Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Spanyolország – Uruguay

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 2.00

Latin rangadóval kezdődnek a Konföderációs Kupa B-csoportjának mérkőzései. A papírforma szerint ez a két csapat osztozik majd a továbbjutást jelentő első két helyezésen. Bár ki tudja, lehet, hogy az afrikai „Szuper Sasok” csak elterelő hadműveletnek szánták az anyagi vitát, s a tornán majd alaposan elnáspágolják ellenfeleiket. Róluk el tudom képzelni ezt. Persze azt is, hogy durcáskodnak egy jó nagyot, és nem csak a két erősebbtől, hanem Tahiti válogatottjától is kikapnak. Ha így történik vagy ha nem így történik, Tahiti pontszerzése mindenképpen óriási bravúrnak számítana. Esetleges győzelme pedig olyan csoda lenne, mint ha a mostani magyar válogatott legyőzné Brazíliát. (Figyelem! Nem az 50-60 évvel ezelőtti magyar válogatottról van szó, hanem a mostaniról.)

Visszatérve Spanyolország és Uruguay válogatottjára: az első gondolatom az, hogy mindkét csapat tagjai hosszú és fáradságos idényen vannak túl, s a Konföderációs Kupa helyett inkább pihennének, kikapcsolódnának a játékosok, hiszen nemsokára kezdődik ismét a robotolás. A presztízsen kívül semmit sem jelent számukra ez a torna. (Presztízs alatt is inkább pénzt érdemes érteni. Azt, hogy mennyi pénzt kapnak ezért a néhány nyári meccsért.) Fáradt és kifacsart játékosoktól nem remélek jó mérkőzést, elfogadható színvonalat viszont igen. Ez utóbbit főleg azért, mert többnyire olyan focitudással rendelkező játékosok alkotják a két csapat keretét, akik mély álomból felriasztva is képesek játszani olyan szinten, melyről mások még csak álmodni sem merészelnek.

Spanyolország:
Ha igaznak bizonyulnak a kezdőcsapatról szóló hírek (vagyis nyolc Barcelona-játékos lesz a kezdő 11-ben), akkor nem sokat kell gondolkozni a spanyol csapat taktikáján. Labdabirtoklás, tiki-taka és várakozás az ellenfél hibájára. Amennyiben hibázik az ellenfél, akkor gyors kontra következik, melynek valószínűleg spanyol gól lesz a vége. Biztosra veszem, hogy Torres nem engedélyez magának hibákat. Szorult helyzetben van a csatár, mert klubjánál Mourinho lesz az edző, s a portugál tréner nem a tapintatosságáról és a türelméről híres. Torres biztos nyaralni menne a legszívesebben, de számára bizonyítási lehetőséget jelent ez a torna. Szerintem nem csak Uruguay ellen, hanem az egész tornán kaparni fog, nálam ő az egyik gólkirály-jelölt. A másik jelöltem is játszik ezen a mérkőzésen, méghozzá a másik csapatban, s egyáltalán nem lenne feltűnő számomra, ha Pique és Puyol páncélmellényben vagy egyéb védőfelszerelésben futna ki a zöld gyepre.

Uruguay:
Az a focicsapat, melynél Luis Suarez és Edinson Cavani a két csatár, nem lehet rossz csapat. Uruguay nem rossz csapat. Olyannyira nem, hogy esélyesnek tartom a tornagyőzelemre. Ráadásul nem csak Suarez és Cavani erős Oscar Tabarez szövetségi kapitány kerete. Muslera, Godin, Maxi Pereira, Arevalo, Gargano, Cristian Rodriguez és társaik szintén nagyon jó focisták. És legalább annyira fáradtak, mint Sergio Ramos, Jordi Alba, Fabregas, Xavi, Iniesta és Mata a túlsó térfélen.

Mi várható? Passzolgatás és spanyol labdabirtoklás, végül pedig majd csak lesz valami címszóval egy spanyol- és egy uruguayi gól, a legvégén pedig spanyol győzelem. Nem írok erről többet, mert nem érdemes írni a semmiről. Két fáradt csapat fog egymás ellen játszani, lesz gólváltás, nagyon benne van a döntetlen a mérkőzésben, de úgy vélem, hogy a jobbik csapat fog győzni. A jobb csapat pedig számomra nem más, mint a világ- és Európa-bajnok Spanyolország. Ennek ellenére nem fogadok a spanyolok győzelmére, mert a dél-amerikai gárda túl jó ahhoz, hogy ne tartsam esélyesnek a gólszerzésre (ráadásul favoritom is a tornagyőzelemre). Gólokra fogadok, mégpedig arra, hogy mindkét csapat szerez gólt. A vége 2-1 vagy 3-1 lesz a spanyolok javára, de ez már egy másik kávéház. Nekem innen nem kell kávé. Maradok a góloknál.

Tippem: mindkét csapat szerez gólt.