Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

NK Maribor – FC Viktoria Plzen

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.65

Van még némi esélye a hazai gárdának. Ugyan kevés esélye van a továbbjutásra, de az idegenben szerzett góljának köszönhetően (az első mérkőzésen 3-1-re győztek a csehek), egyelőre még álmodozhat a BL-főtábláról. Mondom, egyelőre. Nem muszáj rémálommá változnia az álomnak, de Freddy Krüger után sem muszáj epekedni.

Már két góllal is vezettek az első meccsen a csehek, amikor a maribori Mejac szépített a második félidő derekán. Nem vitás, hogy nyugtatóként hatott a hazaiakra a 90. percben szerzett harmadik Viktoria-gól, mert ez a találat nélkül parázs összecsapásra lehetett volna számítani a visszavágón. Ez a harmadik cseh gól ugyan némi megnyugvást jelenthet a sörvárosi csapatnak, ám borítékolható, hogy a ma esti visszavágón is rohamozni fognak a mariboriak. A brazil Marcos Tavares és a szlovén Cvijanovic nyilván arra fog törekedni, hogy minél hamarabb a vendégek kapujába juttassa a labdát. Már csak azért is, mert nem csak egy gólt kell szereznie a hazai csapatnak. Nem csak az előbb említett két játékos, hanem az odavágón is gólt szerző Mejac, valamint Ibraimi is jelöltem a gólszerzésre.

A csehek sem pihenhetnek a babérjaikon. Ha pedig kapnak gólt, akkor végképp nem. Érdemes lesz szerezniük legalább egy gólt, mert különben bajba kerülhetnek. Annak ellenére kerülhetnek bele a pácba, hogy az első összecsapáson megnyugtatónak tűnő 3-1-es győzelmet arattak. Gyanítom, hogy a Petrzela, Horváth, Darida trió egyik tagja sem fog rápihenni az első meccsen szerzett előnyre, hanem ezúttal is a gólszerzésre fog törekedni. A csatár Wagner úgyszintén.

Mivel nincs hírem hiányzókról, kénytelen vagyok azt feltételezni, hogy mindkét csapat a legjobbjaival áll ki erre a nagyon fontos összecsapásra. Mind a Maribor, mind a Plzen jó formában van: a csehek veretlenek maradtak az utóbbi öt mérkőzésükön, a szlovénokról pedig ugyanez lenne elmondható, ha nem kaptak volna ki a csehektől. Mivel ez megtörtént, számoljunk azzal, hogy a július eleje óta lejátszott 12 mérkőzésen csak egyszer szenvedett vereséget a Maribor.

Mind a két csapatnak törekednie kell a gólszerzésre (a hazai együttesnek különösen igen), így tehát az lesz, hogy drukkolni fogok mindkettőnek. Azért szurkolok, hogy szerezzen gólt a Maribor is, a Viktoria Plzen is, ugyanis arra fogadok, hogy mindkét csapat szerez gólt. Mindkét gárdában vannak olyan játékosok, akik gólra tudják váltani a helyzeteket. Mivel egyik csapat védelme sem betonerős, azt is valószínűsítem, hogy nem csak két gól, hanem több is lesz a mérkőzésen. Nem baj, ha több lesz, sőt, egyáltalán nem baj, ha sok gól lesz. Nekem az a fontos, hogy mindkét csapat szerezzen gólt.

Tipp: mindkét csapat szerez gólt.