Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

PSV Eindhoven – Zulte-Waregem

Tipp: PSV Eindhoven 2,5 gól fölött
Odds: 2.25

Mint bálás ruhát a boltnyitáskor, úgy szétkapták a holland csapatot. Lens a Dinamo Kijevhez, Mertens a Napolihoz, Pieters a Stoke Cityhez igazolt, de a legnagyobb veszteség minden bizonnyal Kevin Strootman távozása az Örök Városba. Még nincs vége az eindhoveni veszteséglistának: van Bommel abbahagyta pályafutását (akik az utóbbi néhány évben figyeltek fel rá, most elmondhatják, és igazuk van, hogy egy mészárossal kevesebb rohangál a focipályákon, de akik korábban is figyelemmel követték teljesítményét, azok tudják, hogy egy nagyon jó labdarúgó akasztotta szögre a focicsukát), Engelaar és Bouma szabadon igazolható, s még nem tudni, hol lesz a következő állomásuk, Waterman pedig – ha jók az információm – Törökországba igazolt.

Új edzője is van a csapatnak: az egykori kiváló focista, Phillip Cocu a tréner. Ő az, akinek Dick Advocaat átadta a stafétabotot. (Igen, az az Advocaat, aki a 2000-es évek második felében összerakta az európai focitársadalom által méltán csodált szentpétervári Zenitet. Azt a csapatot, amelyik lábtörlőnek használta a Bayern Münchent.)

Érkező is van. Kevés ugyan, de van. A legnagyobb fogás egyértelműen az Alkmaar támadó középpályása, Adam Maher. Nagy a gyanúm, hogy a jövőben sokat hallunk még a marokkói ősökkel rendelkező focistáról. Bruma is visszatért Hollandiába. Nem fért be a Chelsea-be, így az egykori Feyenoord-játékos ezentúl a riválisnál fog focizni. Schaars is visszatért Hollandiába. Ő az Alkmaartól igazolt Portugáliába, idéntől viszont egykori csapata ellenfeleként lép majd pályára. Érkezett még az a koreai csávó is, Park, akit még a ManUnitedben ismertek meg a focibarátok, s aki az utóbbi idényt a londoni parkcsőszöknél játszotta végig, mérsékelt sikerrel.

A belga csapat egyáltalán nem rossz. Ezt be is bizonyította tavaly. Igaz, hogy mindezt a belga bajnokságban tette, belga csapatok ellen (most viszont egy holland topcsapat ellen kell játszania), de a saját szintjén megbízhatóan tudja hozni az elvárt szintet. Az előző idényben jól teljesített a csapat, ezüstérmes lett, jutalomképpen pedig a BL-selejtezőben mérheti le, hogy Európában mennyit ér a belga bajnoki ezüstérem. Együtt maradt a tavalyi sikercsapat (jöttek néhányan, de csakis szabadon igazolható labdarúgók, vagy fiatalok kerültek fel a felnőtt csapatba) és lendületben van a gárda, s úgy vélem, hogy nem lesz könnyű dolga a PSV-nek.

A hollandoknál nem történt más, mint az utóbbi két-három évtized mindegyik nyarán. Elvitték a legjobbakat, s új játékosokat kell beépíteni a helyükre, de ez a németalföldi topcsapatoknál olyan rutinfeladat, mint a sörivás a cseheknél. Erre nem foghatja a Waregem elleni esetleges rossz teljesítmény a PSV Eindhoven. Az eddigi felkészülési meccsek alapján nem tűnik zavartnak a holland csapat: 4 mérkőzés, három győzelem, egy döntetlen, nulla vereség, 11-3-as gólarány, három meccsen nem kapott gólt a PSV, s egy mérkőzés híján mindig szerzett legalább három gólt.

A belgák elleni meccsen az eddigiekhez hasonló teljesítményt várok az Eindhoventől. Vagyis két gólnál többet. Már csak azért is, mert a továbbjutást nem érdemes a visszavágóra halogatni. Hazai pályán vérszemet kaphat a Waregem. Már az első meccsen, még Eindhovenben el kell intézni őket. Mivel a holland foci nagy szurkolója vagyok, egyértelmű, hogy melyik csapat sikeréért szorítok. A tippem nem csak a PSV-győzelem, hanem az is, hogy két gólnál többet szerez a holland csapat.

Tipp: PSV Eindhoven 2,5 gól fölött.