Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Női kézi-vb: Ausztrália kikapott, az Európa-bajnok elbúcsúzott

handball-vb-noi-Cifra-Anita-043
Mennybe mentek a paraguayi kapusok. Valószínűleg annyiszor találkoztak vasárnap a labdával, mint az egész sportolói pályafutásuk alatt összesen. Mármint a gólvonal előtt találkoztak ilyen sokszor a labdával. Mert ugyebár máskor gyakran volt alkalom a gólvonal mögött találkozni a labdával. Leginkább akkor, amikor a hálóban kotorásztak utána.

Utánozzák a kézilabdát

Ám nem csak a dél-amerikai kapusok rátermettségére derült fény a Paraguay – Ausztrália összecsapáson, hanem arra is, hogy az óceániai társaság tényleg magas szinten műveli a „nézzünk világot a szövetség pénzén” című vígjátékot. Annyiban hasonlítanak az ausztrál lányok és a távol-keleti turisták, hogy mindkét csoportosulás autóbusszal érkezik a helyszínre, s csak és kizárólag annyi a különbség, hogy az előbbiek nyakában nem lóg fényképezőgép. A busszal megtett fárasztó utazás után az utóbbiak kattintgatás és bámészkodás módszerével mozgatják meg végtagjaikat, míg előbbiek a kézilabdának nevezett sportra jellemző mozdulatok imitálásával teszik mindezt. Az átmozgatás után mindkét csoport tagjai – mint akik jól végezték dolgukat – esznek, isznak, buliznak és élvezik a kirándulást.

Teccikérteni?

Jómunkásember vagyok, ezért ez ügyben nincs több mondanivalóm. Teccikérteni? Kérem, kapcsolja ki. Mindössze csak a tényeket rögzítem: az a Paraguay, amelyik egy félidőn keresztül képtelen volt gólt szerezni Spanyolország ellen, ezúttal végig vezetett, majd a döntetlenre mentett meccs végén büntetőkkel győzte le Ausztráliát.

Kiesett az Európa-bajnok

Vasárnap két meglepetés volt, és persze az ausztrálok buktáját sok mindennek nevezhetjük, csak meglepetésnek nem. Németország nyert Angola ellen, míg Franciaország Japánt, Algéria a Dominikai Köztársaságot, Kína pedig Kongót győzte le. Győztek a favoritok. Ahogyan a nagykönyvben meg vagyon írva. Ja, két meccsen nem így történtek a dolgok: Dánia jobbnak bizonyult Montenegrónál (kiesett az Európa-bajnok és olimpiai bajnoki ezüstérmes csapat), Lengyelország pedig Romániánál. Ugyan némileg meglepőek az eredmények, de most nem írok véleményt, hiszen érdekesebbek a magyar lányok.

Szevasz, Montenegró!

A női kézi-vb kilencedik játéknapjának eredményei; nyolcaddöntők: Németország – Angola 29-21 (13-10), Franciaország – Japán 27-19 (12-9), Lengyelország – Románia 31-29 (13-17), Dánia – Montenegró 22-21 (11-12). A 17–20. helyért: Kongói DK – Kína 22-23 (8-11), Argentína – Tunézia 21-27 (12-14). A 21-24. helyért: Dominikai Köztársaság – Algéria 24-29 (9-12), Paraguay – Ausztrália 18-18 (12-10) – büntetőkkel 23-21.

Mi lesz hétfőn?

Pályára lép a magyar válogatott, s az a gyanúm, hogy ha nem változtat az utóbbi napokban tapasztalt játékán, akkor ez lesz az utolsó mérkőzése a világbajnokságon. Ezúttal nem Ausztrália lesz az ellenfél, s nem arról szól majd a történet, hogy a magyar lányok pályára küldik piros-fehér-zöld címeres szerelést, aminek láttán az ellenfél legyőzi saját magát. Ezúttal Spanyolország válogatottja lesz az ellenfél: az EB-ezüstérmes, valamint világbajnoki és olimpiai bajnoki bronzérmes Spanyolország.

Csak ne a játékvezetőknek

Szerintem nem kell túlzásokba esni a mondandóval. Elegendő csak ennyit megjegyezni: Tomori annyira sikeresen titkolja, hogy kiváló kézilabdázó, hogy ezen a világbajnokságon nem mutatott semmit. Azaz nagy a valószínűsége annak, hogy nem annyira kiváló kézilabdázó, mint amilyennek a magyarok gondolják. Talán inkább az az igazság, hogy szemernyivel sem több, mint egy jó képességű kézilabdázó. Egy játékos a sok közül. Tucatnyi hozzá hasonló képességű játékos van a sportágban.

