Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Heerenveen – AZ Alkmaar

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 2.54

Az a csapat, amelyiknek a focitörténelem egyik legnagyobb gólvágója az edzője, nem játszhat defenzív futballt. A Heerenveen edzője nem más, mint Marco van Basten. Igen, „az” a Marco van Basten: a holland labdarúgó válogatott és az AC Milan legendás focistája, a valaha volt egyik legkiválóbb csatár. Bár már régebben befejezte pályafutását, talán nincs olyan focidrukker Európában, aki ne hallott volna róla, s valószínűleg csak nagyon kevesen vannak olyanok is, akik nem látták (tévében, videomegosztón, stb.) legalább egy gólját. Se szeri, se száma a gyönyörű és emlékezetes góljainak, de a legemlékezetesebb és leghíresebb egyértelműen az 1988-as Európa-bajnokság döntőjében szerzett gól. (A kosárlabdázó Drazsen Petrovics és a labdarúgó Marco van Basten is idejekorán fejezte be sportolói pályafutását. Egyikük sajnos meghalt, a másik pedig sérülései miatt a kelleténél jóval korábban volt kénytelen visszavonulni. Petrovics a kosárlabda Mozartja volt, van Basten pedig a labdarúgás Leonardo da Vincije.)

Heerenveen:

Két hiányzó van: Kums és van den Berg. Vagyis inkább három, mert a holland csapat egyik legfontosabb játékosa, Djuricic minden bizonnyal hiányozni fog. Nem csak ezen a mérkőzésen fog hiányozni a Heerenveenből, hanem a későbbiekben is, ugyanis a gólzsák szerb légiós a portugál Benfica csapatához igazolt. Érkező is van bőven, jobbára fiatal holland focisták, de két jelentősnek tűnő igazolást is összehozott a hazai csapat vezetősége: Wildschut (Venlo) és/vagy Eikrem (Molde) enyhítheti a távozó Djuricic miatt keletkezett hiányérzetet. Nincs miért félteni a Heerenveent, hiszen a csatársorban játékra készen vár a szintén gólerős izlandi Finnbogason, de csatártársa, Slagveer sem az a visszahúzódó és félős típus.

AZ Alkmaar:

Nincs sérült vagy hiányzó játékos a vendégeknél, mindenki játékra kész, ám mindenképpen említésre méltó, hogy erre az idényre két legjobbja nélkül maradt az alkmaari együttes. A hatalmas tehetség Maher átigazolt a PSV-hez, Altidore pedig a Sunderland focistája lett. Az érkezők közül talán a szerb Gudelj érdemes az említésre, s előfordulhat, hogy a 21 éves középpályásra a tervezettnél korábban hárulnak fontos feladatok. Nyilvánvaló, hogy ebben az új felállásban Beeres támadójátékára az eddigieknél nagyobb szükség lesz, és – akárcsak a hazaiaknál – ebben a gárdában is van izlandi gólvágó. Ráadásul nem csak egy, hanem rögtön kettő: Gudmundsson és Johannsson. Mindketten gólt szereztek múlt szombaton az Ajax elleni Szuperkupa-döntőben, melyet 2-0-ás vezetésről bukott el az alkmaari csapat.

Tippelés gólokra

Mivel mindkét csapat edzője, Marco van Basten és Gertjan Verbeek is a támadófoci híve, eléggé egyértelmű, hogy gólokra fogok fogadni. Már csak azért is tippelek gólokra, mert egyelőre még nem tudni, hogy melyik csapat állt jobban össze. Mind a kettőnél fontos változások voltak és át kell alakítani a csapatokat. Nem tartom érdemesnek valamelyik csapatra voksolni, mert számomra teljesen háromesélyes a mérkőzés: győzhet a Heerenveen, nyerhet a vendégcsapat, de a döntetlenre is az előző kettőhöz hasonló az esély. Maradok inkább a góloknál. Már csak azért is, mert egymás ellen nagyon ritkán szoktak 0-0-át játszani, és mivel tavaly gólnélküli döntetlent hozott össze a két csapat, hasonló eredmény valószínűleg nem várható mostanában. Az első tippem a 2,5 gól fölötti tipp volt, de úgy döntöttem, hogy kockáztatok és bevállalom a még Djuricic több gólt. Ha a három izlandi szerez egy-egy gólt, plusz valamelyik friss igazolás is góllal mutatkozik be, akkor bonthatok sört.

Tipp: 3,5 gól fölött.