Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Női kézi-vb: Nyitva van az aranykapu

handball-vb-noi-SRB-058Egyszer minden véget ér. Így történik ezzel a világbajnoksággal is. Már csak az éremosztás van hátra. A bronzmérkőzésen örömkézilabda várható, hiszen mindkét pályára lépő csapat összes tagjának – a házi szupersztártól kezdve egészen a szertárosig – még véletlenül sincs oka a szomorkodásra. A döntőre egy dolog garantált: a pokoli hangulat. Az egyik csapat számára a szó lehető legszorosabb értelmében hazai a pálya, míg a másik csapat egy irtózatosan nagy hegyet készül megmászni.

Dánia – Lengyelország 1.45 9.84 3.26

Éremért lép pályára Lengyelország. Nagyon valószínűnek tartom, hogy a világbajnokság előtt kevesen fogadtak arra, hogy a lengyel lányok pályára fognak lépni a torna utolsó napján. Jelenleg viszont az a helyzet, hogy a lengyel válogatott története legnagyobb sikerét érte el, s Kim Rasmussen szövetségi kapitány tanítványai vb-bronzéremért küzdhetnek Szerbiában.

Nyelvet törhetnek a nevek

Vannak ugyan gyenge pontjai a lengyel csapatnak, ám a határtalan lelkesedés minden alkalommal ellensúlyozta ezeket. Szerencséje is volt olykor a csapatnak, bár az az igazság, hogy szerencsére minden együttesnek szüksége van, hiszen anélkül nem – vagy csak ritkán – lehet sikeresen teljesíteni egy tornát. Már az előző cikkben is írtam, most pedig ismét felhívni tudom a figyelmet arra, hogy Kudlacz, Wojtas, Grzyb, Siodmiak, Niedzwiedz és társaik gondoskodtak arról, hogy a kézirajongók megtanulják – és kimondani gyakorolják – a nyelvtörő neveket.

Hozott anyagból dolgozik

Jó csapat a dán válogatott, erről mindenki meggyőződhetett ezen a világbajnokságon. Mint ahogy arról is meg lehetett győződni, hogy tehetséges és ígéretes a csapat, és valószínűleg övé a jövő, ám jelen egyelőre másé. Ha már úgy alakult ez a vb, ahogy, vagyis a jelen cikkben látható négy csapat került a legjobb 4 közé, – őszintén szólva – a döntőbe vártam a dánokat. Elsősorban nem is a játékosok miatt tettem ezt (persze, jók és tehetségesek ők is), hanem a szövetségi kapitány miatt. Jan Pytlick nagy mágus, ám ő is csak „hozott anyagból” dolgozik. Kiderült, hogy ez a dán válogatott még nem a jelen, hanem csak a jövő zenéjére muzsikál.

Öröm a négyzeten

Mit várok a mérkőzéstől? Felszabadult játékot, valamint szép és jó kézilabdát. A lengyel csapat összes tagja már most is büszke lehet magára, s minden bizonnyal az ország sportszerető szurkolói is ezt teszik. Bármi is legyen a bronzmeccs eredménye, ez a válogatott a lengyel női kézilabdasport legnagyobb sikerét érte el. A Sportingbet 3.70 kínálja győzelmére a szorzót. A dánok eleve boldog és vidám csajok. Ilyen a mentalitásuk és ilyen a természetük. A dán győzelem 1.57-et ér a NordicBet irodánál. Dán sikerre tippelek, de mivel két olyan csapat lép pályára, amelynek tagjai örömüket fogják lelni a kézilabdában, valószínűnek tartom, hogy potyogni fognak a gólok. A bet365 1.47-et ajánlj arra, ha 50-nél több gól lesz a mérkőzésen. Szerintem nem rossz ajánlat.

Brazília – Szerbia 2.33 8.18 1.85

Két olyan csapat vívja a döntőt, melyekről december elején még a legvadabb álmomban sem feltételeztem volna ezt. Az már nem kérdés, hanem tény, hogy a kiválóan szereplő Brazília egy új kontinenst tett fel – előkelő helyre – a női kézilabda térképére, és az sem kérdés, hogy ezzel a csapattal már nem csak a 2016-os olimpián kell számolni. Ha valamelyik szurkolónak nem csengett eléggé ismerősen Alexandra Nascimento, Eduarda Amorim, Ana Rodrigues, Barbara Arenhart, Fabiana Diniz vagy Fernanda da Silva neve, most minden bizonnyal valamennyi játékost gond nélkül tudja azonosítani. A Ladbrokes 2.60-at kínál a brazil győzelemre.

Lejteni fog a pálya?

A szerb csapatról sem jót, sem pedig rosszat nem tudok mondani. Az a véleményem, hogy ha nem Szerbiában rendezték volna ezt a világbajnokságot, akkor a szerb válogatott búcsújáról már napokkal ezelőtt írtam volna. Viszont az van, hogy ennek a világbajnokságnak Szerbia ad otthont, ezt a vb-t Szerbia fővárosában fogják lejátszani, s már most biztos, hogy a Beogradska Arena nézőszáma világrekord lesz.

Újabb világrekord Belgrádban

Először a norvég-szerb negyeddöntő mérkőzésen dőlt meg rekord (16 028 néző egy női kézilabda találkozón), majd a szerb-lengyel elődöntőben (18 236 néző), ám mivel már most tudni lehet, hogy a döntőre minden jegy elkelt (19 500), borítékolható a csúcsdöntés. A mintegy húszezer szerb szurkoló által biztatott válogatott győzelmére 1.91-et ad a Sportingbet és a William Hill. Én is arra tippelek, hogy Szerbia nyeri meg az aranyérmet.
Hegymászás a pokolba
Gyaníthatóan pokolian nehéz meccs lesz ez számukra, mert a brazilok nem fogják olcsón adni a bőrüket. Viszont a dél-amerikaiaknak várhatóan egy irgalmatlanul magas hegyet kell megmászniuk a győzelemért. A szerbek előtt pedig nyitva van az aranykapu.

Dánia – Lengyelország, Dánia nyer 1.47
Brazília – Szerbia, Szerbia nyer 1.91 Sportingbet