Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Manchester City – Newcastle United

Tipp: Manchester City hendikep -2 gól
Odds: 2.80

Amennyire jó focista volt Mancini, annyira pocsék edző. Szerintem. Viszont edzőként nagyon jó a píárja, s így olyan csapat menedzsere lehetett, mint az arabok által gazdaggá tett és a fociklubok elitjéhez felzárkózni próbáló Manchester City. A „jobb később, mint soha” közmondáshoz igazodó ManCity-tulajdonos sejk útilaput kötött Mancini talpára és új menedzserre bízta a csapatot. A jelenkor egyik legkiválóbb trénerére, a chilei Manuel Pellegrinire. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ő tud-e ütőképes csapatot formálni az összevásárolt – és nagyon jónak nevezett – játékosokból?

Elvileg nincs nehéz feladata a Premier League rajtján. Mármint a ManCitynek és Pellegrininek. Az a Newcastle United az ellenfél, amelyik az előző idényben csak hajszál híján maradt az angol élvonalban. A Manchester City-Newcastle mérkőzés hiányzói: Sergio Agüero, Nastasic, Sinclair, illetve Gutierrez, Remy, Alnwick, Ryan Taylor. A hazaiaknál három újonnan igazolt focista, Fernandinho, Jovetic és Jesus Navas is a kezdőcsapatba van jelölve. Az is valószínűsíthető, hogy a negyedik nevesebb igazolás, a csatár Negredo is játszani fog. Az ellenfél „szarkáknak” egy nevesebb igazolása volt, ismét egy franciát igazoltak, ám Remy nem fog játszani. (Mellékszál: nemsokára a francia lesz a hivatalos nyelv a Newcastle Unitednál, hiszen olyan sok francia focistát igazolnak, hogy – a kommunikációt megkönnyítendő – előbb-utóbb fölösleges az angol nyelv használata.)

Milyenek az esélyek? Az egyik oldalon ott van a sztárnak nevezett játékosokkal teletömött és a hazai pálya előnyét élvező Manchester City. A másik oldalon ott van az előző idényben látványosan vergődő és a szerencsének (is) köszönhetően bennmaradó Newcastle United, mely egyetlen neves nyári erősítése (Remy) nélkül kénytelen játszani idegenben. A hazai csapatnak új az edzője, s ugyebár a játékosok mindig bizonyítási kényszerben szenvednek ilyenkor. Ehhez hozzá kell tenni, hogy a nemrég bajnoki címet nyert ManCity ismét megpróbálkozik azzal, ami az elmúlt években mindig kudarcot eredményezett: felzárkózni az elitklubok közé. A pénz nem akadály, s a pénznek köszönhetően jónak taksált focistákból sincsenek híján a klubnál, ráadásul ezúttal egy általam is kiválónak tartott trénerrel kezdődik el a kísérlet.

Pellegrini miatt megelőlegezem a bizalmat. Bár igazából az a tippem, hogy két gól különbséggel nyer a hazai csapat, újfent (akárcsak az elmúlt hétvégén) feszegetni fogom a határt, s arra fogadok, hogy két gólnál nagyobb különbséggel nyer a Manchester City. A Newcastle elleni utóbbi hét meccsét egyaránt veretlenül hozta le a ManCity, s a manchesteri csapat mindig legalább két góllal bizonyult jobbnak ellenfelénél. Ezúttal remélhetőleg két gólnál is nagyobb lesz a két csapat közötti különbség.

Tipp: Manchester City hendikep -2 gól.