Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Bajnokok Ligája: Röhögni fognak a Zebrákon?

Juventus-illusztr-003Nem arról szól a cím, hogy a focidrukkerek fekete-fehér csíkos állatokra fognak felmászni, majd pedig rajtuk megpihenve kezdenek bele a nevetést imitáló tevékenységbe. Egy olaszországi fociklubról szól a történet. A világ egyik legismertebb és legsikeresebb labdarúgó csapatáról. Arról a focicsapatról, amelyik – úgy tudom, hogy egyedül van ezzel az egész világon – minden jelentős trófeát megnyert. Mindent. Ez a csapat most egy „nevesincs” dán együttes ellen játszik hazai pályán. Ha bukik, akkor nagyobbat fog, mint az ólajtó. Lesznek még mérkőzések a szerdai BL-fordulóban, ám egyik sem annyira jelentős, mint a világszenzációval kecsegtető olasz-dán összecsapás.

CSZKA Moszkva – Bayern 7.26 4.39 1.43

Talán egyszerűbb lenne egy orosz holdraszállást megvalósítani, mint a Bayernt legyőzni. Bár – jobban belegondolva – előfordulhat, hogy az utóbbi is lehetséges. A pontveszteség nélkül listavezető német csapat már továbbjutott, így simán megteheti, hogy a B-csapatát küldje pályára az orosz télben. Azzal csak jót tesz magának, ha a közelgő klubcsapat-vb előtt óvja a meghatározó játékosait. Mivel tét nélküli a mérkőzés, hiszen a vendégcsapat már kvalifikálta magát, a hazai együttesnek pedig esélye sincs erre, gyorsan tippelek és továbblépek. Tipp: a CSZKA Moszkva gólt szerez (1.61).

Anderlecht – Benfica 3.65 3.37 2.03

Kisebb dolga is nagyobb annál a belga csapatnak, mint győzelemre hajtson, mert ennek révén talán elérheti az EL-t. Jobban teszi, ha a BL-csoportkör után befejezi a nemzetközi bohóckodást és csak a hazai bajnokságra koncentrál. Ott sem áll jól, tehát annyira kell neki a kétfrontos küzdelem, mint üveges tótnak a hanyatt esés. Cserébe viszont a Benficának kell a három pont. Sőt, egy pont nem elég, hiszen azzal csak az EL lenne garantált (mint ahogy a vereséggel is). Nem csak nyernie kell a portugál csapatnak, hanem gólarányt is muszáj javítania. Tipp: egy gólnál többet szerez a Benfica (2.20).

Bayer Leverkusen – Manchester United 2.42 3.30 2.88

Aki mer, az nyer. Vagyis amelyik csapat nyer, minden bizonnyal tavasszal is BL-meccset játszhat. A döntetlen egyik csapatnak sem jó, ám nem is rossz. Ha iksz lesz a végeredmény, akkor csak a következő fordulóban lesz döntés. A német csapatnak az az érdeke, hogy hazai pályán döntsön a sorsáról, míg az angol gárda érdeke az lehet, hogy egy döntetlennel biztosítsa azt, hogy a következő fordulóban hazai pályán dönthessen a sorsáról. Nekem csak egy dolog tűnik biztosnak: ez egy „hatpontos” meccs, tehát mint tyúk a takonynak, úgy fognak nekimenni az angoloknak a hazaiak. Tipp: hazai győzelem vagy döntetlen (1.40 William Hill).

Juventus – FC Copenhagen 1.15 8.06 18.59

Sereghajtó fogadja a 3. helyezettet. A négy BL-meccs után is nyeretlen Juventus számára ez az utolsó esély. Ha nyer, akkor még a továbbjutásra is lesz esélye. Ha döntetlent játszik vagy vereséget szenved, akkor kizuhan a nemzetközi porondról, és – nem mellékesen – tökéletes céltábla lesz a kárörvendők számára. Mivel az idei BL-mérkőzéseknél minden alkalommal megtréfált az Öreg Hölgy, most nem tippelek mást, csak sima hazai győzelmet (1.15 BetVictor). Ha most is megtréfál a Juventus, akkor kiesik a Bajnokok Ligájából, eurómilliókat bukik és megérdemli, hogy körberöhögjék.

