Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Jómunkásemberré válhatnak a pármaiak Nápolyban

Verona-001Városi rangadó lesz Veronában, s a Derby della Scala esélyese a házigazda újonccsapat. Ez nem tévedés és nem ámítás, hanem megfontolásra alkalmas tipp. Nápolyban nem vár könnyű feladat a pármaiakra, ugyanis a hazaiak számára fontos a három pont. Nagy a gyanú, hogy Rafa Benitez mester tanítványai ki fogják végezni a vendégeket. Félreértés ne essék: nem ölik meg őket, hanem csak fűnyírásra alkalmas jómunkásembereket faragnak a pármai focistákból. Milánóban pályára lép Gilardino, méghozzá a Genoa tagjaként.

Hellas Verona – Chievo

Városi rangadót rendeznek Rómeó és Júlia városában. Az az igazság, hogy a találkozó csak a nevében rangadó, mert amúgy egyáltalán nem az: a 6. helyen lévő csapat fogadja az utolsó helyezettet. A Chievo nem csak a 20. helyen áll, hanem annyira rossz formában van, hogy jelenleg kiesőjelöltnek tűnik. Ha a csapat nem tud változtatni a játékán, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy a másodosztályban kezdi a következő idényt. A házigazdáknál nincs hiányzó, míg a vendégek edzője Pellissier, Bentivoglio és Claiton játékára nem számíthat. A hazaiak trénere, Andrea Mandorlini kedvenc kezdőcsapatát küldheti a városi rivális ellen, s ez nem jelent jót a vendégeknek. Nem csak az a helyzet a hazai csapatnál, hogy kifejezetten jól szerepel a bajnokságban, hanem az is, hogy az eddigi 6 hazai mérkőzése közül mind a hatot megnyerte. Még csak pontot sem veszített hazai pályán. Ne feledjük, hogy az olasz élvonal egyik újonccsapatán (Hellas Verona) kívül csak a bajnok Juventus büszkélkedhet hasonló bravúrral. Ebben az idényben a Chievo még egyszer sem nyert idegenben. Nem valószínű, hogy most fogja elkezdeni. Tipp: győz a Hellas Verona (2.10 Unibet).

AC Milan – Genoa

Szigo kolléga a San Siro lelátójáról nézi a mérkőzést, tehát jó szórakozást kívánunk neki. Ha – ígéretéhez híven – vörös-fekete Gilardino-mezben fog nyomulni, akkor minden bizonnyal jó szórakozásban lesz része. Úgy vélem, hogy a milánói csapatnak áll a zászló, pedig több dolog is szól a Genoa pontszerzése mellett. Elsősorban az, hogy sokan fognak hiányozni a hazai csapatból: El Shaarawy, Nocerino, De Sciglio, Silvestre, Pazzini, Amelia és a piros lapos Montolivo. Nyilván a játékmester Montolivo kiesése jelenti a legnagyobb gondot Massimiliano Allegri edző számára, így nincs mese, Polinak minden eddiginél jobban kell szerepelnie. A vendégeknél Gamberini kénytelen kihagyni a találkozót, s egyelőre Kucka játéka is kérdésesnek tűnik. Ha izomproblémája miatt alkalmatlan lesz a játékra, akkor valószínűleg Fetfatzidis fogja helyettesíteni.
Az AC Milan még mindig válságban van, s ugyan fontos BL-meccs vár a csapatra kedden, olyan helyzetben van, hogy már a bajnokságot sem veheti félvállról. Jelenleg csak a 10. helyen áll a milánói gárda (mindössze 13 pontja van), míg a vendég Genoa a 7. helyen tetszeleg. A vendégcsapat utolsó három bajnokiját megnyerte, s erre a mutatványra a Milan nem volt képes. Benne van a pakliban a vendégsiker (8.00), ám még ennél is valószínűbb az X2 (2.75 Unibet), de amondó vagyok, hogy az AC Milan megnyeri ezt a mérkőzést. Tipp: hazai győzelem (1.50 Ladbrokes).

Napoli – Parma

Bajnokesélyes csapat fogadja a 11. helyezett együttest. A hazai együttesből senki sem hiányzik (Zuniga esetében nem újdonság, hogy nem fog játszani), míg a vendégeknél az eltiltott Rosi, valamint Okaka Chuka hagyja ki a mérkőzést. Szerintem a hazaiak mestere, Rafael Benitez ezúttal mellőzni fogja a játékosforgatást. Érdemesebb a biztosra mennie, hiszen csapatának kötelezően be kell gyűjtenie a három pontot. Ha bajnokok akarnak lenni a nápolyiak, akkor nem szabad túl nagy előnyt engedélyezniük a Roma és a Juventus számára. Mivel a Napoli kegyetlenül erős hazai pályán, a Parma pedig még egyszer sem nyert idegenben, tippem nem lehet más, mint a hazai győzelem. Ám nem egyszerű hazai győzelemre gondolok, hanem arra, hogy a nápolyiak egy gólnál többet fognak szerezni. Tipp: Napoli 1,5 gól felett (1.57).

Hellas Verona – Chievo, győz a Hellas Verona 2.10 Unibet
AC Milan – Genoa, győz a Milan 1.50 Ladbrokes
Napoli – Parma, Napoli 1,5 gól felett 1.57