Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Dnipro – Zorija Lugansk

Tipp: 2,5 gól fölött
Odds: 1.91

Douglas hiányzik a hazai csapatból, valamint Hudzik, Ferencsak, Olijnik és Santini a vendégektől. A hazaiak számára fontos a három pont megszerzése, a Zorija játékosai viszont nagyon fognak örülni, ha pontot szereznek, ám akkor sem esnek kétségbe, ha vereséget szenvednek. Nem ezt a mérkőzést kell megnyerniük. Nyilván jól jönne a pontszerzés (az mindig jól jön), de nem lesz tragédia, ha nulla ponttal zárják a dnyepropetrovszki kirándulást.

Ukrajnában még nagyon a bajnokság elején vannak a csapatok, egészen pontosan a 3. fordulónál tartanak, így tehát most még tényként írható le: két veretlen gárda találkozik egymással. Néhány hét múlva ez nyilván nem lesz aktuális: eléggé valószínű, hogy a luhanszki csapat nemsokára elkezdi gyűjtögetni a vereségeket (szerintem már ebben a fordulóban), a Dnipro pedig csak később mérkőzik meg az ukrán bajnokság „nagyágyúival” (pl. a Sahtar ellen augusztus végén lép pályára).

A hazai együttes eddig mindkét meccsét megnyerte, méghozzá úgy gólt sem kapott, viszont 5-öt szerzett. Jelenleg azért nem listavezető, s csak azért 2. helyezett az ukrán élvonalban, mert harkivi riválisa tegnap játszotta le 3. fordulóbeli mérkőzését (a Metaliszt mindhárom bajnokiját megnyerte). A Zorija sem kapott még gólt ebben a bajnoki idényben. Az első fordulóban 0-0-ás döntetlent játszott idegenben, majd 2-0-ra győzött otthon. Mivel az eddigi fordulók alapján nem vonhatok le számomra fontos következtetéseket a két csapatról, kénytelen vagyok az utóbbi évek tapasztalataira hagyatkozni.

A Dnipro az ukrán focibajnokság egyik élcsapata. Közvetlenül a Sahtar Donyeck és a Dinamo Kijev mögött van a helye. Edzője, a spanyol Juande Ramos azon dolgozik, hogy a közeljövőben velük egy szintre kerüljön a csapat. Megfelelő a keret, tapasztaltak a játékosok (nyilván nem mindegyik, de a többség igen), az anyagiak pedig adottak. A Zorija középcsapat, eddig is az volt, s ha most hirtelenjében nem táltosodik meg, akkor az is marad. A nyár folyamán azért nem került az újságok címlapjára az új igazolásaival, mert. A bajnokság második felében valószínűleg örvendezni fognak a vezetők, ha ezúttal is a középmezőnyben lesz, s nem a kiesés ellen fog küzdeni. A Dnipro elleni meccsen hiányozni fog a csapatból Santini, aki az első számú kapus. Ez nagy érvágás. (Valószínűleg a 35 éves Posztranszkij fogja helyettesíteni.)

Gólokra fogadok, ugyanis a hazai csapattól legalább 2-3 gólt remélek a Zorija elleni mérkőzésen. Természetesen nagyon nem bánnám, ha a vendégcsapat is szerezne egy gólt. Biztos, ami zicher.

Tipp: 2,5 gól fölött.