Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Anglia – Lengyelország

Tipp: Anglia hendikep -2 gól
Odds: 2.90

Anglia válogatottjának nincs töprengenivalója: ha egyenes ágon akar világbajnoki résztvevő lenni, akkor nyernie kell. Már a döntetlen sem jó az angolok számára. A rivális – és szintén vb-szereplésre pályázó – Ukrajnának csak egyetlen ponttal van kevesebbje, s mivel Mikhail Fomenko szövetségi kapitány csapata az utolsó (és 1-46-os gólaránnyal rendelkező) San Marino ellen játszik, nyugodtan lehet számolni azzal, hogy három pontot szereznek az ukránok.

Anglia nemzeti csapata bukott már el világversenyen való részvételt a selejtezők végén, ám szerintem nem ez lesz az az alkalom, amikor repetázni fog. Rooney és társai már előző – Macedónia ellen 4-1-re megnyert – mérkőzésen is megmutatták, hogy nem bízzák a dolgokat a véletlenre, s nem csak ígérik, hogy gond nélkül kvalifikálják magukat a világbajnokság, hanem tesznek is arról, hogy ez így történjen.

Akárcsak más tekintetben, hiányzók terén is jól áll Roy Hodgson edző válogatottja. Mindössze Cleverley, Ashley Cole és Kyle Walker nem áll a csapat rendelkezésére, mindenki más igen. Várható tehát, hogy a csatárok közül Rooney, Sturridge és Welbeck lép pályára, a pálya közepén pedig Gerrard és Lampard is játszani fog. Walker helyén valószínűleg Smalling fog szerepelni, s valami gond lesz a csatárokkal, akkor Sterling áll bevetésre készen.

A lengyel válogatottból két Lukasz fog hiányozni, Piszczek és Szukala. Nem a szigetországban pályára lépő játékosok alkotják Waldemar Fornalik szövetségi kapitány legerősebb csapatát, ráadásul a vendégek számára teljesen tét nélküli a találkozó. Esetükben maximum a presztízsről beszélhetünk. Arról, hogy esetleg jól szeretnének szerepelni a Wembley-ben. Más hajtóerő nincs számukra.

Kényelmes angol győzelmet várok. Úgy vélem, hogy az angolok tanultak az előző világversenyek selejtezőinek hibáiból, s ezúttal nem kívánnak hasonló kudarcot átélni. A fő tippem az egygólos hendikepes angol győzelem, ám végül úgy döntöttem, hogy bevállalom a kétgólos hendikepes angol sikert. Előfordulhat, hogy lesz némi izgalom a tipp miatt, de ez legyen a legnagyobb problémám az életben. Az angolok egygólos hendikepes győzelmében biztos vagyok, de úgy vélem, hogy Gerrard, Rooney és Lampard nem fog sokat tökölni a továbbjutással. Három gólt rúgnak és egyet sem kapnak az angolok.

Tipp: Anglia hendikep -2 gól.