Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Premier League: Érkezik Suarez, oszt jónapot

Van az úgy, hogy egy csapat évek múlva is szégyenkezik egy orbitálisan nagy bukta miatt. Ha az Aston Villa nem szedi össze magát, akkor vele is előfordulhat ilyesmi. Kapuja elé érkezik El Pistolero, s akkor már nem fog köszönni illedelmesen, megteszi ezt a mérkőzés elején, hanem szerez néhány gólt. Ennyi. A vendégek pedig rosszkor voltak rossz helyen. Előfordul ilyesmi: a magyar fociválogatott is játszott Mexikóban, s hiába telt el azóta néhány évtized, a mai napig emlegetjük a szovjetek elleni meccset. Angliában az élvonal 22. fordulója következik, nálunk pedig a beharangozó első része.

Sunderland – Southampton 3.05 3.26 2.50

Mint a gyorsvonat, úgy próbál meglépni a Sunderland a kiesőzónából. Ugyan a külső szemlélő számára még véletlenül sem tűnik gyorsnak a dolog, ám az vitathatatlan, hogy rálépett a gázpedálra a hazai csapat. Az utóbbi három meccsét megnyerte: a Ligakupa-találkozón éppen a gyengélkedő Manchester Unitedet győzte le az észak-angliai alakulat. Mostani győzelme is jól fizet, hiszen az Unibet háromszorosnál is több pénzt ad érte (3.05). A vendégcsapat jól szerepelt egy ideig, begyűjtött néhány bravúrt és elismerést, de rá kellett jönnie, hogy nem csak az élmezőnyhöz, hanem a középmezőny elejéhez viszonyítva is szerény a tudása. Úgy tűnik, hogy ezt belátva kezd megállapodni a számára megfelelő helyen, vagyis a középmezőnyben. Egyik csapatban sincsenek pótolhatatlan hiányzók, ezért valószínűsítem, hogy a pillanatnyi forma fog dönteni. Nagyon sanszos, hogy mindkét csapat szerez gólt (BetVictor 1.87), de talán még azon is érdemes elgondolkodni, hogy a gólváltás után a hazai csapat megszerzi a győzelmet.

Arsenal – Fulham 1.22 6.45 13.11

Mit lehet írni egy olyan meccsről, amelyik egyértelműen fiksz 1-esnek tűnik. Csak annyit, hogy ha nem győz az Arsenal, akkor a mérkőzés után az Emirates stadionba kilátogató összes hazai szurkoló kereshet magának egy Wenger-szobrot, amelyet levizel. Ennyi. Tipp: hazai győzelem (1.22 bet365) és over 2,5 gól (BetVictor 1.50).

Crystal Palace – Stoke City 2.38 3.21 3.32

Gyakran zaklatja mostanában az alvó oroszlánt a Stoke, utána pedig csodálkozik, amikor az álmából felriasztott fenevad kegyetlenül belemar. Ezt tette a Liverpool (5 gólt rúgott a Stoke-nak), a Tottenham (3 gól), és a Newcastle United is (5 gól). Az utolsó helyezett Crystal Palace nem fogja ezt tenni, de arra tökéletesen alkalmas, hogy 1-0-ra legyőzze. Ennyi elég is a londoni kiscsapatnak, hiszen egy sima gólért is 3 pont jár. Ha nem lesz tökkelütött a Palace, akkor győzni fog (Paddy Power 2.38), ám ha vakegerek lesznek a hazai játékosok, akkor nem kizárt a pontosztozkodás (BetVictor 3.30).

Manchester City – Cardiff 1.13 8.96 19.13

Sergio Aguero visszatér a csatársorba, s a másik támadó, Negredo is kiváló formában van. Az Arsenal esetében már leírtam, hogy mit tehetnek a szurkolók, ha nem győz a hazai csapat. Annyi a különbség, hogy itt nem Wenger-szobor, hanem valami Pellegrinihez köthető tárgyra lehet majd pisilni (vagy köpködni). Tipp: hazai győzelem (Paddy Power 1.14) és a Manchester City 1,5 gólnál többet szerez (1.16 bet365).

Norwich – Hull City 2.37 3.19 3.12

Hiányzik: Bennett, Howson és Turner, illetve McShane, Aluko, Brady és Dudgeon. Ez tipikusan olyan meccs, amelyiket nem érdemes megnézni, nem érdemes rá fogadni és még tippelni is fölösleges rá. Szerintem hagyjuk is francba. Annyi jónak kecsegtető párharc van az angol élvonalban, hogy csak időpocsékolás két kutyaütő csapatra és egy hatpontos mérkőzésre fordítani a máshol is hasznavehető energiát. Ha mégis van olyan perverz alak, aki erre a meccsre akar fogadni, annak ajánlom a következőt: mindkét csapat szerez gólt (Unibet 2.05).

West Ham – Newcastle 2.92 3.30 2.43

Nagyon sokan fognak hiányozni a hazai csapatból: Reid, Demel, Nolan, Tomkins, O’Brien, Carroll, Collins, Vaz Te. A vendégek picit szerencsésebbek, tőlük csak Coloccini, Ryan Taylor és Debuchy kénytelen kihagyni a találkozót. A gólszerzés felé megyek a tippeléssel, hiszen a WHU otthon, míg a Newcastle idegenben is nagyon szeret gólt szerezni. Nem csak szeretnek gólt szerezni az együttesek, hanem képesek is ezt megtenni. Valószínűleg ezúttal is szerez gólt mindkét csapat (1.67 bet365), s ha alkalom nyílik rá, valamelyikük a győzelmet is meg fogja szerezni. Ám mivel egyik győzelme sem tűnik biztosnak, s döntetlen is lehet a meccs vége (3.40 bet365), maradok inkább a góloknál. Ez biztos.

Liverpool – Aston Villa 1.21 6.68 12.65

Szerencsétlen birminghami csapat. Érkezik Suarez bácsi, annyit sem fog mondani, hogy ejnye-bejnye, hanem szerez egy-két-három gólt, harapás helyett pedig vigyorogni fog, mint a tejbetök, oszt jónapot. Tipp: hazai győzelem (Paddy Power 1.25).

Sunderland – Southampton, mindkét csapat szerez gólt BetVictor 1.87
Arsenal – Fulham, Arsenal nyer 1.22 bet365
Crystal Palace – Stoke City, Crystal Palace nyer Paddy Power 2.38
Manchester City – Cardiff, Manchester City nyer Paddy Power 1.14
Liverpool – Aston Villa, Liverpool nyer Paddy Power 1.25