Manchester City – Plzen 1.16 7.49 15.47

Csehországban egy darabig szórakozott az angol csapat, majd villámgyorsan lezárta a találkozót (tíz perc alatt szerzett három gólt). Ez egy teljesen tét nélküli találkozó: a vendégcsapat befejezi a nemzetközi szereplést, a hazai gárda pedig csak matematikailag nem nevezhető még továbbjutónak. Az házigazdák cserecsapatának is gólokkal illik nyernie a mérkőzést. Ha a csehek helyében lennék, vinnék néhány láda sört Manchesterbe, mert akkor az angolok is normális itallal ünnepelhetnének. Tipp: hazai győzelem (1.17 William Hill).

Paris SG – Olimpiakosz 1.37 4.75 8.45

Akár rangadónak is lehetne nevezni a találkozót, hiszen a C-csoport éllovasa fogadja a 2. helyezettet. A BL-ben meglepően jól teljesít a görög csapat, de olyan nagy a két csapat közötti tudásbeli különbség – természetesen a hazaiak javára -, hogy tippelésre teljesen alkalmatlan a találkozó. Ha focizni méltóztatik a veretlen és már továbbjutott házigazda, akkor borítékolható a hazai győzelem. Ha nem méltóztatik focizni a házigazda, akkor a vendéggyőzelem sem elképzelhetetlen. Tipp: nincs. Fogadás sincs. A William Hill fogadóiroda 1.40-et kínál a hazai győzelemre, 4.50-et a döntetlenre, míg a vendégsikerre fogadók – adott esetben – akár 8-szoros pénzzel is gazdagabbak lehetnek.

Real Madrid – Galatasaray 1.24 6.05 11.33

Ez is olyan mérkőzés lehet, mint a PSG-Olimpiakosz összecsapás. Minden a már továbbjutott hazaiakon múlik. Ha ők focizni akarnak, akkor simán nyernek. Azzal sem kerülnek bajba, ha vereséget szenvednek. Maximum zrikálják őket néhány hétig, utána pedig elfelejtődik a dolog, és tavasszal – amikor BL-meccset játszik a királyi gárda – már csak kevesen fogják említeni a törökök elleni fiaskót. Erre a mérkőzésre élőben érdemes fogadni. Erre pedig nagyon alkalmas a William Hill TV, ahol nem csak fogadni lehet, hanem élőben lehet követni a sporteseményeket. Közben pedig lehet kiabálni: „Hová tűnt Damon Hill?”

Sahtar – Real Sociedad 1.67 3.85 5.88

Úgy vélem, hogy ezen a mérkőzésen lehet meglepetés. Még akkor is, ha a házigazda donyecki gárda számára csak a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény. És még akkor is, ha a vendég baszk csapat a nemzetközi küzdelmekből kiesett, a székről meg leesett. Mostanában annyira kiszámíthatatlan az ukrán csapat – nekem legalábbis az -, hogy simán el tudok képzelni egy vendégsikert. Nem azért, mert erős lenne a Real Sociedad (nem az!), hanem a rossz passzban lévő donyecki csapat miatt. A hazaiaknak nagyon kell a győzelem, de mivel nem tudom, hogy melyik arcukat fogják mutatni, meccs előtt csak arra tippelek jó szívvel, hogy gólt fognak szerezni (1.14). A William Hill szorzói: 1.67 – 3.50 – 5.50.

CSZKA Moszkva – Bayern, gólt szerez a CSZKA 1.61
Anderlecht – Benfica, Benfica 1,5 gól felett 2.20
Juventus – FC Copenhagen, Juventus 1.15 BetVictor
Manchester City – Plzen, Manchester City 1.17 William Hill
Sahtar – Real Sociedad, gólt szerez a Sahtar 1.14