Görbicz és a fecske

Említhetném ugyan az elcsépelten szellemesnek tűnő „egy Görbicz nem csinál nyarat” szófordulatot, ám az az igazság, hogy Görbicz Anitán kívül tényleg nincs klasszis játékos a magyar nemzeti csapatban. Görbicz pedig nem tökéletes fizikai állapotban fog játszani. A németek elleni vesztes csoportmérkőzés után fájlalta a térdét, edzés helyett pihent, vasárnap délelőtt pedig MRI-vizsgálaton volt Szegeden.

Most kell(ene) megmutatni

Amondó vagyok, hogy akkor lennénk partiban a spanyolokkal, ha Görbicz teljesen egészséges lenne és világklasszishoz méltóan játszhatna. Gyorsan megjegyzem: Görbicz Anita tényleg világklasszis. Méghozzá annyira, hogy a világ legjobb női kézilabdázójának tartom. Ő képes kimagaslóan jó teljesítményt nyújtani (nagyon sokszor bizonyította ezt, például ezen a vb-n is), de egymaga képtelen lesz győzni a spanyolok ellen. Jó lenne, ha Tomori bemutatna valami jó teljesítményt (ilyesmire is képes), és nagyon jó lenne, ha Görbicz néhány csapattársa átlagon felüli kézilabdát játszana. Így talán lenne esély a továbbjutásra. Máshogyan nem.

Érzelemnek helye nincs

Magyarország győzelme 2.90-et ér a bet365-nél, míg a spanyolok sikerére a NordicBet kínálja a legtöbbet (1.80). A Magyarország – Spanyolország mérkőzésre nincs tippem, ugyanis az a helyzet, hogy a magyar női kézilabda válogatott ellen nem fogadok (tudom, hogy a sportfogadásban nincs helye az érzelemnek; ezért sem fogadok a magyar nemzeti csapat ellen), olyan tippem pedig nincs, amelyik a magyar együttest hozná ki győztesnek. Ez az a mérkőzés, amelyikre nem fogadok.

Fortuna kegyeltjei

Természetesen rendeznek hétfőn olyan mérkőzés, amelyik megéri fogadni. A fő jelölt nem lehet más, mint a Brazília – Hollandia találkozó. Amorimék a sors kegyeltjeinek számítanak, hiszen annyira toronymagas favoritjai a párharcnak, hogy csak saját magukat okolhatják majd, ha véletlenül „elszúrják” a továbbjutást. Az ünnepek közeledtével már több ajándékot osztottak eddig is a sportfogadó irodák, ám a brazil győzelemre tett NordicBet-ajánlat (1.46) végképp annak számít. Mivel az irodák többsége 1.35-1.40-et kínál, nagyon jónak számít az NordicBet szorzója.

Lejthet a hazai pálya

A norvég sztárok csehek elleni átmozgató edzőmérkőzése szorzónövelésre is alig alkalmas (1.05 Unibet), ám nagyon valószínű, hogy a házigazda szerbek számára nem lesz ellenfél Dél-Korea. Szoros lehet a meccs, de a balkáni csapat van annyira jó, hogy önerőből legyőzze a távol-keleti alakulatot (1.85 Ladbrokes). Szerintem azzal is lehet számolni, hogy nem érdek, hogy a rendező ország válogatottja már a kiesés szakasz elején búcsúzzon. Hogyan is fogalmazzak finoman? Nem tartom kizárt, hogy a hazai pálya előnyt jelent Szerbiának. Aki nem akar izgulni a szerbek miatt, annak érdemes hendikepes szerb sikert választania: (+2.5 gól 1.22 bet365).

A hétfői program (2013. december 16.):

Nyolcaddöntők:
17:30 Magyarország – Spanyolország 2.57 8.93 1.68
18:00 Brazília – Hollandia 1.38 10.01 3.72
20:15 Norvégia – Csehország 1.03 19.73 17.67
20:45 Dél-Korea – Szerbia 2.45 8.79 1.75
A 17. helyért:
20:00 Kína – Tunézia
A 19. helyért:
17:45 Kongói DK – Argentína
A 21. helyért:
15:30 Algéria – Paraguay
A 23. helyért:
13:15 Dominikai Köztársaság – Ausztrália

Brazília – Hollandia, Brazília nyer 1.46 NordicBet
Norvégia – Csehország, Norvégia nyer 1.05 Unibet
Dél-Korea – Szerbia, Szerbia +2.5 gól 1.22