Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Női kézi-vb: Győzhet a jobb, azaz Magyarország

handball-vb-noi-HUN-gorbicz-048Örömteli hírrel kezdem a visszatekintést: Magyarország nemzeti csapata legyőzte a világbajnoki és olimpiai bajnoki bronzérmes Spanyolország válogatottját. Ez a fényes győzelem azt jelenti, hogy szerdán 17.30-kor az elődöntőért játszhat Brazília ellen. Mivel kímélték Görbicz térdét, a magyar csapat egyetlen világklasszisa mindössze 18 percet töltött a pályán. Ennyi idő is elegendő volt ahhoz, hogy 6 góljával a válogatott legeredményesebb játékosa legyen. Korábban már volt szó arról, hogy csak Görbicz kiváló játéka nem lesz elég a sikerhez. Szerencsére a spanyolok ellen nem csak Görbicz teljesített eredményesen, hanem a válogatott több tagja is jól játszott.

Göröngyös út

„Boldog vagyok, mert a végső győzelemre is esélyes csapatot győztünk le. Fantasztikusan küzdöttek a lányok. A védekezéssel és a kapusteljesítménnyel nyertünk. Bevált, amit elterveztünk, az, hogy a hatodik meccsre kerülünk csúcsformába. Göröngyös volt eddig az út. Sok kritikát kaptunk, de bíztunk magunkban. Ez eredményezte, hogy ezt a kitűnő spanyol válogatottat le tudtuk győzni. Nincs állandó összeállításunk, sok variációnk van több poszton is. Görbiczet kíméltük, de így is jók voltunk.” – mondta a mérkőzés után Hajdu János szövetségi kapitány.

Utolsók a turisták

A női kézi-vb 10. játéknapjának eredményei; nyolcaddöntő: Magyarország – Spanyolország 28-21 (17-12), Brazília – Hollandia 29-23 (16-14), Norvégia – Csehország 31-21 (19-10), Dél-Korea – Szerbia 27-28 (12-13). A 17. helyért: Kína – Tunézia 23-28 (11-12). A 19. helyért: Kongói DK – Argentína 19-31 (7-14). A 21. helyért: Algéria – Paraguay 19-29 (10-13). A 23. helyért: Dominikai Köztársaság – Ausztrália 27-26 (18-9).

A világbajnokság eredménye a 9-24. helyért: 9. Spanyolország, 10. Románia, 11. Montenegró, 12. Dél-Korea, 13. Hollandia, 14. Japán, 15. Csehország, 16. Angola, 17. Tunézia, 18. Kína, 19. Argentína, 20. Kongói DK, 21. Paraguay, 22. Algéria, 23. Dominikai Köztársaság, 24. Ausztrália.

Nem fognak szórakozni

Mivel magyar szempontból egyértelműen a brazilok elleni mérkőzés a legfontosabb, azt hagyom utoljára. A Lengyelország – Franciaország mérkőzésen eléggé egyértelműnek tűnik a végkimenetel. A legjobb 8 közé jutással kiemelkedő eredményt elérő lengyel válogatott már eddig is erőn felül teljesített. Szerintem nem csak a képességei határához, hanem a végállomáshoz is elérkezett a lengyel csapat. Ha ebből a párharcból nem a végső győzelemre is esélyes francia csapat jut tovább, akkor irdatlanul nagy meglepetésről lehet majd áradozni. Franciaország győzelmére a Ladbrokes ajánlja a legjobb szorzót (1.29), s ha nem is lehet nagyot kaszálni, viszonylag biztos bevételnek tűnik. Érdemes megjegyezni, hogy Pineau-ék hajlamosak a szétszórtságra, míg a vesztenivaló nélküli lengyelek minden bizonnyal az összes adódó gólszerzési lehetőséget megpróbálják kihasználni. Aki bevállalja a kockázatot, annak érdemes hendikepes lengyel sikerre tippelnie (a +5.5 gól 1.55, a +7.5 gól pedig 1.26 a bet365-nél), ám azt is érdemes mérlegelni, hogy a franciák valószínűleg nem most fognak szórakozni. A Dánia – Németország mérkőzésen 50-50 százalék az esély. Háromesélyes az összecsapás, számomra pedig fogadásra alkalmatlan.

