Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Női kézi-vb: Irdatlanul nagy meglepetések

handball-vb-noi-Damnjanovic-053Összehozták a világbajnokság irdatlanul nagy meglepetését a lengyelek. Vagyis inkább a franciák. Bár, mondjuk, ez a lényegen nem változtat: kiesett a torna előtt a vb-aranyéremre ácsingózó Franciaország. Az viszont igencsak megsüvegelendő dolog, hogy a világbajnokság előtt „lesajnált” lengyel válogatott éremért játszhat. Ha valaki hiányolta a meglepetéseket ezen a világbajnokságon, akkor szerdán mindenért kárpótolta a sors. Az történt ugyanis, hogy nem csak az aranyérem egyik várományosa búcsúzott el, hanem a másik is: a francia gárda után a toronymagas favorit norvég válogatott is elköszönt a világbajnokságtól. Erre tényleg illik a tippmix-gyilkos jelző.

A brazil-magyar mérkőzésről fölösleges sokat írni, hiszen egyetlen mondatban összefoglalható a dolog: a magyar válogatott önmagát verte meg. A találkozó során egyetlen pillanatig sem éreztem azt, hogy a magyar lányok tovább szeretnének jutni. Nyilvánvaló, hogy akarták az elődöntőbeli szereplést, viszont az is tény, hogy ezt nagyon jól titkolták a pályán. Németország válogatottja is abbahagyta a küzdelmeket, így a gólszerzők listáját sokáig vezető Susann Müller nem fogja tovább gyarapítani találatai számát.

Eredmények: Brazília – Magyarország 33-31 (12-11, 26-26, 29-29) – kétszeri hosszabbítás után, Lengyelország – Franciaország 22-21 (11-8), Dánia – Németország 31-28 (17-17), Szerbia – Norvégia 28-25 (15-16).

Susann Müller már el is bukta listavezetői helyét, ugyanis az eddig 48 góllal második helyezett Görbicz Anita 5 gólt szerzett a brazilok elleni összecsapáson. Mivel már Magyarország sincs versenyben, minden bizonnyal ideiglenes lesz a világklasszis első pozíciója. Elég csak arra gondolni, hogy az eddig 41 góllal 5. helyezett brazil Alexandra Nascimento 10 gólt szerzett a magyarok ellen, s találataival előrelépett a gólkirálynői címre pályázók listájának második helyére. Mindössze 2 góllal van Görbicz mögött, ám míg a magyar játékos már játszik többet a vb-n, a brazil gólvágó még két mérkőzésen bizonyíthat.

Nem csak Nascimento, hanem a szerb Sanja Damnjanovic is pályázik a gólkirálynői címre. Ő is két mérkőzést játszik még, s mivel 46 gólt szerzett eddig, joggal bizakodhat abban, hogy megelőzheti a brazil játékost. Esetleg a 38 gólos Andrea Lekic, valamint a 35 gólos Ana Rodrigues, a 34 gólos Eduarda Amorim vagy a 33 gólos Fernanda Da Silva szólhat még bele a párharcba, ám úgy vélem, hogy Nascimento és Damnjanovic között dől el a gólkirálynői cím.

Norvégia vereségével Katrine Lunde kiszállt az All Star-csapatba kerülésért vívott küzdelemből. A torna előtt ígéretesnek tűnt az Unibet által ajánlott 2.00-ás odds, ám annak, aki a norvég kapusra fogadott, már csak az ígéret marad. Mivel Németország is elbúcsúzott, azoknak sem kell győztes fogadással számolniuk, akik Clara Wolteringre tippeltek. Valószínűleg a szerb-dán-brazil trióból kerül ki a világbajnokság All Star-csapatának kapusa. A jelöltem: Katarina Tomasevic, a szerbek hálóőrére.

Végezetül pedig nézzük meg, hogy a végső győzelemre milyen szorzókat kínál a bet365: Szerbia 2.20, Brazília 3.50, Dánia 3.75, Lengyelország 10.00. Első ránézésre szívesen fogadnék a dánokra, ha nem gondolnám azt, hogy Szerbia számára mostantól kezdve kikövezett út vezet az aranyéremig. Egyelőre nem fogadok a dánokra. Csak arra, hogy a szerbek bejutnak a döntőbe.

Lengyelország – Szerbia, Továbbjut: Szerbia 1.30 FortunaWin