Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

FC Köbenhavn – Juventus

Tipp: Juventus hendikep -1 gól
Odds: 2.00

Kezd magára találni az „Öreg Hölgy”. Azaz Olaszországban már magára talált, de úgy tűnik, hogy már nemzetközi szinten is egyre magabiztosabban szerepel a torinói csapat. Jó úton halad, ez nem kétséges. A másodosztályba való száműzetést követő bajnoki címeiről immár többes számban kell beszélni, s a kispadról az egykori legendás Juventus-játékos és csapatkapitány, Antonio Conte által irányított csapat elkezdett visszazárkózni a futball elitjébe. Oda, ahová való. (A Juventus Torino Olaszország legsikeresebb és a világ egyik legjelentősebb focicsapata. Kevés nála eredményesebb klub létezik a világon, a torinói egyesület által nyert jelentős trófeák száma az 50-et is meghaladja.)

Hiányzók: senki, illetve Simone Pepe, Marchisio, Caceres, Rubinho.

A dánok edzője, Solbakken valamennyi játékosára számíthat, ám minden bizonnyal ez is kevés lesz a boldogsághoz. Minőségi játékosok igazoltak Torinóba (Tevez, Llorente, Ogbonna, Peluso), ez pedig azt jelzi, hogy az utóbbi években Olaszországban rendszeresen bizonyító csapat a legrangosabb európai kupasorozatban sem kíván mellékszereplő lenni. Az idei BL-ben az FC Köbenhavn jelenti az első lépést, s az az igazság, hogy mostanság kevés ideálisabb ellenfelet lehet találni, mint a dán bajnokot. A skandináv alakulat jelenleg csak a 10. – vagyis már nem kieső – helyen áll a 12 csapatos dán bajnokságban, eddig egyetlen győzelme van, s annak is csak a 7. fordulóban örülhettek a Köbenhavn szurkolói. Jut eszembe, arról is emlékezetes lehet a találkozó, hogy a hazaiak veterán hátvédje, Olof Mellberg egykori csapata ellen játszhat. Persze, csak akkor ha Solbakken edző is úgy gondolja, hogy nem a kispadon, hanem a pályán van szükség rá.

Egy olyan csoportban, ahol a Real Madrid és a Galatasaray is pályázik a továbbjutásra, nem árt győzni a dánok otthonában. Nem csak emiatt tippelek vendéggyőzelmet, hanem amiatt is, mert a hazai gárda tényleg nagyon pocsék formában van. Ám a vendégek hajlamosak döntetlennel is megelégedni idegenben, s ez miatt gondolkoztam sokat a mérkőzés végkimenetelének esélyein. Végül arra a következtetésre jutottam, hogy a Juventus nem játszik döntetlent Koppenhágában, sőt nem is csak egy góllal fog győzni, hanem többgólos sikert arat.

Miért? Azért, mert kell. Előre kell menekülnie. Ha tovább akar jutni a csoportból, akkor győznie kell, hiszen a dánokon kívül csak nehezen legyűrhető ellenfelekkel találkozik. Most kell kihasználni a lehetőséget.

Tipp: Juventus hendikep -1 gól