Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Chelsea – Manchester United: Murinnyó és Mojsz, a két jóbarát

Rangadónak nevezhető focimeccs lesz Londonban, mi pedig elcsíptünk néhány szófoszlányt: Murinnyó és Mojsz, két jó barát, egymás ellen harcol, s issza borát. Mondom, borát. Nem Borat, nem Kazahsztán, és senki nem menni Amerika, hanem borát, vagyis egy szőlőből készült italt. Nem összetéveszteni a malátakoktéllal, mert az egy másik ital, és sör a becsületes neve. Ezt a nedűt bornak nevezik, s onnan is ismerős lehet, hogy a vendégcsapat előző menedzsere nagyon kedvelte. Akárcsak a házigazda csapat tulajdonosa.

Chelsea – Manchester United 1.72 3.67 5.01 30

Murinnyó odasétál az éppen cigiző haverjához, és megkérdezi:
– Hány cigarettát szívsz naponta, miszter Mojsz?
– Az attól függ, hogy hány ismerőssel találkozom – érkezik a skót válasza.

Ezt hallván Murinnyó már tudja, hogy egyszerűbb lenne fából készítenie vaskarikát, hiszen ez a meló mégiscsak nagyobb sikerrel kecsegtet, mint az, amire készül. Most ugyanis arra készül, hogy kölcsönt kérjen egy skóttól.
– Figyu, Mojsz. Hoztam egy palack jófelé portóit. Kérlek, add át honfitársadnak. Tudod, annak a pirospozsgás arcú csávónak, akinek a csapata gyakran elverte az enyémet, ám néhanapján mégis jókat dumáltunk, néhány ampulla bor társaságában. Add át neki, kérlek, sok szeretettel küldi a Murinnyó. Csak neked említem meg, ezt ne meséld el neki, hogy mázlis alak az öreg, és eltűnhetne már a búsba, mert sose felejtem el neki, hogy porig alázott néhányszor.
– Jó, jó, oké, így lesz, megígérem. Hagyjuk ezt, s inkább azt meséld, hogy miféle pózba vágtad magad? A kutyám szokott így viselkedni, akkor, amikor pitizik. Te mit akarsz?
– Á, semmit, semmit, szép az idő, süt a nap, jönnek a felhők, talán esni fog az eső, ilyesmi. Te, Mojsz, ha már így szóba hoztad a dolgot, akkor szólok, csak úgy, mellékesen. Az én csapatomból csak Ivanovic fog hiányozni, helyette Azpilicuetát küldöm fel, tudod, azt a latinót, hogy szívjon ő is, meg nem árt, ha szokja a füvet. Apropó, szívás. Te mit szívsz, Mojsz?
– Képzeld, pocsék napom volt. Egyetlen olyan ismerőssel sem találkoztam, aki megszívja, így azt találtam ki, hogy telefonálok.
– Mit csináltál? Telefonáltál? Kinek? A sarki fűszeresnek?
– Nem! Nem annak telefonáltam, hanem valami szupermarketnek, áruháznak vagy micsodának, sosem tudom megjegyezni a csávó nevét. Azzal kezdtem, hogy a Manchester Unitedtől telefonálok, de nem bírtam tovább beszélni, mert közbeszólt, hogy azonnal, máris, egy pillanat és itt van. Furcsa volt nekem a hangja, egyáltalán nem hasonlított Benjiére.
– Ki az a Benji?
– Benji? Az egyik ismerősöm. Cigidíler. Szóval megszakadt a vonal, nézem is a készülékét, s látom, hogy mellényomtam. Nem szupermarket, hanem valamiféle bolt volt a hívott fél. Eszméletlen ez az Usain gyerek, elég volt neki annyit mondani, hogy Manchester United, s máris rohant. Tűzön-vízen át. Jó cuccot hozott. Annyira boldog vagyok! Kérsz te is, Murinnyó?
– Most nem. Ha már így szóba hoztad a dolgod, akkor mit szólnál inkább a három ponthoz? Annyit adhatnál.
– Miért kell neked mindhárom pont? Egy pont nem elég?
– Oké. oké, oké, jó az egy is, de adhatsz hármat is, hiszen téged úgysem zavarnak el. Téged a Mester választott ki, tudod, az a pirospozsgás, akinek viszed a bort.
– Aha, értem. Te, Murinnyó, miért adjak én neked három pontot?
– Ezt kapd ki, Mojsz! Téged akkor sem bántottak, amikor az otthonotokban olyanok törölték fel veletek a padlót, akik régebben még a mentorod cipőjét sem pucolhatták. Szóval ne rinyálj itt nekem, nem vagy te szopósmalac. Azt ti is tudjátok, hogy nem lesztek érmesek, s a 4. helyre pedig úgy is odaértek, ha Londonban hagyjátok a három pontot.
– Vagyis elverhettek minket, mint szódás a lovát?
– Persze, hogy igen, de tudod, hogy nem teszünk ilyet. Mi úriemberek vagyunk, vagyis én az vagyok, a többivel pedig ne foglalkozzál. Higyjék azt a szurkolók, hogy úriember vagyok, a többiek pedig nem érdekelnek. A szurkolók sem, de ezt nehogy elmeséld nekik.
– Te koma, Murinnyó! Végülis nem beszélsz hülyeségeket. Idegenben játszunk, Fánpörszi nem lesz, Rúni sem, az a kócos sem játszik, annyira ritkán van pályán, hogy mindig elfelejtem a nevét, pedig az Evertonban is elég gyakran láttam…
– Fellaini?
– Ja, az. A tente, baba, tente sem játszik…
– Nani?
– Igen, ő. Az a fiatal balszelső sem játszik…
– Fabio?
– Nem. Fabio sem játszik, de ő nem balszélső, valami fiatal Esli, ja, már tudom, Young. Az sem biztos, hogy Evra játszani fog, s így járhat Phil Jones, Rio Ferdinand és Evans is. Sok védőnk hiányozhat. Oké, Murinnyó, tietek lehet a három pont, de nehogy nagyon elverjetek minket. És van két feltételem.
– Csupa fül vagyok, Mojsz.
– Egy: Ezt a bort nem adom oda a pirospozsgásnak, hanem megiszom én. Kettő: Adj egy cigit.