Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Lyon – Real Sociedad

Tipp: Lyon hendikep -1 gól
Odds: 3.80

Egyenesen bele a közepébe: ha még mindig Philippe Montanier lenne a baszkok edzője, akkor egyenlő esélyekről írnék, ám mivel már nem Montanier a Real Sociedad trénere, az Olympique Lyon könnyed továbbjutását tippelem. Nem csak az az edző hagyta el az észak-spanyolországi csapatot, akinek az előző bajnokságban való menetelést és a Bajnokok Liga-részvételt köszönheti, hanem egyik – vagy inkább „a” – legfontosabb játékosa is: Illarramendi a spanyol fővárosba költözött, a Real Madridhoz igazolt.

Hiányzók: Vercoutre, Ghezzal, Dabo, illetve Agirretxe, Estrada, Ifran, Mikel Gonzalez, Jose Angel.

Lyon:

A franciáktól eligazolt Bastos (Al Ain) és Lisandro Lopez (Al Gharafa), ők fontos veszteségnek számítanak, de Reveillere, Lovren és Monzon is távozott Lyonból. Ennek ellenére nem mondhatom, hogy gyengült a csapat, hiszen Gourcuff egyre jobban játszik, s a fiatalok közül Lacazette és Benzia is nagyon gólveszélyes. Szerintem annyira rendben van mostanában Remi Garde edző csapata, hogy Gomis hiányát is képes feledtetni (valószínűsíthető, hogy a baszkok ellen sem fog játszani a francia válogatott csatár).

Real Sociedad:

Még egyszer megemlítem a két nagy hiányzót, akik közül már egyik sincs a baszk csapat alkalmazásában: Philippe Montanier és Asier Illarramendi. Új az edző, Jagoba Arrasate, s a fontosabb érkezők – mármint játékosok – között ugyan a svájci-bosnyák firenzei csatár, Seferovic, valamint Granero (QPR) is megtalálható, ám nekem mégis olyan érzésem van, mintha a baszk csapat a Montanier utáni korszakra készülne. Nem az jön át nekem, hogy a Real Sociedad játékosai nekifeszülnek a bizonyítási akármicsodának, hiszen mégiscsak új trénerük van, hanem sokkal inkább az jön át, hogy időbe telik, amíg elsajátítják Jagoba Arrasate módszereit.

Mi várható?

A francia élcsapat nagyon rutinosnak számít a nemzetközi porondon. A baszk gárda rutintalan a nemzetközi színtéren, s elsősorban a már odébbállt edzőnek, valamint némi szerencsének köszönheti, hogy szerepelhet a csapatok számára kiírt legjelentősebb európai versengésben. A Lyon nem csak a felkészülési mérkőzéseken szerepelt jól (egyetlen egyszer sem szenvedett vereséget), hanem a francia bajnokság eddigi két fordulójában is meggyőzően játszott (pontveszteség nélkül, 7-1-es gólaránnyal vezeti a tabellát), míg a spanyol bajnokság nyitófordulójában a baszk együttes csak nehézkesen győzött az erősnek egyáltalán nem nevezhető Getafe ellen.

Mivel a spanyolországi csapat a BL kapujában áll, valószínűsíthető, hogy tudásához mérten mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy az őszi csoportmeccseken is szerepeljen. A francia gárdát jobb csapatnak tartom, s úgy vélem, hogy ezt a tudásbeli különbséget már a párharc első mérkőzésen tudatni fogja mindenkivel. Küzdeni fog a Real Sociedad, de nem csak a pontszerzésére (vagy győzelmére) nem látok esélyt, hanem arra sem, hogy akár egy minimális (1 gólos) vereséggel távozzon Franciaországból. A Lyon legalább két gól különbséggel fog nyerni.

Tipp: Lyon hendikep -1 gól.