Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Napoli – Borussia Dortmund

Tipp: DNB Napoli
Odds: 2.20

Látványosnak ígérkezik a mérkőzés. Valószínűleg nem lesz góloktól mentes, hiszen mindkét csapat csatársora termelékeny. Ráadásul a hazaiaknál eltiltott sincs, sérült sincs, azaz valamennyi játékosára számíthat Rafa Benitez, a Napoli BL-győztes edzője. (A spanyol tréner a Liverpool edzőjeként nyert Bajnokok Ligáját.) A németeknél két hiányzó van, Kehl és Gündogan, de emellett Mkhitaryan és Subotic játéka is kérdéses.

Nagyon úgy tűnik, hogy az olaszoknál nem lesz gond a kezdőcsapattal, hiszen a spanyol edzőnek már van állandónak nevezhető kezdő tizenegye. Esetleg azon lehet morfondírozni, hogy Britos vagy Paolo Cannavaro legyen a pályán az első sípszó pillanatában. Higuain érkeztével Pandev kikerült a bal oldalra, s ennek a változtatásnak Insigne lehet a kárvallottja. Minden bizonnyal ő lesz az, aki kispadozni fog ezután. Hamsik jó helyen van Higuain mögött, a jobbszélen pedig a – Higuainhoz hasonlóan – Real Madridból érkezett Callejon fickándozhat.

Mkhitaryan szerepeltetése kérdésesnek van jelölve, de szerintem ott lesz a Dortmund kezdőcsapatában. Akárcsak Lewandowski, Aubameyang és Reus. Gólerős a németek támadószekciója. Ha mindehhez hozzáveszem, hogy a Napoli kapusa sem a megbízhatóság mintapéldánya, akkor bizony elgondolkodtató lehet a tippem. Ugyanis az a helyzet, hogy nápolyi győzelemre fogadok. Igaz, nem simán, hanem DNB-vel biztosítva. Ez így jobbnak tűnik, hiszen nem azért karikás az ördög szeme, mert tarkón csapták, amikor a kulcslyukon át kukucskált.

Mindkét csapat élen áll hazája bajnokságában és mindkét csapat kiváló formában van. Ez a mérkőzés is döntetlenszagú, akárcsak tegnap a Juventus koppenhágai összecsapása volt. A „zebrák” esetében a döntetlenre való tippelés helyett kockáztattam az idegenbeli győzelemre való tippeléssel, ma pedig újfent olasz csapatnál hanyagolom a kézenfekvő döntetlent. Ez van. Nem tanultam a tegnap történtekből. Ahelyett, hogy messzire elkerülném Olaszországot, ismét olasz csapat győzelmére tippelek. Talán jobban járnék, ha arra tippelnék, hogy mindkét csapat szerez gólt.

Az a helyzet, hogy ez a tipp rendjén van, ám emellett abban is hiszek, hogy a Napoli legyőzi a Dortmundot. Két évvel ezelőtt a Bayern sem tudott nyerni Nápolyban. Remélem, hogy a gólváltás után Hamsik betalál a dortmundiak kapujába és 2-1-re győz a Napoli.

Tipp: DNB Napoli.