Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Női kézi-vb: Csajok a csúcson

handball-vb-noi-Poland-022“A pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve” – szokták mondogatni olykor az emberek. Nos, ha ez igaz, akkor szerda óta nincs kétségem afelől, hogy tökéletesen aszfaltozott és kivilágított négysávos autópálya vezet Franciaország és Norvégia fővárosába. Miközben a sportfogadók többsége minden elképzelhető „szépet és jót” kíván a norvég és a francia lányoknak (az ünnepek előtt ez nemes gesztus), addig ne felejtsük el, hogy Belgrádba is vezet autópálya, s négy válogatott masírozik a világbajnoki aranyérem felé vezető úton: Szerbia, Brazília, Dánia és Lengyelország.

Elképzelhető lett az elképzelhetetlen

Ha a világbajnokság előtt ezt a négy csapatot jelölte volna meg valaki, hogy a legjobb 4 között fog szerepelni és esélye lesz az aranyérem elhódítására, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy az illető dúskált volna a sürgős pszichiátriai kezelésről szóló ajánlatokban. Sokáig arról szólt a női kézilabda világbajnokság, hogy nincs meglepő eredmény és minden a forgatókönyv szerint történik. A csoportmérkőzések tényleg így zajlottak, ám a kiesés szakaszban bekövetkezett az égszakadás- földindulás. Előbb a világbajnoki és olimpiai bajnoki bronzérmes Spanyolország, és az Európa-bajnok és olimpiai bajnoki ezüstérmes Montenegró szállt ki a vb-aranyért folytatott küzdelemből, majd pedig a mostani vb két nagy esélyese, a világbajnok és többszörös vb- és EB-érmes Franciaország, valamint a sokszoros Európa-bajnok, világbajnok és olimpiai bajnok Norvégia követte a példát. Röviden: sokáig nem volt meglepetés, majd néhány nap leforgása alatt az elképzelhetlen is elképzelhetővé vált. Jelenleg ott tartunk, hogy már az sem számít meglepetésnek, ha Lengyelország lesz a világbajnok.

Világrekord Belgrádban

Pénteken két elődöntőt rendeznek Belgrádban. Abban a városban, ahol a Szerbia – Norvégia mérkőzésen megdőlt a világrekord: mostantól kezdve ez az a női kézilabda találkozó, amelyik a legtöbb nézőt vonzotta a helyszínre, 16 ezernél is többet. Ezúttal tehát a világbajnokság két elődöntőjének ad otthont az impozáns Beogradska Arena, vagyis mostani nevén a Kombank Arena: este 6 órától a házigazda Szerbia válogatottja játszik Lengyelország nemzeti csapatával, majd 20 óra 45 perctől Brazília – Dánia mérkőzést rendeznek.

Lengyelország – Szerbia 4.20 9.85 1.40

Minden lehetséges jelzőt elkoptattak a lengyelek. Onnantól kezdve, hogy elbúcsúztatták a franciákat és a világ legjobb négy csapata közé jutottak, viszonylag egyértelmű a helyzet: a 2013-as esztendő december hónapjától kezdődően minden fontos tornán számolni kell a lengyel nemzeti csapattal. Ha jelent még valamit az a szókapcsolat, hogy „berobbant a világ élmezőnyébe”, akkor ez tökéletesen illik a lengyel együttesre. Sajnos, hiába a szimpátiám ide, oda és amoda, és hiába van Kinga keresztnevű játékos a csapatban, nálam nem Lengyelország esélyes a döntőbe jutásra. Arra nyilván ideális volt a lengyel szereplés, hogy ezután jobban figyeljen a szurkoló Karolina Kudlacz, Kinga Grzyb, Alina Wojtas vagy/és Malgorzata Gapska teljesítményére. Arra viszont nem, hogy világbajnoki döntőbe jusson a csapat. Gondolom én. Tudom, már az előző körben is „temettem” a lengyeleket. Ez így igaz. Akkor sem bíztam a továbbjutásukban, és most sem bízok ebben. Legfeljebb megint megcáfolnak a lányok. Úgy vélem, hogy a norvégok legyőzésével szárnyakat kapó, hazai pályán játszó és a minden bizonnyal tízezernél is több szurkoló által buzdított Szerbia megnyeri az elődöntőt, és bejut a világbajnoki döntőbe. Andrea Lekic, Sanja Damnjanovic, Dragana Cvijic, Jelena Popovic, Katarina Tomasevic és társaik tudják, hogy hatalmas lehetőség előtt állnak. Nem kell mást tenniük, csak besétálniuk a tágra nyitott kapun. Tipp: Szerbia győz (1.40).

Brazília – Dánia 1.93 8.30 2.19

Brazília válogatottja történelmet írt. Nem azért emlékezetes a legutóbbi mérkőzése, mert megverte Magyarországot, hanem azért, mert ennek a győzelemnek köszönhetően bejutott a világ legjobb négy csapata közé. Brazília eddig sohasem játszott világbajnoki elődöntőt. Idén játszik. Méghozzá a háromszoros olimpiai bajnok, egyszeres világbajnok és háromszoros Európa-bajnok Dánia ellen. Jan Pytlick személyében kiváló szakember ül a kispadon. Pytlick nem más, mint az a szövetségi kapitány, akivel két olimpiát és egy Európa-bajnokságot nyert Dánia. A csendes férfiú levezényelte a nagy sikerek utáni generációváltást, s most ott tartanak a kézilabda rajongói, hogy nagyon gyorsan meg kell tanulniuk az elkövetkezendő időszak meghatározó játékosainak nevét. Sima dán győzelmet várok (2.30 NordicBet), ám az a biztosabb, ha mindezt hendikeppel is nyomatékosítom: Dánia +3.5 gól 1.21 bet365.

Lengyelország – Szerbia, Szerbia győz 1.40
Brazília – Dánia, Dánia +3.5 gól 1.21