Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Brazília – Japán

Tipp: Brazília -1 hendikep
Odds: 1.80

Nyitómérkőzés ide, oda vagy amoda, ezúttal nem egy-, hanem többgólos összecsapást várok. Például 2-0-ás hazai győzelmet, vagy valami ehhez hasonlót. Brazília nem csak a jelenlegi torna és a jövő évi labdarúgó világbajnokság házigazdája, hanem címvédő is egyben. Még pontosabban: az utóbbi két Konföderációs Kupát a brazil válogatott nyerte. Tehát zsinórban kétszer győzött, s idén összejöhet a triplázás. Nagyon valószínű, hogy erre készül a csapat.

Az első válogatott, amely beleköphet a brazilok levesébe nem más, mint Japán nemzeti csapata. Alberto Zaccheroni szövetségi kapitány együttesét nem szabad lebecsülni, az olasz mester jó munkát végez a távoli keleten, de hozzá kell tenni, hogy nincs nehéz dolga. Jó ez a mostani japán focista generáció, így nem meglepő módon sokra hivatott labdarúgókból áll a japán válogatott. Nagatomo, Uchida, Kijotake, Honda, Kagawa, Hasebe és Okazaki neves európai csapatokban is a jobb játékosok közé számít, és biztos vagyok benne, hogy kevésbé ismert válogatottbeli társaik sem a kutyaütők színvonalát képviselik. A brazilok elleni összecsapás előtt Honda és Nagatomo bajlódott kisebb sérüléssel, de nagyon valószínűnek tartom, hogy meccskezdetig felépülnek és semmi sem fogja őket akadályozni abban, hogy a kezdőcsapatban lépjenek pályára.

Lehet, hogy én vagyok nagyon szigorú, de ez a brazil válogatott nekem egyáltalán nem meggyőző. Hozzáteszem gyorsan: egyelőre! Még lehet az. Még lehet meggyőző, hiszen bőven van hová fejlődnie. Valószínűleg én vagyok szigorú a brazilokhoz. Ez van, amikor számomra Zico, Socrates és Rivelino a mérce. Nálam egyelőre még sokat pedálozhat Oscar és Neymar.

Ettől függetlenül brazil sikert várok a japánok elleni mérkőzésen. Luiz Felipe Scolari szövkap jól alakítja a dolgokat Brazíliában és bár sokat bírálják (a mindenkori brazil szövetségi kapitányt rengetegen és folyamatosan bírálják), szerintem jó úton halad. Mint vak a poharat, úgy leverték a franciákat a torna előtt. A Les Bleus elleni győzelem nem csak bemelegítésnek volt tökéletes, de az önbizalmat is növelte. Neymar esetében erre nincs szükség, de néhány másik játékosnál bizony van.

Arra számítok, hogy a japánok előszedik a szamuráj mentalitást és szorgalmasan fognak robotolni, a brazilok pedig bemutatnak egy közepesen jó szambát. Nem tökéleteset, de egy hendikepes győzelemre valót mindenképpen.

Tipp: Brazília -1 hendikep.