Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Horvátország-Izland

Tipp: Horvátország 2,5 gól fölött
Odds: 2.95

Egyszer volt Reykjavikban kutyavásár. Abban sem volt köszönet, legalábbis ami a kutyákat illeti, ugyanis a palotapincsik és egyéb keverékek jégszoborrá változtak. A malamutok és a huskyk jól bírták a gyűrődést, de a csenevészebbeknek bizony rossz napjuk volt.

Valami hasonló történt az izlandi focistákkal is. Volt egy jó napjuk, amikor gólnélküli döntetlent játszottak otthon a horvátokkal. Világbajnoki pótselejtezőn! Lesz mit mesélniük az unokáiknak. Egyszerűen nem értem ezeket a bálnazabálókat. Miért nem vesznek példát a híres magyar focistákról? Világbajnoki pótselejtezőn nem ikszelni kell hazai pályán egy jugoszláv utódállam válogatottjával, hanem kiütéses vereséget kell szenvedni. Úgy, mint anno régebben Magyarország fociválogatottja kapott ki Jugoszláviától. Eh, ezek a bálnazabálók még egy tisztességes vereséget sem bírnak összehozni. Változnak az idők…

Mi lesz Zágrábban? Focimeccs. Már persze csak akkor, ha az északiak nem mennek tovább délre, az Adriai-tenger partjára vagy Dalmáciába. Olafur Skulason nem fog játszani a vendégeknél, ugyanis ő volt az a hátvéd, akit az előző meccsen kiállítottak. A Skulason-rajongóknak nem kell aggódniuk, mert lesz Skulason nevű játékos az izlandi válogatottban: Ari Freyr Skulason játszani fog, s ő ugyanúgy hátvéd, mint a piros lap miatt hiányzó Olafur Skulason. A kiállított játékost Eggert Jonsson fogja helyettesíteni. Jelenleg úgy tűnik, hogy az Ajaxban szereplő Sigthorsson sem lesz képes pályára lépni. Próbálják összerakni a csávót, ám ha a meccskezdésig nem jön össze a dolog, akkor valószínűleg Gudjohnsen lesz az, akinek bizalmat szavaz Lars Lagerback szövetségi kapitány.

A horvátoknál sem sérült, sem eltiltott játékos nincs. Szóval nagyon valószínű, hogy Mandzukic lesz az első számú gólfelelős. Őt elsősorban Eduardo Da Silva fogja segíteni, no és Ilicevic, valamint Perisic. Egyértelmű, hogy Modric tartja majd kézben a karmesteri pálcát, de az sem kizárt, hogy – valamilyen módon – Olic számára is jut majd feladat.

Tény, hogy bravúrosan szerepelt idáig Izland, ezt el kell ismerni és érdemes megtapsolni érte a kiscsapatot. Ám nem hiszem, hogy a horvát válogatott meg fog állni a küszöbön. Gólokat fog rúgni. Két gólnál többet. A nem is oly régen világbajnoki bronzérmet szerzett csapat mostani generációjának tagjai azért fognak hajtani, hogy egyszer majd – valamikor a jövőben – Davor Suker, Robert Prosinecki, Zvonimir Boban, Aljosa Asanovic, Robert Jarni és Goran Vlaovic mellett őket is emlegessék.

Tipp: Horvátország 2,5 gól fölött.