Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Dinamo Zágráb – Sheriff Tiraspol

Tipp: Dinamo Zágráb -2 gól hendikep
Odds: 4.00

Két jelentős hiányzó van a hazaiaknál: az argentin védő, Ibanez, valamint a középpályás Sammir. Főleg az utóbbi játékos távolmaradása jelenthet gondot, hiszen Sammir a horvátok egyik legértékesebb játékosa. (Bevallom, azt hittem, hogy ezen a nyáron külföldre igazol, s bizony csóváltam a fejem, amikor bebizonyosodott, hogy ebben az idényben is a horvát bajnokcsapatot fogja erősíteni.) Nyilván nem tesz jót a csapatnak az ő hiánya, de nem hiszem, hogy túlzottan aggódni kellene: ha nincs Sammir, akkor van Cop. Ha nincs csöbör, akkor van vödör. Secko jedno! – mondhatná a művelt francia, ha tudna beszélni idegen nyelvet.

Nem csak Sammir hiányzik a horvát csapatból, hanem például Kelava kapus is. Igaz, ő igazoltan hiányzik, ugyanis eladták Olaszországba. Úgy tűnik, hogy, hogy az Udinese vezérkara számára nagyon kecsegtető a délszláv vonal: Handanovics bevált és sok pénz hozott az eladása, így nem meglepő, hogy a szlovén távozásával újabb délszláv kapust igazolt az olasz csapat. Szóval Kelava sincs, akárcsak Jedvaj és Vrsaljko. Ők ketten szintén Olaszországba igazoltak, mégpedig a Rómához, illetve a Genoához.

Mi a helyzet a horvát bajnokcsapat háza táján? Semmi különös. Továbbra is a jól bevált recept szerint működik minden: a zágrábi együttes begyűjti a tehetséges horvát fiatalokat, „feltuningolja” és megmutatja őket a Bajnokok Ligája csoportmérkőzésein, majd várja a pénzes kuncsaftokat. Fontos tehát a Dinamónak, hogy idén is eljusson a BL csoportköréig, s ebben a fordulóban a moldáv Sheriff próbálja az útját állni. A horvátok tavaly úgy elverték a moldávokat, mint szódás a lovát, s valószínűleg idén sem osztanak nekik lapot. Túl sok pénz forog kockán. Úgy is fogalmazhatnék, hogy a zágrábiak számára nagyon fontos a BL-csoportkörbe jutás.

Mi is az a Sheriff? Mármint azon kívül, hogy focicsapat? A helyi főmufti játékszere. Úgy látom, hogy mostanában a brazil focisták a trendik arrafelé (kb. úgy, mint a Videotonnál az ibériaiak): Cadu, Fernando, Ricardinho. És milyen játékerőt képvisel a tiraszpoli csapat? Mint nevéből is kiderül, saját országában seriff, Moldávia határain kívül pedig nyuszi. Néha ugyan külföldön is megrángat egy-egy bajuszt, de az esetek többségében kiosztanak neki néhány kokit és sallert, s miután helyére tették, csendben kussol.

Ezúttal is arra tippelek, hogy a horvátok motiváltak lesznek (nagyon fontos céljuk a BL alapszakasza), a moldávok pedig nem most fognak bajszot ráncigálni, hanem birkaként menetelnek a vágóhídra.

Tipp: Dinamo Zágráb -2 gól hendikep.