Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Grasshoppers Zurich – Lyon

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.83

Gomis kimarad a franciák csapatából. A gólerős csatár Angliába igazol, megegyezett a Newcastle Uniteddal. Rajta kívül lesz még néhány hiányzója a vendégcsapatnak – Ghezzal, Vercoutre, Gorgelin, Dabo és Bedimo -, ám közülük talán Vercoutre és Ghezzal hiánya nevezhető a semminél jelentősebbnek. Nem a távolmaradók miatt kell rágódniuk a vendégeknek, hiszen egy szerzett gólnak köszönhetően már a BL csoportkörében érezhetik magukat. Ugyebár az első mérkőzésen 1-0-ra győztek hazai pályán, s ha a zürichi Letzigrund stadionban is gólt ünnepelhetnek, akkor minden bizonnyal hátra is dőlhetnek.

Nem kell félteni őket még akkor sem, ha Gomis nélkül fogják rohamozni a „Szöcskék” kapuját (akiknek anno régebben Vincze Ottó is lőtt két gólt Zürichben), mert Lisandro Lopez, Lacazette, Gourcuff, Fofana, Gonalons vagy akár Cissokho bármikor képes gólt szerezni. Szerintem az sem gond, hogy a francia bajnokság még nem kezdődött el, a svájci viszont igen, hiszen játékban van a Lyon: öt mérkőzést játszott júliusban és egyiken sem szenvedett vereséget (két győzelem és három döntetlen a mérlege). Például a Real Madrid ellen 2-2-es döntetlenre volt képes. Most pedig mindössze annyi a feladat, hogy egy svájci csapat ellenében bejusson a Bajnokok Ligájába. Túl nagy a tét ahhoz, hogy félvállról vegye a mérkőzést. Ráadásul – sokadszor ismétlem – egy szerzett góllal már nyeregben érezheti magát.

A házigazdák a 4. helyen állnak a tízcsapatos svájci élvonalban. Négy forduló után még veretlen a csapat, két győzelem és két döntetlen, 7 rúgott és 3 kapott gól a mérlege. Két labdarúgó hiányzik a Lyon elleni keretből: Ben Khalifa és Caio. Fiatal csapat Michael Skibbe edző együttese, jobbára 25 év alatti játékosok alkotják a keretet. Nagy lehetőség előtt áll a gárda, hiszen a Lyon elleni továbbjutás nem csak hatalmas dicsőséget, de rengeteg pénzt is jelentene a Grasshoppersnek. Nem kétlem, hogy hajtani fog a csapat, s minden tőle telhetőt megtesz a továbbjutásért. Elsősorban talán Hajrovictól várható gól.

Mivel mindkét csapat számára fontos a gólszerzés (a hazai gárda csak gólokat szerezve tud továbbjutni, a vendégcsapat pedig már egy gólnak köszönhetően is továbbjuthat), egyértelmű, hogy a gólokra fogadok. Ugyan a francia csapat sikerét várom, ám tippem mégis a következő: mindkét csapat szerez gólt.