nem való csapatnak tartom a Dortmundot. Az a véleményem, hogy nagyon jó együttes a Borussia Dortmund, ám az a pechje, hogy a világ jelenleg legjobb formában lévő focicsapatával kell megmérkőznie. Ez a mostani Bayern München engem a 2008-2009-es Barcelonára emlékeztet. Arra a katalán csapatra, amely akkoriban páratlan volt a földkereségen. Ez a mostani Bayern München arra a Barcelonára emlékeztet, amelyik mindegyik ellenfelét legyőzte és minden trófeát begyűjtött. Nem a tiki-taka miatt emlékeztet a katalánokra a Bayern. Már csak azért sem, mert Münchenben nincs sokpasszos foci (lásd: Robben), van viszont precíziós és lehengerlő játék. Amolyan blitzkrieg. Jöttünk, láttunk, győztünk.

Eléggé egyértelmű, hogy a Bajnokok Ligája döntőjében mindkét edző, Jürgen Klopp és Jupp Heynckes is a rendelkezésére álló legjobb csapatot küldi pályára. Ez a Dortmund esetében valószínűleg a Weidenfeller, Schmelzer, Subotic, Hummels, Piszczek, Bender, Gündogan, Grosskreutz, Reus, Blaszczykowski, Lewandowski összeállítást jelenti, míg a Bayernnél Neuer, Lahm, Boateng, Dante, Alaba, Martinez, Schweinsteiger, Robben, Müller, Ribéry és Mandzukic alkotja a kezdőcsapatot. A bajoroknál már napok óta tudható a meccset kezdő garnitúra, hiszen Heynckes tíz nappal a döntő előtt hirdetett csapatot. Azzal indokolt, hogy mindkét csapat tökéletesen ismeri a másikat, így értelmetlen és teljesen felesleges titkolózni. Azt is mondta, hogy olyanok, mint a nyitott könyv és nem lesznek taktikai meglepetések.

Nem sajnálom le a Dortmundot, mert Klopp edző fantasztikus taktikus és vele az élen soha nem szabad félvállról venni a Ruhr-vidéki csapatot. Az a helyzet, hogy ha a Bayern jó teljesítményt nyújt, akkor csinálhat bármit a Dortmund, mert minden kísérlete hiábavaló lesz. Szerintem jelenleg nincs olyan focicsapat a földön, amelyik le tudja győzni a motivált és csúcsformában játszó Bayern Münchent.

Tipp: a Bayern München egy gólnál nagyobb különbséggel győzi le a Borussia Dortmundot.