Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Mexikó – Olaszország

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 2.00

Kiszámíthatatlan a Squadra Azzurra. Legalábbis mostanában az. Amúgy egyáltalán nem kiszámíthatatlan az olasz fociválogatott, fontos nemzetközi tornákon pedig végképp nem az. Miért nem kiszámíthatatlan a fontos tornákon? Azért mert döcögősen és nyögvenyelősen kezd, de mindig számítani lehet rá a végjátékban. Nagyon gyakran elődöntős, s ha már elődöntős, akkor általában továbblép a döntőbe és egyáltalán nem ritka eset, hogy tornagyőztes lesz.

Miért kiszámíthatatlan mostanában a Squadra Azzurra? Például azért, mert előző mérkőzésén az acélosnak egyáltalán nem nevezhető Haiti válogatottjával játszott, és hiába vezetett 2-0-ra a 85. percben, csak 2-2-es döntetlenre futotta az erejéből. Haiti csapata 5 perc alatt két gólt vágott az olaszoknak! Vagy vegyük elő a közép- amerikaiakat megelőző meccset: Olaszország 0-0-ás döntetlent játszott Csehországban, méghozzá úgy, hogy szemernyit sem volt meggyőző. Lehet, hogy rossz összefoglalóra emlékszem, de ha nem tévedek, akkor helyzete is alig volt Itáliának. Röviden és tömören: mostanában kiábrándító a Squadra Azzurra.

Az az olaszok szerencséje, hogy a mexikói csapatnak sincs miért büszkélkednie. Az olimpiai siker már a múlté. Abból az olimpián nyertes csapatból többen már a nagycsapatban is alapemberek, de jelenleg az a helyzet, hogy csak néhanapján tud gólt szerezni a mexikói gárda: utóbbi nyolc mérkőzése közül 5 alkalommal nem bírt gólt szerezni. Ez nem adhat okot az optimizmusra.

Jose Manuel de la Torre szövetségi kapitány nyilván Javier Hernandezt és Giovani dos Santost is az olaszok elleni kezdőcsapatba nevezni, hátha megtörik a jég és gólt szerez Mexikó. Joggal reménykedhet, hiszen egyik támadója sem tartozik a botlábúak közé, ráadásul abban is bízhat, hogy nem kap sok gólt csapata, hiszen a bajnoki ezüstérmes Cruz Azul tapasztalt hálóőre, Jose Corona fogja védeni a mexikói kaput.

Cesare Prandelli olasz szövkapnak van egy jelentős problémája: nagy a valószínűsége annak, hogy El Shaarawy sérülése nem jön rendbe, s az AC Milan gólerős támadója kénytelen lesz kihagyni a Mexikó elleni mérkőzést. Mondhatnám azt is, hogy ez nem olyan nagy gond, hiszen Balotelli ott lesz a pályán, ám nem vélem ennyire egyszerűnek a helyzetet. El Shaarawy hiányzását nem érdemes elbagatellizálni, mert ez a hiányzás pontot (vagy pontokat) jelenthet Mexikónak.

Adott tehát két rossz formában lévő csapat, a mexikóiaknál nem hiányzik senki, az olaszok viszont egy gólerős csatárt lesznek kénytelenek mellőzni. Dilemmában vagyok, mert az olaszok felé húz a szívem, de azzal is tisztában vagyok, hogy nem gyenge a mexikói gárda és a szerencsétlen sorozatának is vége lesz egyszer. Nagyon döntetlenszagúnak érzem az összecsapást, ráadásul az olaszok gyakran játszanak döntetlent a nagy tornák csoportmérkőzésein, de most mégsem az ikszre fogok menni, hanem gólokra fogadok. Éspedig arra fogadok, hogy mindkét csapat szerez gólt.

A mexikóiaknál ott van Chicharito és dos Santos, az olaszoknál pedig Balotelli, Pirlo és Marchisio fogja rohamozni az ellenfél kapuját. Gólváltás lesz, utána pedig az olaszok – sokak meglepetésére – nem fekszenek rá a döntetlenre, hanem kiharcolják a győzelmet.

Tippem: mindkét csapat szerez gólt.