Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Afrikai Nemzetek Bajnoksága: Sokan üdülnek Dél-Afrikában

afrika-foci-004Nem történtek meglepetések az ANB első csoportkörében. Mármint a mostani állapotokhoz viszonyítva ez a helyzet, hiszen az előző – két évvel ezelőtti – viadalhoz képest már az első meccs is gólzáporosnak bizonyult. A tavalyelőtti tornán csak az utolsó mérkőzésen – a döntőben – történt meg, hogy ugyanaz a csapat szerzett három gólt egy találkozón, most viszont a házigazda Dél-Afrika 3-1-es győzelemmel indította a küzdelemsorozatot. Igaz, hogy azóta egyetlen csapat sem másolta le a produkcióját, ám minden feltétel adott ahhoz, hogy mostani viadal gólgazdagabb legyen elődjénél.

Simán nyert a házigazda

A csoportmérkőzések első fordulójának eredményei, A-csoport: Dél-Afrika – Mozambik 3-1, Mali – Nigéria 2-1. B-csoport: Zimbabwe – Marokkó 0-0, Uganda – Burkina Faso 2 -1. C-csoport: Ghána – Kongó 1-0, Líbia – Etiópia 2-0. D-csoport: Kongói Demokratikus Köztársaság – Mauritánia 1-0, Gabon – Burundi 0-0.

Ugandában nem ugatják a focit

Az A-csoportban a házigazda dél-afrikaiak vendéglátóhoz méltóan kezdték a tornát, s már az első meccsen jelezték, hogy a végső elszámolásnál is kell számolni velük. Nigéria is jelzett, igaz, nem győzelemmel, hanem vereséggel: a válogatott játékosai nem fognak megszakadni, ugyanis nem ez az a torna, amelyiket kellőképpen komolyan veszik. A B-csoportban Marokkó és Burkina Faso játékosai is – a nigériaiakhoz hasonlóan – kirándulásnak fogják fel a kontinenstornát, így előtérbe kerülhet Uganda és Zimbabwe.

Győztek, pedig nem akartak

Szerintem Ghána válogatottja elszámolta magát a C-csoport első fordulójában. Természetesen az is előfordulhat, hogy Kongó nemzeti csapata annyira gyenge, hogy az üdülni érkező ghánaiaktól is képes vereséget szenvedni. Nemsokára kiderül. Etiópia csapatáról mindent elárul az a tény, hogy képes volt simán kikapni egy olyan együttestől, melynek játékosai egy háború és törzsi villongások dúlta országból érkeztek, s az utóbbi időben túl sok egyéb jellegű teendőjük volt, mint hogy a labdarúgásra koncentráljanak. Nekem úgy tűnik, hogy Ghána válogatottja akarata ellenére is tovább fog jutni a csoportból.

Nem kongatják a vészharangot

Mobutu szelleme valószínűleg még most is kísérti Zaire – bocsi, Kongói Demokratikus Köztársaság – válogatottját, ám gyanítom, hogy a csapat nem emiatt győzedelmeskedett első meccsén. Ez a válogatott komolyan veszi a tornát, s ne feledjük, hogy az Afrikai Nemzetek Bajnoksága előző két kiírásából az elsőt megnyerte, a másodikon pedig csak az elődöntő kapujában bukott el. Ezúttal sem a vészharagot kongatja. Burundi csapata értékes döntetlent ért el Gabon ellen, s egyáltalán nem tartom kizárt, hogy – a Kongói Demokratikus Köztársaság mellett – a D-csoport másik továbbjutója lesz.

Mi várható a 2. fordulóban?

Az A-csoportban az előző etap két győztese, valamint két vesztese játszik egymás ellen. Dél-Afrika komolyan veszi a tornát, s így a győzelmére igencsak előnyösnek tűnik a FortunaWin 1.95-ös szorzója. Mivel a szertelen afrikai csapatoknál sosem lehet tudni, hogy mikor akarnak a tudásuknak megfelelően focizni, érdemes a döntetlen lehetőségét is beleszámolni: a DNB-s odds sem rossz, 1.40. Valószínűsíthető, hogy Nigéria nem tud olyan rosszul játszani, hogy ne győzze le Mozambikot (Unibet 1.33). Mindenesetre ez egy olyan mérkőzés, ahol a meglepőnek tűnő eredmény sem kizárható: Mozambik győzelme 11.00 a BetVictornál, de a kétesélyre (X2) adott szorzó sem rossz, Unibet 3.00.

Irtózatosan gyengék csatája

A Zimbabwe – Uganda mérkőzésen szerintem a második csapat esélyes győzelemre (NordicBet 2.45), de inkább a kétesélyes fogadást – X2 – ajánlom: FortunaWin 1.70. A Burkina Faso – Marokkó összecsapásról még nem tudom eldönteni, hogy két gól fölötti vagy alatti lesz. Szerintem az lesz a történet vége, hogy mellőzni fogom a mérkőzést. Minden bizonnyal ez történik majd a Ghána – Líbia találkozó esetében is. Alapesetben egyértelmű lenne Ghána győzelme (FortunaWin 1.52), ám a most nem alapesetről van szó. Az Etiópia – Kongó összecsapásról az egyik korábbi cikkben használt szófordulat jut eszembe: vak vezet világtalant. Mindkét focicsapat irtózatosan gyenge, s valószínűleg az a gárda fog nyerni, amelynek tagjai labdakezelés terén szemfülesebbek lesznek.

Program:

2014. január 15.:
16:00 Dél-Afrika – Mali 1.85 3.33 3.96
19:00 Nigéria – Mozambik 1.31 4.81 8.23

2014. január 16.:
16:00 Zimbabwe – Uganda 2.78 3.18 2.44
19:00 Burkina Faso – Marokkó 2.87 3.18 2.37

2014. január 17.:
16:00 Ghána – Líbia 1.61 3.60 5.18
19:00 Etiópia – Kongó 2.72 3.15 2.45

Dél-Afrika – Mali, DNB Dél-Afrika FortunaWin 1.40
Zimbabwe – Uganda, döntetlen vagy Uganda nyer FortunaWin 1.70
Etiópia – Kongó, DNB Etiópia FortunaWin 2.01