Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Strigulázik még egyet a döntetlenkirály?

Liverpool-drukkerek-001Liverpoolban városi rangadót rendeznek. Ez jó indok arrafelé, hogy a családtagok zrikálják egymást. Talán a pályán elszabadulnak az indulatok, ám a lelátón szó sem lesz ilyesmiről. Londonban csak azért tűnik izgalmasnak az Arsenal-Southampton mérkőzés, mert két dobogós csapat mérkőzik meg egymással. Egy másik londoni összecsapás azért tűnik nyugisnak, mert az öngólos Amorebieta nem játszik. A kiesési rangadón hazai siker valószínűsíthető, ám egyetlen pillanatra sem szabad elfelejteni, hogy a „döntetlenkirály” is pályán lesz.

Everton – Liverpool

„Semmi baj, Alan. Legalább egy nagyszerű csapat közelében játszhatsz”- mondta Bill Shankly, a Liverpool FC legendás mestere Alan Ballnak, miután a kiváló focista aláírt az Evertonhoz. Ugyan manapság is zrikálják egymást a felek, de a Merseyside Derby még véletlenül sem nevezhető olyan kőkemény összecsapásnak, mint sok más városi rangadó. Főleg a szurkolók körében nem. Egyáltalán nem véletlen, hogy liverpooli focicsapatok mérkőzése a barátságos derbi néven is ismert. Nagyon gyakoriak az olyan családok, ahol az egyik családtag Liverpool FC, egy másik pedig az Everton sikeréért szurkol.
Sérülés miatt Arouna Kone és Gibson, illetve Iago Aspas, Jose Enrique és Coates hagyja ki a találkozót. Roberto Martinez Everton-menedzser szerencséjére Alcaraz már teljesen egészséges, de nem biztos, hogy játszatni fogja, hiszen nélküle is jó csapatot küldhet pályára a rangadón. A másik oldalon sem lehet ok a panaszra, ugyanis Brendan Rodgers edző csapata nagyon jó formában van. Annyi a változás, hogy – amennyiben nem három védővel áll ki a Liverpool – Jose Enrique helyén valószínűleg Cissokho szerepelhet, akinek ez lesz az első liverpooli derbije. Mivel városi rangadóról van szó, a tippem nem lehet más, mint az, hogy mindkét csapat szerez gólt (1.70 Ladbrokes). Valószínűsíthető a vendéggyőzelem, de biztonságosabbnak tűnik a góloknál maradni.

Arsenal – Southampton

Podolski, Oxlade-Chamberlain és Diaby, illetve Guly figyeli majd a partvonalon túlról a mérkőzést. Rangadónak minősül az összecsapás, hiszen a listavezető fogadja a 3. helyen álló csapatot. Valószínűleg nem sokan jósolták volna az idény kezdetekor, hogy 11 forduló után dobogósok lesznek a Szentek. Lendületben van ugyan a Southampton, ám az a helyzet, hogy egy nálánál is kiválóbb formában lévő csapat otthonába látogat. A londoni gárda félelmetesen jó hazai pályán, így – gondolom – nem meglepő tipp a hazai győzelem (1.58 FortunaWin). Talán az Arsenal hendikep -1 (2.60 Paddy Power) is megkockáztatható.

Fulham – Swansea

Úgy tűnik, hogy a házigazdák venezuelai légiósa, Amorebieta még nem alkalmazkodott a Premier League követelményeihez. Mással ugyanis nem igazán magyarázható, hogy nemrégiben akkora öngólt fejelt, mint ide Baktalórántháza. Nem érdemes pánikolni, mert Hangeland visszatér a londoniak kezdőcsapatába. Rodallega, Briggs és Riether, illetve Pablo Hernandez és Michu hagyja ki a mérkőzést. Hiába vannak nevesebb hiányzók a vendégeknél, mégis Michael Laudrup együttese a három pont várományosa. Vélem én. A walesi csapat csak a szezon elején döcögött, de a Fulham még most is ezt teszi. Talán elárul valamit a két csapat teljesítményéről az a tény, hogy a Swansea kétszer annyiszor győzött idegenben, mint a fővárosi gárda otthon. Ám mivel a walesi csapat is szertelen egyelőre, csak kétesélyben tippelem a vendégsikert: az X2-re 1.34-es szorzót kínál az Unibet.

Hull City – Crystal Palace

Egyik csapat sem túl acélos, de a házigazdákról legalább elmondható, hogy jól szerepelnek (egyelőre veretlenek) otthon. A sereghajtó londoniakra ez nem igaz. Esetükben az van, hogy nem csak nyeretlenek idegenben, de még csak pontot sem bírtak szerezni. Eddig ötször játszottak idegenben, s az 5 vereség alkalmával mindössze két gólt szereztek. A hazai csapat nincs annyira jó helyzetben, hogy pontokat herdáljon a „hatpontos” meccseken. Ez a mérkőzés ilyen. Tipp: hazai győzelem (1.83 Paddy Power).

Newcastle United – Norwich

Madártanosok, figyelem: a 9. helyen lévő Szarkák fogadják a 15. helyezett Kanárikat. Mielőtt valaki elrohanna a madártani intézetbe, s ott arról mesélne, hogy madarakat kopasztanak meg Észak-Angliában, nem árt rögzíteni bizonyos dolgokat. (Például – egy hajó esetében – a széket a padlóhoz.) A hazaiaknál nincs hiányzó, de a vendégeknél sincs. Nagyon úgy tűnik, hogy a hazai csapat lendületbe jött: a Chelsea után a Tottenham skalpját is az övére tűzte. Az előbbit otthon, az utóbbi csapatot idegenben győzte le. A Norwich nagy vereségeket gyűjtött be a közelmúltban: utóbbi öt mérkőzésén 4-1-es, 4-0-ás és 7-0-ás bukta is előfordult. Az ilyesmi nem tesz jót az önbizalomnak. Tipp: Newcastle hendikep -1 (3.00 Paddy Power).

Stoke City – Sunderland

Csak jobb gólarányának köszönhetően nincs kieső helyen a Stoke (17.). Ugyanez már nem mondható el az utolsó előtti helyezett vendégcsapatról. A hazaiaknál nincs hiányzó, a vendégeknél pedig csak Cattermole hiányozhat az edzőnek. Háromesélyes és „hatpontos” meccsről van szó. Mivel a Stoke City ritkán szokott gólokat kapni a nála gyengébben jegyzett csapatoktól (márpedig a Sunderland az), de a döntetlenek terén is jeleskedik, ajánlom az 1X-et (1.27 Unibet). A bátrabbak sima döntetlennel is próbálkozhatnak (3.33 Unibet).

West Ham – Chelsea

Nyolc játékos fog hiányozni a hazai csapatból, míg a vendégektől senki. Amúgy is a Chelsea lenne esélyesebb a győzelemre, de így viszonylag egyértelműnek tűnik a londoni derbi végkimenetele. Egy biztos: Mourinho együttese csak megnehezíteni tudja saját dolgát. Tipp: vendéggyőzelem (1.62 Paddy Power).

Everton – Liverpool, mindkét csapat szerez gólt 1.70 Ladbrokes
Arsenal – Southampton, Arsenal győz 1.58 FortunaWin
Fulham – Swansea, döntetlen vagy Swansea győz 1.34 Unibet
Hull City – Crystal Palace, Hull City győz 1.83 Paddy Power
Stoke City – Sunderland, Stoke győz vagy döntetlen 1.27 Unibet
West Ham – Chelsea, Chelsea győz 1.62 Paddy Power