Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Afrikai Nemzetek Bajnoksága: Akarják vagy nem, győzniük kell

Ghána válogatottja nagy dilemma előtt áll: győz és továbbjut, avagy egy irdatlanul gyenge válogatottól szenved vereséget és hazatérhetnek a jómunkásemberek. Utóbbi esetben hatalmas lehet a blama. Annyira nagy, hogy talán még Afrikában is nehéz lesz kimagyarázni a buktát. Az afrikai torna csoportkörének utolsó mérkőzései vannak terítéken.

Akaratlanul is nyertek

Az A-csoportban bejeződtek a küzdelmek (Mozambik-Mali 1-2, Nigéria-Dél-Afrika 3-1), s van egy nagy meglepetés is: kiesett a házigazda. Tehát Dél-Afrika válogatottja nélkül folytatódik az Afrikai Nemzetek Bajnoksága, a továbbjutó két csapat pedig Mali és Nigéria. Utóbbi válogatott játékosai az utolsó csoportmérkőzésen úgy döntöttek, hogy nem búcsúznak a tornától. Addig sokat tettek a kiesésért, de hiába szenvedtek vereséget Mali nemzeti csapatától, mert Mozambik annyira gyenge volt, hogy akaratlanul is nyertek a Szuper Sasok. Valószínűleg az utolsó csoportmeccs előtt némi pénzt ígértek a nigériai szövetség vezetői, mert a házigazda csapat elleni bukta helyett simán győzött a válogatott. Ilyen dolog miatt (is) kockázatos afrikai csapatokra fogadni: nem érdemes kiindulni az együttes eddigi teljesítményéből, mert nem lehet tudni, hogy a játékosok hajtani fognak a frissen beígért pénz miatt, avagy teljesen pocsékul fognak játszani, mert még nem kapták meg a 2-3 évvel ezelőtt ígért pénzt.

Az 2. forduló eredményei: Burundi-Mauritánia 3-2, Kongói DK-Gabon 0-1, Etiópia-Kongó 0-1, Ghána-Líbia 1-1, Burkina Faso-Marokkó 1-1, Zimbabwe-Uganda 0-0, Nigéria-Mozambik 4-2, Dél-Afrika-Mali 1-1.

Nem szabad lebecsülni Ugandát

Milyen eredmények várhatók az utolsó csoportkör mérkőzésein. Nehéz pontosat tippelni – elsősorban az előbb említett ígéretek be nem tartása miatt -, de megpróbálom.
A Marokkó – Uganda találkozón ugyan az észak-afrikai csapat tűnik esélyesnek a győzelemre (Unibet 2.30), ám az az igazság, hogy az ugandai csapatot nem szabad lebecsülni. Komolyan szokta venni az afrikai tornákat (most is az 1. helyen áll csoportjában), a viadal szintjéhez viszonyítva a jó csapatok közé tartozik, és biztosra veszem, hogy valamennyi pályára lépő ugandai játékos a továbbjutásért fog küzdeni. Ha csak egy kicsit botlik a marokkói társaság, akkor ott lesznek, és ki fogják használni a lehetőséget. Nekem ígéretes tűnik a döntetlennel megerősített vendégsiker (X2 bet365 2.50), de még a sima ugandai győzelem sem elképzelhetetlen (BetVictor 3.70). Sanszos, hogy mindkét csapat szerez gólt (BetVictor 2.40)

Esélyes Zimbabwe

Nálam a Burkina Faso – Zimbabwe összecsapás is teljesen háromesélyes. Burkinának győznie kell a továbbjutáshoz, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy tényleg ezt akarják a focisták (BetVictor 3.50). Ennél a meccsnél is érvényes az, amit az előzőnél írtam. Egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy Zimbabwénak kedvező eredmény fog születni. Dupla esélyt tippelek Zimbabwénak (bet365 1.33).

Negyedgőzzel is győztek

Egyszerűnek tűnik a helyzet a C-csoportban. Jelenleg Líbia és Ghána áll továbbjutó helyen, s Kongó – Líbia, valamint Etiópia – Ghána meccsek lesznek a zárófordulóban. Az várható, hogy változatlan marad a helyzet, s a jelenleg továbbjutásra állók lépnek tovább, hiszen annyira gyenge erőt képvisel Kongó és Etiópia, hogy már az is nagy dolog lenne, ha szoros meccset játszana ez a két csapat. Tehát ha minden jól megy, akkor papírforma eredmények várhatók, azaz Líbia (BetVictor 2.30) és Ghána (FortunaWin 1.40) győzelme. A ghánai válogatott már megpróbálta elsumákolni a továbbjutást, ám pechje van, mert olyan csoportba sorsolták, ahol nála két jóval gyengébb csapat található. Líbia ellen majdnem sikerét a bukta (döntetlen lett a meccs vége), ám Kongót még negyedgőzzel játszva is kénytelen volt legyőzni egy góllal. Nem tudom, hogy Ghánában mennyire kidumálható egy Etiópia elleni vereség, ám gyanítom, hogy nem nehezen. Úgy érdemes tekinteni erre a mérkőzésre, mintha Spanyolország játszana San Marino ellen Európában, s azt taglalnánk, hogy San Marino legyőzheti ellenfelét. Ám ez Afrika, ahol – hogyan is fogalmazzak? – rugalmasabban kezelnek bizonyos dolgokat. Szóval előfordulhat ugyan meglepő eredmény az Etiópia – Ghána mérkőzésen, ám olyan hatalmas különbség van a két együttes között, hogy még a ZS- csapatával szereplő Ghánának is illene nyernie.

Gaboni papírforma

Burundi – Kongói DK és Mauritánia – Gabon találkozók lesznek a D-csoportban. Jelenleg Burundi és Gabon áll továbbjutásra. Mivel a Kongói DK csapata nagyon komolyan szokta venni ezt a tornát, valószínűsítem, hogy úgy le fogja verni Burundit, mint vak a poharat (BetVictor 2.80). Ám mivel bizalmatlan vagyok, ha az afrikai bulifociról van szó, kétesélyben fogadom meg a Kongói DK győzelmét (FortunaWin 1.41). A másik mérkőzés papírformának tűnik: győz Gabon (FortunaWin 1.55).

Marokkó – Uganda, döntetlen vagy Uganda nyer bet365 2.50
Burkina Faso – Zimbabwe, döntetlen vagy Zimbabwe nyer bet365 1.33
Kongó – Líbia, Líbia nyer BetVictor 2.30
Etiópia – Ghána, Ghána nyer FortunaWin 1.40
Mauritánia – Gabon, Gabon nyer FortunaWin 1.55