Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Belgium – Wales

Tipp: Belgium 3,5 gól fölött
Odds: 3.50

Magyarország focidrukkerei közel 30 évvel ezelőtt gondolták azt, amit mostanság a belga szurkolók tesznek: nemzeti csapatuk parádés teljesítménnyel jutott ki a világbajnokságra, s annyira jól játszott, hogy a drukkerek nem csak a jó szereplésben bíztak (jogosan), hanem abban is (a vérmesebbek), hogy világbajnok lesz a válogatott. Magyarország esetében tudjuk, hogy mi következett: a mexikói világbajnokság, a kiváló teljesítmény helyett egy – hatalmasnak bizonyult -, 0-6-os kudarc Szovjetunió ellen, valamint a napjainkig tartó lejtmenet és az álszenteskedés. Belgium egyelőre ott tart, hogy kiváló csapata van, amelyik kijutott a világbajnokságra, s a belga fociszurkolók bíznak a jó vb-szereplésben. (A vérmesebbek a világbajnoki cím megszerzését sem tartják kizártnak.)

Jelenleg az a helyzet, hogy – az utolsó selejtező eredményétől függetlenül – Belgium fociválogatottja kvalifikálta magát a világbajnokságra. Kilenc mérkőzésen 8 győzelem, 1 döntetlen, nulla vereség, 17 szerzett és 3 kapott gólt a mérlege. Nem rossz mérleg, s akár úgy is lehet fogalmazni, hogy nagyon jó. És melyik lesz a belgák Wales elleni kezdőcsapata? Courtois – Alderweireld, Van Buyten, Vermaelen, Pocognoli, Chadli, Witsel, Dembélé, De Bruyne, Lukaku, Mirallas. Van egy hiányzó: Fellaini. Helyette játszik Dembélé. Ismerős nevek. Talán csak Pocognoli neve nem annyira ismerős a fociszurkolóknak. Egyelőre. (Pocognoli a Hannover focistája, de korántsem biztos, hogy a 26 éves hátvéd ebből a német csapatból fog visszavonulni.)

A vendégeknél rengeteg a hiányzó: Bale, Williams és még nagyon sokan mások. Nem sorolok neveket, mert fölöslegesnek érzem (kevésbé ismert játékosokról van szó), de az a lényeg, hogy egy kezdőcsapatnál is több hiányzója van a szigetországi csapatnak. Már a múlt heti, Macedónia elleni mérkőzésen is abban reménykedtem, hogy Wales csapata nem fog jól teljesíteni. Reménykedésem hiábavalónak bizonyult, ugyanis a délszlávok annyira gyengén muzsikáltak, hogy a nagyon tartalékos Wales képes volt hazai pályán nyerni.

Ezúttal idegenben játszik tartalékosan a walesi csapat. Ha a belga csapat úgy akarja, akkor kiütés lesz a mérkőzés vége. Azért tippelek háromnál több hazai gólt, mert a belgák örömjátékát várom. Annyira gyenge ez a meghatározó játékosainak többségét hiányoló Wales, hogy a végeredmény csak a belgákon fog múlni. Ha sok góllal akarják megünnepelni a világbajnokságra való kijutást, akkor megfelelő csapat ellen lépnek pályára. Ha nem lesz kedvük ünnepelni, akkor szívás van, ám bízom abban, hogy 5-6 góllal küldik haza a szigetországiakat.

Tipp: Belgium 3,5 gól fölött.