Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Spanyolország – Olaszország

Tipp: Spanyolország 1,5 gól fölött
Odds: 1.66

Következik az Európa-bajnokság döntőjének visszavágója. Vagy nem. Visszavágnak az olaszok. Vagy nem. Szerintem nem. Nyilván akarják a visszavágást, de tervük megvalósításában nem biztos, hogy partnerek lesznek a spanyolok. Úgy gondolom tehát, hogy az EB-döntő visszavágója-féle dumában annyi az igazság, hogy egy újabb spanyol-olasz focimeccs következik. Ha az olaszok nem szednek elő a tarsolyból egy Paolo Rossi vagy Toto Schillaci („Salvatore della patria”) szintű csatárteljesítményt, akkor vége lesz a dalnak, befejezik a menetelést a mostani Konföderációs Kupán. (Egy hosszú mondat a másik elődöntőről: adtam egy esélyt a braziloknak, de egyáltalán nem győztek meg, úgy tűnik, hogy annyit tudnak, amennyit nyújtanak és minden idők egyik legszerényebb képességű brazil válogatottját láthatom; persze, ez nem ok arra, hogy ne nyerjék meg ezt a tornát).

A spanyoloknál nincs sérült és nincs eltiltott játékos. Hiába vannak csatárok a keretben, elképzelhető, hogy Vicente Del Bosque szövkap megint megteszi azt, amit sokszor máskor is. Vagyis csatár nélkül küldi pályára kezdőcsapatát. Ha így lesz, akkor nyilván újfent Fabregas játssza el az “alibi középcsatár” szerepét. Bár ki tudja, lehet, hogy Soldado megint helyet kap a kezdőben. Én nem játszatnám, mert az előző meccsen többször is megmutatta, hogy miért mellőzik oly gyakran, s megint rávilágított arra, hogy néhanapján Spanyolországban játszó spanyol csatárt is muszáj játszatni a válogatottban. (Az EB-n Negredo játszotta el ezt a szerepet, szintén mérsékelt sikerrel.)

Gondolom, hogy a bejáratott játékosokra épít a spanyolok mestere, vagyis marad a Barca-dominancia, lesz néhány Real-focista is a kezdőben, oszt ennyi. (Ha csatár is lesz a spanyol kezdőben, akkor a Valencia vagy a Chelsea is delegál egy játékost a kezdőcsapatba.) Nem ragoznám túl, hogy mit és mennyi jelent a Xavi, Iniesta, Busquets középpályás sor, vagy az Arbeloa, Sergio Ramos, Pique, Jordi Alba összeállítású védelem, hiszen ezt megtették már mások, méghozzá nem is egyszer. Maradjunk annyiban, hogy a spanyol válogatott kimagaslóan a világ legjobb focicsapata. Megoszlanak a vélemények a tiki-takáról, de a tények azt mutatják, hogy a spanyolok nagyon jól csinálják azt, amit csinálnak. Van egy hatékony játékuk, mely ellen senkinek nincs ellenszere: kontinensbajnokok és világbajnokok. Már csak a Konföderációs Kupa hiányzik az impozáns gyűjteményből.

A spanyoloknál nincs, ám az olaszoknál van hiányzó. Pontosabban: vannak hiányzók, hiszen Balotelli és Abate sérült, de Montolivo és Pirlo játéka is kérdéses. Szóval vannak hiányzók az olaszoknál, bár ha az előbb említett focisták játszanának, akkor is spanyol továbbjutásra voksolnék. Vallom ez tudván azt, hogy Buffon nagyon jó kapus, Chiellini a világ egyik legjobb védője, s ráadásul az olasz nemzeti csapat hagyományosan kiváló a védekezésben. Nem tudom, hogy elöl Gilardino mennyire tudja pótolni Balotellit. El Shaarawy eddig csak a frizurájával hívta fel magára a figyelmet. Talán nem ártana szólni neki, hogy nem divatbemutatón, hanem focitornán van. Szóval röviden az olaszokról: ki képes arra, amire anno Paolo Rossi vagy Schillaci képes volt? Ez a kérdés. Ennyi és nem több.

Tegnap megszívtam, mert a Brazília-Uruguay elődöntő kapcsán egész nap 2-1-es brazil győzelem volt bennem, ám mivel elemzésem elkészültekor már volt írás over 2,5 gólra, s a sima brazil győzelem, valamint a két brazil gól nem érte el az 1,50-es határt, így hazardíroztam egyet a brazil hendikepes sikerrel. Adtam egy esélyt a braziloknak. Hiába.

Most a spanyol-olasz kapcsán is 2-1 a megérzésem. Van már írás over 2,5 gólra, spanyol hendikepes győzelemre és arra, hogy mindkét csapat szerez gólt. Így tehát nekem ez az egy lehetőség maradt, és ez is a tippem: Spanyolország 1,5 gól fölött.