Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Premier League: Pepe Mel bemutatkozik Angliában

Argentin edző csapata játszik spanyol menedzser együttese ellen angol bajnoki mérkőzésen: ez ám a globalizáció. Fontos meccset játszik a portugál edző csapata is, s a dán tréner walesi gárdája úgyszintén. Manchesterben még nem biztos a gólvágó holland Van Persie visszatérése, így a hazaiaknak hiába kell nagyon a három pont, korántsem biztos a győzelem. Londonban olyan kiesési rangadó lesz, amiről jobb tudomást sem venni. PL-előzetes, 1. rész.

Hull City – Chelsea 6.09 3.81 1.59

Öt játékos hiányzik a hazaiak keretéből, míg a londoniak sem Lampardra, sem Ivanovicra nem számíthatnak. A középmezőnyben lévő hazaiak gólszerzése nagyon valószínűnek tűnik, de nem utolsó szempont, hogy a Hull nagyon gyengén szokott szerepelni otthon. A vendégeknek mindhárom pontra szükségük van, ám szerintem csak legalább két gólt szerezve győzhetnek. Gólváltás lesz (Unibet 2.12), majd – ha minden úgy fog menni, ahogy Mourinho edző akarja – egy újabb gólt szerezve nyernek a vendégek (bet365 1.62). Ha nem válik valóra a vendégek trénerének elképzelése, akkor döntetlennel (Unibet 4.10) fog zárulni a találkozó.

Cardiff – West Ham 1.95 3.43 3.96

Hazai győzelem van a láthatáron. A legutóbbi négy PL-meccsen összesen egy pontot szereztek a walesiek, de nincs ok az elkeseredésre, hiszen a néhány nappal ezelőtti idegenbeli győzelem (2-1-es siker a Newcastle otthonában) azt sejteti, hogy kifelé mászik a gödörből a Cardiff. Úgy tűnik viszont, hogy a vendégcsapat kényelmesen berendezkedett a gödörben. Utóbbi két meccsén egy gólt sem szerzett és 11-et kapott a WHU. Ha ezen nem változtat sürgősen, a következő idényben a másodosztályban fog szerepelni. Szerintem csakis a hazaiakon múlik a mérkőzés sorsa: ha nem bénázzák el a meccset, akkor nem csak győzhetnek (Paddy Power 2.00), hanem egy gólnál többet is szerezhetnek (bet365 1.90). A kétesély (1X) jelenti a biztonsági megoldást: Unibet 1.25.

Everton – Norwich 1.38 4.60 8.91

Túl sokat bakiztak mostanában a hazaiak, ezért újabb pontvesztést nem engedhetnek meg maguknak. Tegyük inkább feltételes módba a mondandót, hiszen a Sunderland liverpooli látogatásakor is hasonló volt a helyzet: a nagy különbség ellenére a házigazda Everton veszített. Roberto Martinez menedzser nem engedhet meg magának egy újabb hazai buktát, hiszen annak köszönhetően már nem a focilabdával edzésen, hanem az állásával élesben fog játszadozni. Minden bizonnyal ezt a játékosai is tudják. Jó fej a tréner, így valószínűsíthető, hogy érte, nem pedig ellene fognak játszani. Tipp: hazai győzelem (bet365 1.40).

Fulham – Sunderland 2.14 3.28 3.51

Ezen a mérkőzésen bármi megtörténhet. És természetesen ennek az ellenkezője is. Mindkét csapat gyengén szerepel, mindkettő menekül a kiesés elöl és mindkettő kiszámíthatatlan. Meg sem próbálom kitalálni a végkimenetelt, hiszen bármilyen érvelésnek az ellenkezője is bekövetkezhet. Például az is, hogy mindkét csapat gólt szerez (BetVictor 1.75), mint ahogy az is, hogy csak az egyik csapat szerez gólt (Unibet 2.14).

Southampton – West Brom 1.81 3.54 4.48

Pepe Mel edző ezen a meccsen fog bemutatkozni a vendégek kispadján, s emiatt némi lelkesedésre számítok a birminghami csapatnál. Pechje is van az új trénernek, hiszen a Szentek otthonában senkinek sincs könnyű dolga. Minden bizonnyal a WBA-nak sem lesz. Lesz néhány hiányzó a csapatatoknál, de mindegyikük pótolható. Talán a hazaiaknak összejön a győzelem (bet365 1.85), de biztosabbnak tűnik azt tippelni, hogy mindkét csapat gólt szerez (NordicBet 1.80).

Tottenham – Crystal Palace 1.36 4.73 9.10

Ugyan már az Evertonnál is az volt a véleményem, hogy a kelleténél többet bakizott az utóbbi időben, de a Tottenham esetében ez hatványozottan igaz. Mivel csak Kaboul és Vertonghen fog hiányozni, a hiányukat pedig már megszokták a hazaiak, ki lehet jelenteni, hogy Tim Sherwood a jelenleg rendelkezésére álló legjobb csapatot küldheti harcba a kiesőjelölt Crystal Palace ellen. Nem lesz könnyű legyűrni az utóbbi időben lendületbe jött vendégeket, de a hazaiak számára nagyon fontos a 3 pont megszerzése (Paddy Power 1.40)

Manchester United – Swansea 1.56 3.94 6.15

Egyre többen gondolkoznak el azon, hogy nem Moyes edző jelenti a Manchester United számára a problémát, hanem eljött a tisztogatás ideje. Mivel a walesi csapat ellen Rooney, Nani, Ashley Young, Fellaini és Jones sem bevethető, ráadásul van Persie visszatérése is bizonytalan, nem biztos, hogy győzni fog a ManUnited. Már egy ideje gyenge a hazaiak védelme, s nagyon valószínű, hogy ezt a meccset sem ússza meg kapott gól nélkül. Mivel azt vélem, hogy otthon – ha nem is győz (BetVictor 1.62) – betalál Moyes csapata, az tűnik a legjobb tippnek, hogy mindkét csapat gólt szerez (NordicBet 1.95).

Hull City – Chelsea, Chelsea bet365 1.62
Cardiff – West Ham, Cardiff nyer Paddy Power 2.00
Everton – Norwich, Everton nyer bet365 1.40
Southampton – West Brom, mindkét csapat gólt szerez NordicBet 1.80
Tottenham – Crystal Palace, Tottenham nyer Paddy Power 1.40
Manchester United – Swansea, mindkét csapat gólt szerez NordicBet 1.95