Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Uruguay – Olaszország

Tipp: Uruguay 1,5 gól fölött
Odds: 2.00

Bronzmérkőzés következik. A dél-amerikaiaktól egyetlen játékos sem hiányzik, az olaszok viszont a sérült Balotelli és Abate nélkül lesznek kénytelenek küzdeni a 3. helyért. No és azzal is számolni kell, hogy Gilardino sem teljesen egészséges, az ő pályára lépését sem kell túl biztosra venni.

A torna előtt akár még a végső győzelemre is esélyesnek tartottam a La Celeste csapatát, ám ennyire jó teljesítményt nem nyújtott az uruguayi válogatott. Reálisnak tartom a bronzmeccsen való szereplését, hiszen nem volt annyira jó, hogy döntős legyen, de nem is volt annyira rossz, hogy buktával zárja a csoportkört. Mivel nincs sérültje, valószínűleg megszokott csapatával fog kezdeni Oscar Tabarez. Talán annyi lesz a különbség, hogy Forlan helyett Abel Hernandez kap helyet a csatársorban. Forlan nincs jó formában, Hernandez viszont még a gólkirályi cím megnyerésére is esélyes. Jó formában van, elhozta a tornára a góllövő cipőt, szóval könnyen elképzelhető, hogy bizalmat szavaz neki a szövetségi kapitány.

Az olasz retesz nagyon jól működött a spanyolok elleni meccsen. Előzőleg nem sok esélyt adtam az olaszoknak, de annyira kiábrándítóak voltak a spanyolok, az olaszok pedig annyira hősiesen küzdöttek, hogy a hosszabbításban már a győzelmükért szorítottam. Kár, hogy nem jutottak be a döntőbe. Az Uruguay elleni mérkőzés előtt egy dologban biztosak lehetünk: az olaszok egy nappal később játszottak elődöntőt, ráadásul egy hosszabbítás utáni tizenegyespárbajba torkolott mérkőzést, így minden bizonnyal fáradtabbak ellenfelüknél. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a fárasztó elődöntő után 1200 kilométert utaztak a bronzmérkőzés helyszínére.

Megerősített olasz középpályát várok, sőt akár egy 3-6-1-es játékrendszert is. Ha Gilardino nem vállalhatja a játékot, valószínűleg csak El Shaarawy lesz elöl. Középen Pirlo és de Rossi mellett ott lehet Giaccherini, Marchisio, Candreva és Maggio is. (Amit ezen a tornán egyáltalán nem értettem Prandellitől: a pénzen kívül mit keres de Sciglio az olasz válogatottban?)

Mit várok a bronzmeccstől? Abel Hernandez várhatóan rástartol a gólkirályi címre. Az olaszokat sosem szabad lebecsülni, még akkor sem, ha fáradtak és sokat utaztak. Bár számomra nem kétséges, hogy az európaiakat sokkal jobban kedvelem a dél-amerikaiaknál, a tippelésnél nem hagyatkozhatok az érzelmekre. Úgy gondolom, Uruguay válogatottja ki fogja használni az olaszok fáradtságát és egy gólnál többet szerez a mérkőzésen. Hogy ez elég lesz-e a bronzérem megszerzéséhez, az majd a mérkőzésen kiderül, hiszen – ismétlem – a Squadra Azzurra az a csapat, melyet soha, semmikor, semmilyen körülmények között nem szabad félvállról venni.

Tippem: Uruguay 1,5 gól fölött.