Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Boca Juniors – River Plate: Tét nélküli meccset játszanak

Gago-Fernando-Argentina-001Felkészülési mérkőzést játszik egymással az argentin foci két legnevesebb csapata, a Boca Juniors és a River Plate. Bár még véget sem ért az év első hónapja, már másodszor csapnak össze a felek, az előző mérkőzés (a múlt szombaton rendezték) 1-1-es döntetlennel zárult. Ezen a szombaton is egymás ellen lépnek pályára a két csapat játékosai, de a bajnokság február 7-i kezdete előtt még egy harmadik felkészülési meccset is játszanak, mégpedig február 1-jén.

Zajlik a felkészülés

Argentínában most nyár van, foci szempontjából pedig holtszezon. Egészen pontosan a pihenésnek vége, elkezdődött a felkészülés a februárban rajtoló bajnokságra, s már javában zajlanak az előkészületi mérkőzések. A bajnokság első része – a Torneo Inicial – december 15-én ért véget, míg a következő idény február 7-én kezdődik (Torneo Final). Jelenleg a Torneos de Verano (azaz a nyári tornák) mérkőzései vannak napirenden. Ezt valahogy úgy kell elképzelni, mint egy gyűjtőtornát: több tornán játszanak felkészülési mérkőzéseket a csapatok, a jobbak nyernek is néhány kupát, majd az előszezon legvégén az összes eredmény alapján is díjazzák a legjobbat. Olyasmi, mint amikor a magyar foci holtszezonjában az egyik hétvégén Hírös Kupa lenne Kecskeméten (pl. a Kecskemét, a Debrecen és a Győri ETO részvételével), a következő hétvégén Aranybika Kupa lenne Debrecenben (résztvevők, pl. DVSC, Szolnok, FTC), majd az ezt követő hétvégén Audi Kupa lenne Győrben (pl. a Videoton, a Haladás, az MTK és a Győri ETO részvételével), közben másik csapatok is játszanak felkészülési meccseket, de az előszezon végén adandó díjba – szponzor például az OTP, a MOL vagy bármelyik másik cég – beleszámítanak a pécsi és a zalaegerszegi torna eredményei is. Egyébként az argentin Torneo de Verano mostani szponzora a Pirelli cég.

Mi várható?

Az előző évi Torneo de Verano keretében a Boca Juniors egy kupát nyert (Copa Luis B. Nofal), a River Plate pedig kettőt (Copa BBVA, Copa Amistad). Kétszer egymás ellen döntőztek a csapatok: a Copa BBVA fináléjában 2-1-re győzött a River Plate, míg a Copa Luis B. Nofal zárómeccse 0-0 volt, majd büntetőrúgásokkal 5-4-re nyert a Boca Juniors. Mi várható a mostani felkészülési mérkőzésen? Szerintem gólokra érdemes tippelni, mármint arra, hogy mindkét csapat szerez gólt. (Szorzót nem tudok linkelni, mert egyelőre csak a MarathonBet irodánál találok ilyesmit, de ott sincs ajánlat a gólokra. Ők is kiegyenlítettnek gondolják a párharcot, hiszen a Boca és a River győzelme egyaránt 2.72, a döntetlen pedig 3.10).

Cata Diaz és Gago hazaigazolt

Nehezen tippelhető a mérkőzés. Olyasmi a helyzet, mint amikor a Real Madrid és a Barcelona három hét alatt három felkészülési találkozót játszana egymás ellen: az első 1-1-es döntetlennel zárult, következik a második mérkőzés, de közben lehet tudni, hogy tartalékosak lesznek a csapatok, vagyis nem a legjobb összeállításukban játszanak, hiszen az edzők kísérleteznek, új játékosokat próbálnak ki, s nem ez a mérkőzés a legfontosabb a két együttes egymás elleni történetében. Nos, Argentínában is ilyen a helyzet. Pályára lép a Boca Juniors és a River Plate, két neves csapat játszik egymás ellen, viszont abszolút nincs tétje a találkozónak. Az új játékosok kipróbálásáról: a két csapat előző heti, döntetlennel zárult találkozóján a Bocát erősítette az Argentínába hazatérő Cata Diaz (ex-Atletico Madrid) és Fernando Gago (ex-Real Madrid, -AS Roma és -Valencia). Egyenlők az erőviszonyok, s csak azért tippelek a Boca Juniorsra, mert a két csapat közül nekem ez a szimpatikusabb: 1X Boca Juniors MarathonBet 1.44.

Boca Juniors – River Plate, Boca Juniors győz vagy döntetlen MarathonBet 1.44