Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

PSV Eindhoven – AC Milan

Tipp: PSV Eindhoven
Odds: 2.72

Az a csapat, ahol Marco van Basten focizott, soha nem volt számomra közömbös. Az a csapat, ahol Marco van Basten focizott, soha nem lesz számomra közömbös. Az a csapat a futballtörténelem egyik legnagyobbja volt: Galli, Tasotti, Costacurta, Baresi, Maldini, Colombo, Rijkaard, Ancelotti, Donadoni, Gullit, van Basten. Ha az éjszaka kellős közepén, a legmélyebb álomból ébresztettek fel, akkor is hibátlanul mondtam el a neveket. Arrigo Sacchi mester nagy Milanja korszakalkotó csapat volt. (Annyira az volt, hogy két évtizednek kellett eltelnie ahhoz, hogy hozzá hasonlítható csapat tűnjön fel a láthatáron: Guardiola Barcelonája.)

Minden bizonnyal ez lesz az a mérkőzés, amelynek kapcsán rengeteg focidrukker fogja emlegetni az UEFA-elnök Platinit (és talán a nagyon közeli rokonait is), valamint a nevéhez fűződő újítást, a bajnokok ágát és a nem bajnokok ágát. Az nagyon rendben van, hogy néhány kisebb költségvetéssel rendelkező csapat számára biztosított a Bajnokok Ligája csoportkörében való részvétel (ahol az esetek döntő többségében a pofozógép szerepét tölti be). Az viszont nagyon nincs rendben, hogy egy pofozógép eljut a BL csoportköréig, ám egy egykori BL-győztes már a csoportkör előtt kénytelen búcsúzni. Márpedig PSV Eindhoven-AC Milan párharc esetében erről van szó: a holland gárda a Bajnokok Ligája elődjét, a Bajnokcsapatok Európa Kupáját nyerte meg, az olasz együttes pedig a focitörténelem egyik legeredményesebb csapata, hétszeres BEK/BL-győztes.

Olybá tűnhet, hogy felmagasztalom az AC Milant, pedig az az igazság, hogy csak nagyon keveset említettem meg abból, amit a világ labdarúgása köszönhet az olasz együttesnek. Ám az a helyzet, hogy a sportfogadásban nincs helye az érzelemnek. Ezért is fordulhat elő, hogy ódákat zengek az olasz csapatról, de mégis a PSV Eindhoven győzelmére tippelek. Igen, ez így van: a holland csapat győzelmére fogadok!

Miért?

Röviden: azért, mert megbolondultam. Bővebben: azért, mert (lásd a továbbiakat). A holland „csikócsapat” nem egyszerűen csak játékban van, hanem kirobbanó formában van. A felkészülési mérkőzéseken parádézott és szórta a gólokat, az eddigi holland bajnokikon parádézott és szórta a gólokat, a BL-selejtező előző körében úgy búcsúztatta a belga Waregemet, hogy nem kapott gólt és megerőltetés nélkül szerzett öt gólt. Teszi mindezt úgy, hogy új edzője van a csapatnak, s a tavalyi idényhez képest majdnem az összes meghatározó játékosa nélkül maradt. Pénz hiányában az új tréner, Philip Cocu egyetlen dolgot tehetett: bíznia kellett a fiatal focistákban. Annyira megfiatalította a holland élcsapatot, hogy a belgák elleni BL-selejtezőn minden idők legfiatalabb PSV-kezdőjét küldte pályára, majd a Nijmegen elleni bajnokin a PSV Eindhoven kezdő felnőttcsapatának átlagéletkora a klub tartalékcsapatának átlagéletkoránál is kisebb volt.

A lendületes holland csapat ellen egy olyan AC Milan lép pályára, amelyik még nem játszott hazája bajnokságában (az olasz bajnokság még nem kezdődött el), s az öt felkészülési mérkőzéséből hármat megnyert, kettőt pedig elveszített. A jelenlegi AC Milan nincs játékban, valamint elöl is, hátul is gólképes. Három milánói játékos, De Sciglio, Antonini és Robinho el sem utazott Hollandiába, de rajtuk kívül Pazzini és Saponara játékára sem számíthat Massimiliano Allegri edző, sőt Kevin-Prince Boateng sem teljesen egészséges. A hazaiaknál a belga „csodagyerek”, Zakaria Bakkali bajlódik egy kisebb sérüléssel, és jelenleg ugyan kétségesnek van jelölve a szerepeltetése, ám előfordulhat, hogy meccskezdésre teljesen meggyógyul. Láttam már ehhez hasonló csodát. Narsingh viszont nem fog játszani. Azért nem, mert sérült.

Alapszabály, hogy az AC Milan csapatát soha, semmikor és semmilyen körülmények között nem szabad félvállról venni. Most is ehhez igazodok, s jelzem, hogy szerintem a „mindkét csapat szerez gólt”-tipp a legideálisabb erre a mérkőzésre. Mégsem erre tippelek, hanem kockáztatok és hazai győzelemre fogadok. Nem tagadom, elbűvölt ez az eindhoveni „csikócsapat”. Számomra nem elhanyagolható tény, hogy a világ egyik leghíresebb focicsapata, az AC Milan lehet a holland fiatalok első nagy skalpja. Veszítenivalójuk nincs, hiszen annyira fiatalok és annyira tapasztalatlanok, hogy senki sem fogja felhánytorgatni nekik, ha kiesnek a BL-ből. Ha viszont győznek, akkor világra szóló diadalt aratnak. Egyetlen dolgot tehetnek: nekirontanak az olasz sztárcsapatnak, és jöjjön, aminek jönnie kell. Úgy vélem, hogy lesz gólváltás, majd a hollandok megszerzik a győztes gólt. Ha lesz szerencséjük.

Tipp: PSV Eindhoven.