Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Premier League: Lépésnyire a mennyországtól

Gerrard-Steven-Liverpool-001Hazai pályán kell győznie a Liverpoolnak ahhoz, hogy az angol élvonal listavezetője legyen. Ez nem lehetetlen küldtetés. Főleg annak tudatában nem az, hogy az utóbbi időben legalább 3-4 gólt szerzett az Anfielden. A ManCity a kiesőjelölt Fulham otthonában tarthatja életben esélyeit a bajnoki címre, míg a ManUnited hazai pályán bizonyíthatja, hogy nem győzni utaznak az ellenfelek az Old Traffordra. A Premier League 17. fordulójának szombati mérkőzései vannak terítéken.

Liverpool – Cardiff 1.20 6.84 14.10

Gerrard, Sturridge, Jose Enrique és Coates nélkül lesznek kénytelenek játszani a hazaiak. A tét pedig nem más, mint az, hogy győzelem esetén a Liverpool lesz az angol élvonal listavezetője. Hétfő estig biztosan az lehet, ám ha az Arsenal nem tud nyerni a londoni rangadón, akkor több ideig is első maradhat. Nem sorolható fel sok dolog, ami a Premier League első helyénél nagyobb ösztönzést jelentene a Vörösök számára. A walesi csapatból csak Bellamy fog hiányozni, de hiába lesz teljes a vendégcsapat, kétlem, hogy meg tudja akadályozni a Liverpool győzelmét. Suarez kiváló formában van, így akár arra is lehet fogadni, hogy bármikor gólt szerez (1.40 bet365). Mint ahogy arra is, hogy egy gólnál többet szerez a Liverpool (1.28 bet365).

Crystal Palace – Newcastle United 3.13 3.26 2.33

Egyértelműen javult az utóbbi időben a Crystal Palace hazai játéka, ám mégsem tulajdonítok nagy jelentőséget ennek az eredményességnek. Egyrészt azért, mert a londoniaknál viszonylag sok a sérült (McCarthy, Guedioura, Murray, Thomas, Hunt), ráadásul az is nagyon valószínű, hogy Dikgacoi és Moxey sem fog játszani (vagy ha mégis igen, akkor csak kímélő üzemmódban), másrészt pedig azért, mert a csak Ryan Taylor nélkül játszó Newcastle nem igazán szokott kikapni a fővárosi csapattól. A két csapat utóbbi hat mérkőzésén ilyesmire nem volt példa. Szerintem ezúttal sem fog győzni a Crystal Palace. A vendégek sikerére voksolok, ám biztosabb a tipp, ha a döntetlen is ott van (X2 1.36 Unibet).

Fulham – Manchester City 8.45 5.00 1.40

Adnék én esélyt a fővárosi együttesnek, de az az igazság, hogy sokkal jobban jár, ha kiharcolja magának az esélyt. Nem biztos, hogy egy bajnoki címre törő csapat ellen kell ezt tennie, de az sem jelent gondot, ha máskor – de még az idén – teszi meg ezt. Lesz még rá lehetősége. A kiesőjelölt hazai gárda és a bajnokesélyes vendégcsapat összecsapásából, nem meglepő módon, a manchesteri alakulatot részesítem előnyben. Ha Sergio Aguero nem lenne sérült (ám az, és így nélküle játszik a City), akkor hendikepesre venném a vendégsikert, de az argentin gólvágó hiányában maradok a sima vendéggyőzelemnél (1.40 Paddy Power).

Manchester United – West Ham 1.36 4.88 8.97

Mint a kikapós menyecske, olyan mostanában a Manchester United. Nyilvánvaló, hogy Ferguson után is van élet, ám egyelőre úgy tesz a MU, mint aki ezt nem bírja felfogni. Hiába vélem én, hogy ideje helyrepofoznia magát a hazai csapatnak, mert sem az előbbiek nem erősítenek rá az elgondolásomra, s az sem, hogy sok játékos fog hiányozni. Mindkét csapatnál van a hiányzó, nem is kevés: Rooney, van Persie, Fellaini, Vidic, Carrick, illetve Nolan, Carroll, Vaz Te, Petric, Downing, Reid, Tomkins. Hajlok nagyon a hazai csapat győzelme felé (1.40 Paddy Power), ám egyelőre csak arra tippelek, hogy mindkét csapat szerez gólt (2.00 bet365)

Stoke City – Aston Villa 2.24 3.21 3.37

Még nem biztos, hogy lesz hiányzó a hazaiaknál: jelenleg ugyan úgy tűnik, hogy Shawcross és Huth nem fog játszani, de meccskezdésig még bármi lehetséges. Az is, hogy felépülnek a játékosok. A vendégcsapatban viszont sem N’Zogbia, sem Agbonlahor, sem Okore nem lesz megtalálható, de az sem kizárt, hogy Vlaar, Herd és Bennett sem fog játszani. Valószínű, hogy nem az idegenben kevés gólt szerző és sok gólt kapó Aston Villa fogja megszorongatni a hazai együttest. Nem az a csapat a Stoke, amelyik könnyen adja az irháját otthon. Ebben az idényben például csak egyszer kapott ki hazai pályán. A hazaiak győzelmére tippelek, de megerősítem a döntetlennel (1X 1.32 FortunaWin).

Sunderland – Norwich 2.05 3.34 3.80

Nem akarok túl hangos lenni, se elkiabálni a dolgot, de azt gondolom, hogy elérkezett az idő, amikor a Fekete Macskák mérkőzést tudnak nyerni. A vendég Kanárik nagyon gyengék idegenben (2 győzelem, 6 vereség) és már 20-nál is több gólt kaptak az otthonuktól távol. A 9 ponttal utolsó helyezett Sunderland számára nagyon fontos a megszerezhető három pont, hiszen – siker esetén – felkapaszkodhat a 13 pontos Fulham mögé (2.10 Ladbrokes). Nem lesz egyszerű a meccs, de nagyon remélem, hogy a gólváltás után nyerni tudnak a hazaiak. Szükségük van a három pontra.

West Brom – Hull City 1.90 3.35 4.32

Erre a mérkőzésre nem igazán tudok mit mondani. Mindkét csapat gyenge, rossz passzban van és mindkettőnek szüksége van a pontokra. Szerintem egymásnak esnek majd, s talán sikerül eldönteni, hogy pillanatnyilag melyikük a jobb csapat. Már persze ez csak akkor aktuális, ha sikerül nekik a mutatvány, hiszen a döntetlen is nagyon kézenfevő eredmény (3.50 bet365). Az a helyzet, hogy az ikszben sem bízok, így marad az a lehetőség, hogy mindkét csapat szerez gólt (2.00 Paddy Power).

Liverpool – Cardiff, Liverpool nyer 1.22 Paddy Power
Liverpool – Cardiff, Suarez bármikor gólt szerez 1.40 bet365
Crystal Palace – Newcastle, döntetlen vagy nyer a Newcastle 1.36 Unibet
Fulham – Manchester City, Manchester City nyer 1.40 Paddy Power
Manchester United – West Ham, mindkét csapat szerez gólt 2.00 bet365
Stoke City – Aston Villa, Stoke nyer vagy döntetlen 1.32 FortunaWin