Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Legia Varsó – Steaua Bukarest

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.83

Hajtós meccsre lehet számítani Varsóban. Az előző összecsapáson döntetlent játszottak a felek, s ezzel ugyan a lengyeleknek van idegenben szerzett góljuk, ám az biztos, hogy nem ülhetnek a babérjaikon. Már csak azért sem, mert nincs olyan nekik. Hazai színtéren van bajnoki aranya és kupasikere a lengyel együttesnek, de ilyen eredményei a vendégcsapatnak is vannak. Nemzetközi színtéren pedig eléggé egyszerű az összehasonlítás: a Legia nem büszkélkedhet olyan trófeával, mint a Steaua. Utóbbi a Bajnokok Ligája elődjét, a Bajnokcsapatok Európa Kupáját nyerte meg (a döntőben a Barcelonát győzte le). Ez történt a múltban, a jelenben viszont az a helyzet, hogy szikrázóan kemény ütközetre van kilátás, s bizony a lengyelek vannak előnyösebb helyzetben.

Nem csak a hazai pálya jelenti a Legia előnyét, hanem az is, vagyis elsősorban az, hogy gólt szerzett Bukarestben. Az a gól pedig nem csak továbbjutást érhet a Legia számára, nem csak BL-csoportkört érhet, hanem rengeteg pénzt is. (Érdemes elolvasni itt a sportfogadas.org portálon megjelent Mennyit is ér a Bajnokok Ligája csoportkörében való szereplés? című cikket). Senkit ne tévesszen meg, hogy a Legia hazai pályán szenvedett vereséget a lengyel bajnokság legutóbbi fordulójában. A bajnokság vége nagyon messze van, bőven lesz lehetőség a javításra, a BL-főtáblára viszont most lehet kvalifikálni. (A hétszeres BL-győztes AC Milan sem bízott semmit a véletlenre, s mi jelezhetné jobban azt, hogy mit jelent a Bajnokok Ligája, mint az, hogy az olasz bajnoki rajton még az újonc elleni blamát is bevállalta a sztárcsapat.)

Maradjunk tehát abban, hogy jó formában van a lengyel csapat. Eléggé jó formában van ahhoz, hogy kiharcolja a BL-csoportkörben való részvételt. Gyanítom, hogy Saganowski nem ölbe tett kézzel fog sétálni a vendégek kapujának előterében. Elsősorban nyilván Radovic fogja őt segíteni a gólszerzésben, de Dvalishvili szerepvállalását se tartom elképzelhetetlennek. Általában Radovic cseréje a grúz játékos, ám nem tartom kizártnak, hogy mindketten egyszerre lesznek pályán a Steaua elleni meccsen. Jó a lengyelek támadósora, viszont sebezhető a védelme. Olykor nem kicsit.

Azt is érdemes tudni, hogy a Steaua sem rossz csapat. A középpályás sora kifejezetten erős (nyilván nem a Bayern Münchenhez vagy a Barcelonához érdemes hasonlítani), főleg a széleken az. Az Adrian Popa, Stanciu, Tanase trió képes előrukkolni olyasmivel, ami a román csapat továbbjutását eredményezheti. Az előretolt csatár, Piovaccari sem rossz, ám csak ritkán veszi ki részét az összjátékból. Olyasmi, mint Gomez volt a Bayernnél, de nyilván sokkal szerényebb képességekkel. (Hirtelenjében Gomez jutott eszembe, amikor a két focista stílusát hasonlítottam össze, mert számomra egyértelmű, hogy kvalitásban nem mérhető egymáshoz a két játékos.)

Mivel a román bajnokcsapatnak mindenképpen gólt kell szereznie (már persze csak akkor, ha továbbjutásban gondolkodnak a játékosok, s nem a varsói bevásárlóturizmust próbálják erősíteni), a házigazda lengyel gárda védelme pedig gólképes, arra tippelek, hogy mindkét csapat szerez gólt. Már csak azért is, mert a hazai pályán játszó lengyel csapatnak is gólt kell szereznie. Ráadásul jó csatárai vannak, a Steaua védelme pedig – ellenfeléhez hasonlóan – sebezhető. Szerintem lesz gólváltás, ám végső győztesre nem tudok jósolni semmit. Talán a Legia, de az is csak a hazai pálya miatt.

Tipp: mindkét csapat szerez gólt.