Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

BSC Young Boys – FC Thun

Tipp: Young Boys 1,5 gól fölött
Odds: 1.72

Afum, Doubai, Gajic és Simpson fog hiányozni a hazaiaknál, míg Bättig, Bigler, Ferreira, Krstic, Schindelholz, Siegfried és Zuffi a vendégeknél. Hosszú a lista, de egyikük sem tartozik a meghatározó játékosok közé, sőt jobbára inkább cserék, szóval egyik csapat vezetése sem panaszkodhat nagyon a sok hiányzó miatt. Abból a szempontból lehet aktualitása a dolognak, hogy az edzőknek jól meg kell gondolniuk, kiket ültetnek le a kispadra. Ez főleg a vendégeknél okozhat problémát, ugyanis a Thun kerete karcsúbb lett ezen a nyáron, s bizony nincs sok választási lehetőség.

A házigazda berni csapat jól kezdte az idényt, mindkét bajnokiját megnyerte (2-0 a Sion, valamint 3-1 a Lausanne ellen), s mivel a bajnoki rajt előtti felkészülési meccset is megnyerte, ebben a hónapban (és ebben a szezonban) immár zsinórban három győzelemnél tart. Nem rossz kezdés. Úgy tűnik, hogy az igazolások jól sikerültek, s már az idény elején is eredményesen játszik a csapat. A két bajnoki utáni 5-1-es gólarány nagyon jónak mondható, s nem az a benyomása az embernek, hogy gond lenne a Young Boys támadójátékával. Tavaly is nagyon eredményes volt hazai pályán a berni együttes, s vélhetően ebben az idényben sem lesz ez másképpen.

A Thun csapatáról sem lehet azt mondani, hogy rosszul kezdte ezt az idényt. A bajnoki rajton ugyan vereséget szenvedett Zürichben (3-2), de a következő fordulóban 3-2-re nyert a St. Gallen ellen. Szintén pozitívumként említhető, hogy dupla győzelemmel jutott tovább az Európa Liga-selejtezőjéből, a grúz FC Chikura gárdáját ejtette ki. Nem tartom kizártnak, hogy a nemzetközi kupaszereplés lehet a Thun veszte a Young Boys elleni összecsapáson. Idény eleje van, nem lehet a fáradtságra hivatkozni (maximum a hőségre, de ezt nem érdemes kifogásolni, hiszen az ellenfélnél is ugyanakkora a hőség), de talán arra már igen, hogy többet utazott a Thun, s az EL miatt két dologra kell koncentrálnia.

A vendégcsapat már az első két fordulóban bebizonyította, hogy tud gólokat szerezni, de azt is, hogy gólokat is tud kapni (5-5 a gólaránya). Volt egy hosszú utazása Grúziába, s az Európa Liga miatt nem csak a honi bajnokságra kell figyelnie. Remélem, hogy a Young Boys pihentebb, s mivel „hosszabb” a kispadja, talán jobban is tud gazdálkodni a játékosokkal. Hazai pályán legalább két gólt illik szereznie az EL-re is koncentráló Thun ellen.

Tipp: Young Boys 1,5 gól fölött.