Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Románia – Észtország

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 2.65

Ez is bekövetkezett! Mármint az, hogy az összes román focidrukker Hollandiának szurkol. Annak, hogy a narancsmezesek nyerjenek Törökországban, hiszen csakis ebben az esetben reménykedhetnek a pótselejtezőt érő 2. hely megszerzésében. Igazán pikáns az lett volna, ha a Magyarország-Andorra találkozó eredményétől függött volna a románok sorsa. Egészen konkrétan azon, hogy a magyar győzelem román vb-részvételt jelentett volna. Vajon a románok szurkoltak volna a magyaroknak? Esetleg a magyarok képesek lettek volna kikapni Andorrától, csak azért, hogy a románok ne jussanak ki a világbajnokságra?

Jelenleg azonban az a helyzet, hogy Románia válogatottjának nyernie kell Észtország ellen, s emellett természetesen reménykednie abban, hogy Hollandia győzni fog Törökországban. Ebből annyi múlik a románokon, hogy verniük kell ellenfelüket. Mivel számukra nagy a tét, az észtek számára pedig tökmindegy az eredmény, úgy gondolom, hogy a hazaiak jócskán túl fogják teljesíteni a penzumot. Nagyon be fogják biztosítani a győzelmet, és legalább négy gólt fognak szerezni. Talán még többet is. Azzal is számolok, hogy az észtek is betalálhatnak a románok kapujába. Reális erre az esély. Szóval, ha minden jól működik, akkor simán jönnie kell a 3,5 gólnál többről szóló tippemnek.

Nem volt véletlen, hogy az előző, Andorra elleni meccsen az eddig kevés játéklehetőséghez jutók szerepeltek. Piturca szövetségi kapitány nem kockáztatott, s az észtek elleni találkozóra gondolva, több játékosát is pihentette. Tehát lesznek változások a román csapatban. A csatársorban egyértelmű Marica szerepeltetése, ezt viszont azt jelenti, hogy az Andorra ellen gólt szerző Keserü kiszorul a kezdőcsapatból. Középen is lesz változás (Tanase játszik Maxim helyett), a védelemben pedig úgyszintén (Latovlevici kispadra kerül és visszatér Rat, míg Chiriches helyén valószínűleg Gaman fog játszani).

Az észtekről újfent az mondhatnám el, amit a törökök elleni mérkőzés kapcsán: tudnak gólokat kapni, s akkor játszanak jól, ha hagyják őket. Védekezni nem tudnak, s ha gólt szereznek, akkor Vassziljev lesz a tettes.

Azért tippelek sok gólra, mert Románia válogatottjának azzal is érdemes számolnia, hogy Törökország legyőzi Hollandiát, s ez esetben a gólkülönbség fog dönteni. Ezen a téren rosszul áll a román csapat, így nem árt 5-6 góllal vernie Észtországot. A hendikepes román győzelem nem tűnik rossz tippnek, ám mégis maradok a góloknál. A sima hazai siker (4-0, 4-1, 5-1, 6-1) nagyon benne van a pakliban.

Tipp: 3,5 gól fölött.