„Köszönöm, elfogadom!”

Lefőtt a kávé. Szerintem elérkezett az idő, hogy a házigazdák búcsút intsenek a világbajnokságnak. Szép volt, jó volt, ennyi volt. Keresgélek ugyan szorgosan, ám mégsem találok okot arra, hogy ne Norvégia jusson tovább. Egyetlen egy okot nem találok. Nagyon valószínű, hogy a szerbek javára fog lejteni a hazai pálya, és több más dolog is elképzelhető, de egyik sem ok arra, hogy ne Riegelhuth, Sulland, Mörk, Löke, Breivang, Katrine Lunde és társaik legyenek elődöntősök. Focihasonlattal élve: elképzelhetetlennek tartom, hogy egy Inter-Bayern BL-párharcban ne a német csapat győzzön. Mindössze annyit mondhatok a Szerbia-Norvégia összecsapásra a Ladbrokes által kínált 1.53-ra: köszönöm szépen, elfogadom.

Brazília az esélyes?

Jó érzés leírni, hogy magyar érdekeltség is van az egyik negyeddöntős mérkőzésen: Magyarország – Brazília találkozót rendeznek a világbajnokságon. Bár az összmérleg tekintetében a magyar gárda áll jobban (9 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség, 423 dobott gól, 359 kapott gól), az irodák – egyelőre – mégis a brazil együttest tekintik esélyesnek. Például az Unibet 1.77-et fizet a brazil győzelemre és 2.50-et a magyar sikerre. Ebben nyilván az is közrejátszik, hogy a két válogatott utóbbi négy mérkőzését kivétel nélkül a brazilok nyerték meg. Ha ebből indulunk ki – és mivel nem a régi, hanem az utóbbi időszak mérkőzései a mérvadóak -, akkor jogos az irodák álláspontja. Éppen miközben írtam ezeket a sorokat csökkentette 1.90-ről 1.80-ra a dél-amerikai gárda győzelmére adott szorzót a FortunaWin. E téren most a Sportingbet ajánlata a legjobb: 1.85. A döntetlen sehol sem jelenthet tízszeres pénzt, jelenleg a NordicBet szorzója a legjobb: 9.10.

Csábító odds

Az Unibet által a magyar győzelemre kínált 2.60 kifejezetten jónak számít. Akármennyire is alulértékelik ezt a csapatot, nem érdemes elfelejteni, hogy a magyar válogatott már hosszú évek óta a világ élvonalához tartozik, míg a brazil együttes az utóbbi években zárkózott fel a legjobbak közé. Ahol – valljuk be – egyelőre még kispályásnak számít. Természetesen azt is mérlegelni kell, hogy az utóbbi meccseken a brazilok voltak a jobbak, és persze azt is, hogy női mérkőzésről van szó. Leginkább azt mondanám, hogy nem fogadok erre a mérkőzésre, de tudom, hogy ez nem így lesz, s a meccs kezdete előtt felteszek egy kis pénzt a magyar győzelemre. Az az igazság, hogy nagyon csábító a magyar siker szorzója, és még hendikeppel is elfogadható (a +2.5 gól 1.39, a +3.5 gól 1.24 a bet365-nél).

A szerdai program (2013. december 18.):
17:30 Brazília – Magyarország 1.80 8.51 2.39
17:30 Lengyelország – Franciaország 5.09 11.65 1.24
20:15 Dánia – Németország 2.00 8.41 2.12
20:15 Szerbia – Norvégia 3.54 9.65 1.42

Brazília – Magyarország, Magyarország +3.5 gól 1.24
Lengyelország – Franciaország, Franciaország győz 1.29 Ladbrokes
Szerbia – Norvégia, Norvégia győz 1.53 Ladbrokes