Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Red Bull Salzburg – Fenerbahce

Tipp: Red Bull Salzburg
Odds: 2.25

Janicsárok küzdenek ma este Ausztriában, vagyis pontosabban: a janicsárok utódai küzdenek meg a labancokkal. Nyilván ezt így teljesen nem igaz, hiszen például a török csapatot erősítő Dirk Kuyt vagy az osztrák együttes kapuját védő Gulácsi Péter ennek hallatán valószínűleg nem repesne az örömtől, ám ha nagyon szükséges, akkor van mentségem. Azt szajkózom majd ezerrel, hogy mindezt a kormányszóvivő mondta, aki ugyebár soha, de tényleg soha, becsszó soha nem hazudik. Amúgy tényleg jó lesz Gulácsit látni a kapuban. Jól tette, hogy eligazolt Liverpoolból, hiszen nem azért szerződött Angliába, hogy a cserekapus cseréje legyen.

A hazai gárda nagyon jól kezdte ezt az idényt. Eddig öt mérkőzése volt, s mind az ötöt megnyerte: az első két meccs barátságos találkozó volt (3-0 és 3-1), következett egy 9-0-ás osztrák kupasiker, majd az osztrák bajnokság első két fordulójában egyaránt 5-1-re diadalmaskodott. Utóbbi mérkőzésén az osztrák bajnokon gázolt át. Mondhatni, hogy együtt maradt az előző idényben ezüstérmet szerző csapat, érkezett egy tehetséges kapus, fiatal a gárda, lendületben van, szóval minden esély megvan arra, hogy bajnoki címet ünnepelhessen a szezon végén. Kampl, Soriano, Andre Ramalho, Hinteregger, Jantscher, Gulácsi és társaik joggal reménykedhetnek egy nagyon jó idényben. Úgy tűnik, hogy Mozart szülővárosában minden adott a sikerhez. Már csak az a kérdés, hogy az osztrák bajnokság színvonalához szokott Red Bull Salzburg mire képes a nemzetközi porondon?

Az első kemény falat a legnépszerűbb török focicsapat, a Fenerbahce lesz. Az a csapat, ahol nem a fiatalság dominál, hanem a tapasztalat: a kapus Volkan Demirel nem mostanában mászott le a falvédőről, de Korkmaz, Mehmet Topal, Raul Meireles, Sow, Kuyt és Webo sem vádolható azzal, hogy tejfelesszájú lenne.

Ausztriában már elkezdődött a bajnokság, Törökországban még nem. Az osztrák csapat játékban van, török ellenféle még nem. A Fenerbahce egy edzőmeccset játszott eddig, ám azt is 2-0-ra elbukta otthon, méghozzá nem is akárki, hanem minden idők legfiatalabb PSV Eindhovenje ellen. Adok egy esélyt a salzburgiaknak, hiszen minden jel arra utal, hogy most le tudják győzni a náluk magasabban jegyzett ellenfelet. Hátha. Szurkolok nekik. És Gulácsinak.

Tipp: Red Bull Salzburg.