Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

HNK Hajduk Split – NK Hrvatski Dragovoljac

Tipp: Hajduk Split 2,5 gól fölött
Odds: 2.25

„Mészárlás a Poljudon!”, „Kivégezték az újoncot!”, satöbbi, satöbbi, satöbbi – ilyen vagy hasonló címekkel jelenhetnek cikkek a holnapi horvát bulvárlapokban. Az a helyzet ugyanis, hogy a horvát bajnokság 4. fordulójában a bajnoki címre aspiráló Hajduk Split az újonc Hrvatski Dragovoljac csapatát fogadja. Érdemes tudni, hogy a Hrvatski Dragovoljac zágrábi együttes, ráadásul nagyon jó viszonyt ápol a fővárosi Dinamóval, s amolyan fiókcsapatszerűsége a kékeknek. Azt is érdemes tudni, hogy a Hajduk Split és a Dinamo Zágráb között olyan a viszony, mint Magyarországon a Fradi és az Újpest között. Talán még nagyobb is az ellentét. Egy biztos: a Hajduk és a Dinamo szurkolói és focistái nem egymás tányérjából mazsoláznak. Most pedig a dalmáciai gárda hazai pályán fogadja a zágrábi riválishoz sok szállal kötődő csapatot. Újabb alkalom szöget verni a zágrábiak koporsójába.

Némi akadályt jelenthet a fővárosi focicsapatot alázó projektben, hogy a spliti gárda hétközben elhasalt az Európa Liga selejtezőjében, ráadásul hazai pályán, a Poljudban. A grúz Dila Gori 1-0-ás meglepetésgyőzelmet aratott az Adria-parti városban. Remélhetőleg ez a vereség az őket megillető helyre rángatja vissza a horvátokat, s gyorsan rájönnek, hogy van némi különbség az álmodozás és a valóság között. Elképzelhető, hogy a grúzok elleni vereség miatt Igor Tudor edző pihentetni fog legjobbjai közül néhány játékost a Hrvatski Dragovoljac elleni bajnokin. Hiszen fontos mérkőzés előtt áll a csapat: ha tovább akar jutni az EL következő fordulójába és pénzt akar keresni a csoportkörben, akkor győznie kell Grúzában. Nem lehetetlen a feladat, de tény, hogy a Hajduk saját magának nehezítette meg az EL- továbbjutást.

Nagyon is benne van a pakliban, hogy a splitiek trénere rotációt fog alkalmazni, s például Andelkovic, Maglica és Kouassi nem fog játszani (vagy ha igen, akkor csereként kap néhány percnyi játéklehetőséget). Az is lehetséges, hogy további változások is lesznek a hazaiak kezdőcsapatában. Ami nem baj, hiszen egy újonc ellen, ráadásul a magasabb osztályt rosszul kezdő újonccsapat ellen több lehetőséget kaphatnak az alapjátékosnak nem minősülő spliti focisták.

A Hajduk jól kezdte a horvát bajnokságot, egyelőre veretlen, s két győzelem, valamint egy döntetlen a mérlege. Az újonc vendégcsapat három forduló után még nyeretlen, s a tabella utolsó helyét bérelte ki magának. Kaproncán játszott egy döntetlent, innen az egy szerzett pontja, emelett pedig két vereséget bír felmutatni. Még megközelítőleg sincs egy súlycsoportban a két csapat. Ebben az idényben a Hajduk a bajnoki címért, a Hrvatski Dragovoljac pedig a kiesés elkerüléséért fog küzdeni.

Elvileg spórolni fog az EL-re a Hajduk, ám én nagyon bízom abban, hogy a Dalmácia-Zágráb ellentét ezúttal sem marad elrejtve. Lehet akármilyen az idő és lehetnek akármilyenek a körülmények, egy Fradi-Újpest focimeccs sohasem fog a kölcsönös szeretetről szólni. Ez Split-Zágráb viszonylatban is igaz. Remélem, hogy a spliti fiatalok is nagyon jól tudják, hogy fővárosi csapat ellen lépnek pályára. Bízom abban, hogy szórakozni akarnak. És szórakozni is fognak.

Tipp: Hajduk Split 2,5 gól fölött.